Copy
veure aquest correu al vostre navegador
Aportació Protestant 339                                                           Novembre 2019
Rectificacions del número 338
 
Canvi en el programa de l'Acte, organitzat per l'Arxiu Gràfic i Documental Evangèlic (AGDE) el proper dissabte, dia 9 de Novembre a les 18:00 h. a l'Església Evangèlica del C / Terol 22 de Barcelona.
 
 
En aquest Acte, a més de presentar el ministeri i la necessitat d’AGDE, es realitzarà una conferència, a càrrec del Dr. Manuel Martínez, Rector de la Facultat de Teologia IBSTE, que posa de manifest la rellevància dels arxius documentals històrics i en referència particular a l'Arxiu Gràfic i Documental Evangèlic, s'aportaran alguns exemples (materials i documents de l'Arxiu) de la rellevància i utilitat del ministeri que AGDE suposa per al testimoni d'un cristianisme bíblic i evangèlic al nostre país.
 
També es realitzarà un senzill reconeixement al ministeri del Dr. Armand Urrutia com a membre i president de la Junta Directiva de AGDE durant els últims anys.
 
Ens sumem també amb aquest Acte a la celebració del 150 Aniversari de l'Església Evangèlica de les Assemblees de Germans que es reuneix al C / Terol 22 de Barcelona i podrem visitar l'exposició fotogràfica de la història de l'església que amb motiu d'aquest aniversari s'ha preparat i que evidencia els 150 anys de testimoni a Barcelona.

 
 
Esperant que aquest Acte sigui del vostre interès, us convidem a assistir i participar donant-lo a conèixer entre tots aquells que considereu puguin estar interessats.
XI TROBADA NACIONAL DE PREGÀRIA
 
Per error, en el passat número, a alguns de vosaltres us va arribar la informació de la trobada que va tenir lloc l'any passat.
Demanem disculpes i preguem que prengueu nota de la informació correcta.

 

XI Trobada Nacional de Pregària per l'Església Perseguida
| Vídeo de presentació

Copyright © 2019 Consell Evangèlic de Catalunya, All rights reserve
Consell Evangèlic de Catalunya

La nostra adreça postal és
Carrer de Bailen 19, 2n 1a
08010 Barcelona
Catalunya (Spain
)
Afegiu-nos a la vostra llibreta d'adreces

Want to change how you receive these emails
You can 
update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Consell Evangelic de Catalunya · Consell de Cent, 140 · Barcelona, B 08015 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp