Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

In deze nieuwsbrief leest u meer over het werk van Gerald van der Kaap voor de Noord/Zuidlijn voor Station Europaplein en de activiteiten van QKunst bij Provincie Gelderland en Rabobank. Ook hebben we een leuke tip voor onontdekte hedendaagse kunst in Parijs. Voor dagelijks nieuws en inspiratie kunt u ons altijd volgen op sociale media. 

For our English-speaking readers: please visit the news page on our website.

‘Schitterend. Nu is te zien wat er met kunst bereikt kan worden om het geheel van metro en stations leefbaar te maken.’ ‘Gaandeweg wordt het duidelijk: we krijgen de mooiste metrolijn van Europa.’ Een greep uit de reacties op het kunstwerk van Gerald van der Kaap voor Station Europaplein. Ook dit kunstwerk in de Noord/Zuidlijn is nu bijna voltooid. 
Van Assen tot Bocholtz en van Middelharnis tot Zutphen. Voor Rabobank komt team Q overal. Onlangs zaten we nog aan een welverdiende Zundertse trappist na een inventarisatie in het geboortedorp van Vincent van Gogh. QKunst is sinds 2012 preferred partner van Rabobank Kunstzaken voor kunstadvies aan lokale Rabobanken en bezocht sindsdien al ruim de helft van de 103 banken
In het kader van social return gaat QKunst in april bij Provincie Gelderland vijf stagiaires begeleiden tijdens een stage collectieregistratie. QKunst-teamlid Imee Luteijn, als art consultant verantwoordelijk voor de werkzaamheden rondom de collectie van Provincie Gelderland, verzorgt de begeleiding in het Huis der Provincie in Arnhem. 'Een mooie manier om kennis te delen.'
Voor wie Parijs denkt te kennen en op zoek is naar een nieuwe reiservaring, of voor wie er graag iets anders wil zien dan de geijkte reisgidsbestemmingen, zoek niet langer! QKunst-teamlid Nanda Janssen is curator en schrijver en werkt vanuit Parijs. Sinds kort biedt ze bijzondere rondleidingen aan, op ontdekkingstocht langs nieuwe, onbekende hedendaagse kunst in de Lichtstad. 
Deel
Tweet
Deel
+1
Stuur door
Copyright © 2018 QKunst, Alle rechten voorbehouden.

Ons post- en bezoekadres is:
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat we u graag op de hoogte brengen van onze activiteiten. Deze nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, niet meer dan vier keer per jaar. Heeft u geen belangstelling om volgende nieuwsbrieven te ontvangen, meld u af via de link hieronder. Weet u anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn, stuur deze mail gerust door.
Werk uw instellingen bij of meld u af.

Email Marketing Powered by Mailchimp