Copy

Ben jij al ingeschreven?

BES Belgium trakteert al haar trouwe professionals met een 4-daagse trip naar de modehoofdstad van de wereld: Milaan. Niet alleen is er tijd en ruimte om de stad te ontdekken met andere professionele kappers, maar ook zijn er verschillende trainingen voorzien voor de nieuwe .... Combineer werk en plezier in deze waanzinnige 4-daagse met Bes. Maar wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

Klaar om werk en plezier te combineren?

Geniet jij binnenkort met vele andere professionals van een paar heerlijke dagen in Milaan? Schrijf je nu in via 089/351192 of stuur je gegevens via mail naar info@besbelgium.be
P.s. Vergeet je zonnebril niet! 

PROGRAMMA

Wat? 4-daagse met inspiratie, training & galadiner
Wanneer? 15 okt t/m 18 okt 2018
Waar? Milaan (Italië)
Prijs? Reserveer je ticket à 950 euro (excl. BTW) via info@besbelgium.be 
Programma? We vertrekken op maandag 15 oktober per vliegtuig naar Milaan. In de avond zal er een Show gegeven worden met de presentatie van de Bes Trend Collection "REVIVAL" met aansluitend een Galadiner.- Dinsdag 16 oktober "Training BES Academie"- Woensdag 17 oktober "Training BES Academie"- Donderdag 18 oktober shoppen in Milaan en in de middag/avond vliegen we weer terug naar België.
Inclusief? 3 overnachtingen Crown Plaza Hotel (op basis van tweepersoonskamer) + 3 dagen training (BES Academy) + 2 oefenhoofden + 2 lunches + 2 diners in het EGO-restaurant + Transfer luchthaven - hotel - luchthaven én transfer hotel - Academy - hotel.(extra bagage en evt. reis- en/of annulatieverzekering zelf bij te boeken)


Lees is uw favoriete browser »
Google +
Google +
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recente Artikelen: