Copy
Nyt fra KD

Fredagsmail på en lørdag

Jeg holdt fri i går fredag og må derfor ærligt indrømme, at jeg glemte at skrive til alle jer derude, som følger med i KD's politik. Det er jeg ked af. Derfor får I en lørdagsmail i stedet – skrevet i et sommerhus ved Sjællands Odde, hvor jeg nyder varmen indenfor, når slagregnen høres udenfor. Det er godt at holde fri, trække vejret og have tid til eftertanke.

EN BEGIVENHEDSRIG UGE

Det har været en begivenhedsrig uge i dansk politik. Især i Region Midtjylland, hvor vi har et mandat. Her har Marianne Karlsmose kæmpet hårdt for, at offentligt ansatte ikke skal tvinges op på fuld tid. Det er en vigtig kamp. Vi sparer ikke penge i det offentlige ved at tvinge vores dygtige medarbejdere til at arbejde mere, end de har lyst til.

RET TIL DELTID
Vi har brug for medarbejdere, som trives. Derfor skal der være ret til deltid for alle offentligt ansatte. Ret til at trække vejret. Ret til at arbejde mindre og dermed måske kunne bidrage med mere arbejdsglæde, når man er på arbejde.

FRIHED TIL AT VÆLGE SELV
Vores fritid er vigtig. Vores frihed som mennesker er vigtig. Derfor kæmper Karlsmose og andre KD'ere rundt omkring netop for friheden til, at vi hver især selv bestemmer, hvordan fordelingen mellem arbejde og fritid skal være. Det er en kamp, der bliver konkret, som når Karlsmose kæmper for de ansatte i Region Midt. Det er også en ideologisk kamp. Kampen for, at borgerne er frie til at vælge sin egen hverdag. Frie til at prioritere familie og fritid. Det er en helt grundlæggende, borgerlig kamp for, at det ikke er staten, men borgeren selv, som bedst indretter sin hverdag.

VIS DIN STØTTE
Giv Karlsmose et like på Facebook, når du støder på hende næste gang. Hun gør det godt og kæmper for vores frihed, familieliv og fællesskab hver eneste dag.

Del på facebook
Del på twitter
Del pr. email
Isabella Arendt
Landsformand for KD
KristenDemokraternes Landskontor
Vermlandsgade 51, 2. | 2300 København S
Tlf. 33 27 78 10 (kl. 10-15) | Email: kd@kd.dk
Bankkonto: 5470-2037886

Opdatér dine kontaktoplysninger | Forlad KD's mailingliste

Email Marketing Powered by Mailchimp