Copy

Laat je inspireren in Italië met Bes Belgium

Met veel plezier nodigen we jou uit om er samen met het team van Bes Belgium op uit te trekken. Niet zomaar een uitje maar 4 inspirerende top-dagen voor professionele kappers. Je maakt kennis met de nieuwe BES Trend Collection 'Revival' in Milaan. Verwacht je aan de nieuwste snufjes, exclusieve opleiding en een unieke ervaring die je professioneel vooruit helpt! Uiteraard is er ook tijd voorzien om te kunnen shoppen in Milaan, dé stad van de fashion. 

Wat? 4-daagse met inspiratie, training & galadiner

Wanneer? 15 okt t/m 18 okt 2018

Waar? Milaan (Italië)

Prijs? Reserveer je ticket à 950 euro (excl. BTW) 

Programma? We vertrekken op maandag 15 oktober per vliegtuig naar Milaan. In de avond zal er een Show gegeven worden met de presentatie van de Bes Trend Collection "REVIVAL" met aansluitend een Galadiner.
- Dinsdag 16 oktober "Training BES Academie"
- Woensdag 17 oktober "Training BES Academie"
- Donderdag 18 oktober shoppen in Milaan en in de middag/avond vliegen we weer terug naar België.

Inclusief? 3 overnachtingen Crown Plaza Hotel (op basis van tweepersoonskamer) + 3 dagen training (BES Academy) + 2 oefenhoofden + 2 lunches + 2 diners in het EGO-restaurant + Transfer luchthaven - hotel - luchthaven én transfer hotel - Academy - hotel.
(extra bagage en evt. reis- en/of annulatieverzekering zelf bij te boeken)


Wil jij op 15 oktober met ons mee op het vliegtuig stappen en deel uitmaken van deze unieke ervaring? Bel naar 089/351192 of stuur je gegevens via mail naar info@besbelgium.be. Snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt. Wie het eerste komt, het eerste maalt. :-)Lees is uw favoriete browser »
Google +
Google +
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recente Artikelen: