Copy
AP 475
1 de juliol 2022
Ens agradaria que compartissis aquest butlletí amb la teva llista de contactes.
Dones de Ministeri
L'oficina d'Afers Religiosos volia fer un reportatge sobre la feina que fan les dones evangèliques a les nostres comunitats.
Per conèixer-nos de primera mà, ha vingut l'Alba Fernández, representant de l'agència «La Clara Comunicació».  Amb ella, hem visitat i conegut el pla de l'Església Bíblica Ebenezer (Passatge Gaiolà) i com s'involucren a la zona de la Sagrada família.
Nick Vujicic — Viure sense límits
L'aforament de l'auditori on se celebrarà l'esdeveniment a Madrid serà reduït, però, gràcies a la tecnologia, moltes més persones podran escoltar Nick a la seva ciutat.
Només entitats, associacions, esglésies i col·legis que s'hagin donat d'alta al sistema a través de la inscripció podran rebre el senyal.
 
 
Les entitats, associacions, esglésies i col·legis poden utilitzar el seu propi local per organitzar l'esdeveniment, convidant els amics, socis o membres a assistir-hi. També podeu fer-ho en una sala de cultura, auditori o restaurant, qualsevol lloc habilitat per a l'assistència de públic. Igualment, les associacions de persones amb discapacitat i els seus familiars poden també inscriure's i unir-se a la seva seu per escoltar Nick.
Les entitats que s'hi inscriguin rebran el material de promoció en PDF. La participació OnLine és gratuïta, però se sol·licitarà un donatiu per col·laborar amb les despeses generals d'organització.
INSCRIPCIÓ TRANSMISSIÓ ONLINE TOUR NICK VUJICIC
Presentació IV Congrés per ZOOM
Un grup de pastors, pastores i líders de diferents esglésies ens hem plantejat —en una sèrie de converses—  com expressar la Missió de Déu en el nostre context.
Una de les primeres conclusions a què hem arribat és la necessitat urgent de renovar la nostra manera de pensar i complementar un model de creixement d'esglésies ("igle-crecimiento") amb un model de Cooperació per a la Saturació.
— Si ets pastor/a, (ancià, líder ...) ens agradaria saber si voldries participar en la promoció d’una Cultura de Discipulat Integral que ens porta a la celebració del IV Congrés Protestant de Catalunya a principis de desembre de 2022.
Vull rebre enllaç de connexió
Oferta de feina a la Rioja
Un germà de la zona de La Rioja ens demana fer difusió d'una oferta per treballar en una casa atenent a un avi de noranta anys amb Parkinson.Volen que sigui una persona creient, per això ens demanen fer difusió a les esglésies.Si sabeu d'alguna persona de la zona, o d'algú que estigui disposat a desplaçar-se per aquesta feina, poseu-vos en contacte amb l'oficina tècnica del Consell i nosaltres us adreçarem a la persona que ens ha fet la petició.
 
 
 
Copyright © 2020 Consell Evangèlic de Catalunya, Tots els drets reservats
Consell Evangèlic de Catalunya

La nostra adreça postal és
Consell Evangèlic de Catalunya
C/ de Bailèn 19, 2n 1a
08010 Barcelona


Afegiu-nos a la vostra llibreta d'adreces

Voleu canviar la manera de rebre aquests correus electrònics
Podeu
actualitzar preferències o cancel·lar la subscripció


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Consell Evangelic de Catalunya · Consell de Cent, 140 · Barcelona, B 08015 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp