Copy
Nyt fra KD

Vi er større, end vi går og tror

For det første – det er ikke fredag i dag. Nyhedsmailen er rykket til om mandagen. Dermed kan du bruge den til at starte din uge med en opdatering fra ugen før.

KD vokser, og det er dejligt. Sidste uge havde på samme tid et lokalt og internationalt fokus.

TIDLIG FORBEREDELSE TIL KOMMUNAL- OG REGIONSVALG
Mange gode KD'ere samledes for at begynde forberedelserne til kommunal- og regionsvalg i 2021. Selvom der stadig er mange måneder til valgdatoer, er det utrolig vigtigt at komme tidligt igang. Vi skal stå helt klar, når valgkampen for alvor ruller. Hvis vi arbejder sammen, står fast på vores politik og fører en god og sober kampagne i hele landet – så kan vi også trække mange flere mandater til partiet og få endnu mere magt og indflydelse over hele landet. Og det netop med magten, at vi kan gøre en forskel for børn, miljø, udsatte og erhvervsdrivende.

EN GOD SNAK MED NORGE
I torsdag var jeg på besøg i Oslo hos vores søsterparti KrF. Formanden Kjell Ingolf Rostad er også nyvalgt og forholdsvis ung. Vi fik en god snak om, hvordan man bygger organisationen stærkere og står fast på sin politik. Også i Norge fylder spørgsmål om bæredygtighed meget. Det er værd at arbejde sammen om. Samtidig står vi begge fast på nuancerne og håbet i en tid, hvor den politiske debat fyldes af polarisering, frygt og forargelse. Det er kendetegnet ved kristendemokrater – og har altid været det.

VI ER EN DEL AF EN STOR BEVÆGELSE
Da jeg mødtes med KrF, var det også en bekræftelse af, at vi er større, end vi går og tror. Kristendemokrati har formet Europa i årtier. Stifterne af EU var kristendemokrater. Vores søsterparti CDU former Europa i dag, og den kristendemokratiske gruppe er den største i EU. Vi må ikke glemme, at vi er en del af en stor bevægelse. Det kan godt være, der ikke er mange KD'ere i Danmark, men vi er mange rundt omkring i Europa. Så når vi i Danmark får nye medlemmer og vokser, så bidrager vi til en større bevægelse, og den bevægelse kan vi samtidig lade os inspirere af.

Jeg skal også besøge søsterpartier i Sverige, Finland og på Færøerne. Det er skønt at være en del af en europæisk familie.

Del på facebook
Del på twitter
Del pr. email
Isabella Arendt
Landsformand for KD
KristenDemokraternes Landskontor
Vermlandsgade 51, 2. | 2300 København S
Tlf. 33 27 78 10 (kl. 10-15) | Email: kd@kd.dk
Bankkonto: 5470-2037886

Opdatér dine kontaktoplysninger | Forlad KD's mailingliste

Email Marketing Powered by Mailchimp