Copy
Bekijk deze email in je browser

NIEUWSBRIEF ZOMER 2022
 

 

 Jeanne               Resi              André              Theo                 Lia
Fotografie Rob Pluijm
 
EVEN VOORSTELLEN
 
Sinds mei is het bestuur weer voltallig. Uit onze gemeenschap hebben we een aantal mensen bereid gevonden zich bestuurlijk actief in te zetten binnen en voor onze vereniging. Na het overlijden van Reginald Schoofs onze secretaris en de verhuizing van Jeannette Dekkers onze penningmeester, hebben we verschillende gesprekken gevoerd met geïnteresseerde leden en niet leden. Op 17 juni hebben we een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd voor bestuur en coördinatoren. Bijna iedereen was aanwezig en enthousiast over de kennismaking. Op die vrijdag heeft Rob Pluijm bovenstaande foto voor en van ons gemaakt. Een foto waar we heel blij mee zijn. Van links naar rechts zie je Jeanne Loeffen uit Huisseling, Resi Nelemans uit Demen, André Megens en Theo Reijers beide uit Deursen-Dennenburg en Lia Sandbrink uit Overlangel.
De nieuwe bestuursleden stellen zich hier nu even kort voor.

Jeanne Loeffen

Sinds mei 2022 ben ik lid van het bestuur van de zorgcoöperatie. 
Een prachtige organisatie  die eigenlijk de volgende woorden omvat:
Waarom moeilijk doen als het samen kan.
Daar draait het toch ook om in het leven, een helpende hand uitsteken en dat is waar ik graag mijn steentje aan bij wil dragen.
Al 17 jaar woon ik met mijn gezin in Huisseling aan de Grotestraat op een prachtige plek. Onze dochters wonen alle drie niet meer thuis en daardoor heb ik meer tijd gekregen voor andere dingen. Naast mijn werk als schoolondersteuner in het VO ben ik veel te vinden in de tuin, zeilend op het water of op de fiets voor prachtige tochten.


Resi Nelemans
Ik ben Resi Nelemans-Neijenhuis, de nieuwe secretaris van het bestuur van de Zorgcoöperatie Ravenstein. Ik ben 54 jaar en woon sinds 1998 in Demen. Samen met mijn man Arno, heb ik een eigen kantoor aan huis. We hebben 3 volwassen kinderen en 2 kleinkinderen. In deze roerige tijden wordt het zorgen voor elkaar steeds belangrijker. Ik vind het mooi dat de Zorgcoöperatie bestaat en hoop daarin daarin van betekenis te kunnen zijn.

Theo Reijers
Ik ben Theo Reijers en woonachtig in Deursen-Dennenburg. 68 jaar jong. Ik ben gepensioneerd en oprichter van Financieel Adviesbureau Theo Reijers BV, thans Veldsink-Reijers.
Ik ben geboren in Puiflijk en via Beek-Ubbergen hier in Ravenstein beland.
Het coöperatieve stroomt het gehele leven al door mijn aderen gezien de relaties met de boerenbonden, de Rabobank en agrarische sector waar ik affiniteit mee heb. Toen de voorzitter mij vroeg voor de functie van penningmeester heb ik toegezegd deze functie te willen aanvaarden. Het kan niet anders dan dat ik mij thuis moet gaan voelen bij deze club. 

Lia Sandbrink 
Mijn naam is Lia Sandbrink, ik heb 27 jaar in Ravenstein gewoond en woon nu drie jaar in Overlangel. Ik werk als manager bij de GGZ en ik vond dat de tijd er rijp voor was om daarnaast ook als vrijwilliger iets te betekenen. Er zijn heel veel hulpvragen waar de professionele zorg geen antwoord op of ruimte voor heeft. Dat dit wordt opgevangen door vrijwilligers die zich met ziel en zaligheid inzetten voor hun medemens is iets om te koesteren en daar wil ik graag een klein steentje aan bijdragen.


Nadere kennismaking volgt tijdens ons bezoek in een van de kernen of tijdens onze Algemene Leden Vergadering op 2 oktober in Vidi Reo.
Hartelijke groeten namens ons allen!

 

ZONDAG 2 OKTOBER

ALGEMENE LEDEN

VERGADERING IN VIDI REO
 
Zondagmiddag 2 oktober aanvang 14.00 uur organiseren we onze Algemene Leden Vergadering in Vidi Reo. Vorig jaar is de zondagmiddag ons goed bevallen en hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen. Dit jaar hebben we natuurlijk wederom een infotainment programma. Het eerste gedeelte vult het bestuur samen met de coördinatoren van Boodschappen, Klussen, Ontmoeten en Vervoer in en gaan we met elkaar het gesprek aan, verantwoordt het bestuur zich en installeren we de nieuwe bestuursleden. Na de pauze treedt dit jaar het "Visserskoor Beers" op. Benieuwd welke versnapering daarbij hoort? Komen dan en blijven tot na de pauze!

 

28 SEPTEMBER IN GESPREK MET

LEDEN IN D'N ACHTERHOF 
 
 

De primeur van onze gespreksronde heeft dit jaar Huisseling. Woensdagavond 28 september om 19.30 uur zijn leden en niet leden welkom in d'n Achterhof om samen met een afvaardiging van coördinatoren en bestuur het gesprek te voeren. Neem je buurman of buurvrouw mee. Gezellig! Onze coördinatoren van klussen, boodschappen, ontmoeten en vervoer zijn aanwezig samen met onze gastvrouwen, gastheer en leden van het bestuur. Iedereen is welkom ook als je geen lid bent, als je jong bent, iets wilt doen voor anderen of juist een vraag hebt.
Alles 
mag je deze avond dan ook vragen. Dat doen wij ook want we zijn benieuwd naar verwachtingen, behoeftes, eventuele verbeterpunten en tips voor nieuwe activiteiten. En natuurlijk zijn we ook niet vies van een complimentje of twee. De koffie staat klaar!.
 

BOODSCHAPPEN NODIG? BEL BERNADIEN!


VERVOER NODIG? BEL MARCEL!
 

IETS TE KLUSSEN? BEL WIM!
 
ZIN IN ONTMOETEN? BEL WILLIE OF TINEKE(advertentie ons welzijn)

WIJ SAMEN,

COÖRDINATOREN EN

BESTUUR, WENSEN IEDEREEN

EEN FIJNE ZOMER
 
 


 

ONZE MENSEN DIE VOOR IEDEREEN

KLAAR STAAN


CONTACT EN INFORMATIE

BOODSCHAPPEN
Bernadien Smit 06 26812224

KLUSSEN
Wim Kuijpers 06 50284786

ONTMOETEN 
Willie Peters 06 52592994
Tineke Brouwer 0486 416634


VERVOER
Marcel Verwoert 0486 411473 en 06 23740747
vervoer@zorgcooperatieravenstein.nl


PR EN COMMUNICATIE 
communicatie@zorgcooperatieravenstein.nl

LEDENADMINISTRATIE 
Fred Smit
ledenadministratie@zorgcooperatieravenstein.nl  


OVERIGE VRAGEN
André Megens        voorzitter 06 24644755
voorzitter@zorgcooperatieravenstein.nl

Meer info is beschikbaar op de website en via onze Facebook-pagina 
 
Ons IBAN Banknummer: NL16RABO 0306 3931 82
Copyright © 2022 Zorgcoöperatie Ravenstein, All rights reserved.


Ons mailadres is:
communicatie@zorgcooperatieravenstein.nl en info@zorgcooperatieravenstein.nl


Deze mail niet langer ontvangen?
 unsubscribe from this list.

 
Twitter
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zorgcoöperatie Ravenstein · Nieuwstraat 14 · Ravenstein, Nb 5371 AJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp