Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser
Hoera! QKunst bestaat 15 jaar! En wie jarig is, trakteert. Niet met taart, wel met, hoe kan het ook anders, kunst! Voor ons 10-jarig bestaan gaven we tien kunstenaars een platform in de schriftjes die we toen hebben uitgedeeld onder onze relaties. Nu zijn we weer vijf jaar ouder en wijzer, en gaan we graag een stapje verder: we geven drie schetsontwerpen cadeau voor een locatie die u aandraagt. Daarmee willen we u de reikwijdte van kunst in de openbare ruimte laten zien en u enthousiasmeren en inspireren. Hieronder ditmaal daarom geen nieuwsberichten, maar verdere tekst en uitleg over dit project. 

For our English-speaking readers: please visit our website, available in English, including the latest news referred to in this newsletter.
Locatie
We ontvangen graag een goede foto van de locatie met een motivatie waarom juist deze plek vraagt om de blik van een kunstenaar. De locatie moet publiek toegankelijk zijn en liefst in beweging, bijvoorbeeld omdat er gebouwd of ontwikkeld wordt. 
Presentatie
Vervolgens nodigen we u en een introducé uit bij ons op kantoor en presenteren we de oeuvres van een aantal bij de situatie passende kunstenaars. We beslissen samen met u wie de door QKunst betaalde opdracht krijgt om een schetsontwerp te maken.
Selectie
Wij selecteren met ons team drie locaties met de meest interessante aanknopingspunten voor kunst. We hopen op genoeg inzendingen om heel uiteenlopende plekken te kunnen kiezen. Al een locatie in gedachten? Indienen kan tot 15 april aanstaand
e via contact@qkunst.nl.
Schetsontwerpen
Wanneer de schetsen gereed zijn, bent u weer welkom bij ons. Onder het genot van een drankje en hapje zullen de kunstenaars hun ontwerp presenteren. Het auteursrecht blijft bij de kunstenaar, maar u krijgt de visualisatie van het ontwerp mee naar huis!
Ja, ik dien een locatie in voor 15 april!
Deel
Tweet
Deel
+1
Stuur door
Copyright © 2019 QKunst, Alle rechten voorbehouden.

Ons post- en bezoekadres is:
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat we u graag op de hoogte brengen van onze activiteiten. Deze verschijnt onregelmatig, niet meer dan vier keer per jaar. Heeft u geen belangstelling om volgende nieuwsbrieven te ontvangen, meld u af via de link hieronder. Weet u anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn, stuur deze mail gerust door.
Werk uw instellingen bij of meld u af.

Email Marketing Powered by Mailchimp