Copy
AP 400
22 de gener 2021


Curs sobre Sectes i Nous Moviments Religiosos 
Impartit per:
José de Segòvia

Del 15 al 19 de Febrer
Centre Evangèlic d'Estudis Bíblics

 

OPINIÓ
El fossar protestant de Tarragona

 

«He pogut visitar el fossar protestant de Tarragona, propietat del consolat britànic, conegut popularment com a Cementiri dels Jans»

«Al fossar protestant de Tarragona hi reposen les despulles de diplomàtics, militars, comerciants, navegants, estrangers residents i turistes»

Hi dec haver passat centenars de vegades al llarg dels anys, potser algun miler i tot, per davant del 26 de Rafael Casanova, el passeig que voreja la costa entre les platges del Miracle i l’Arrabassada. I el mateix es pot dir dels molts tarragonins que, cada dia, sovintegen aquesta via privilegiada per als que surten a córrer o a caminar, en solitud o en companyia, a molts dels quals els passa desapercebut l’interior que, plàcidament, s’amaga rere el mur exterior i, doncs, desconeixen del tot quin tresor s’hi conserva. Sempre que, atret per la curiositat, havia intentat guaitar-hi dintre, a través de l’alta porta de ferro forjat que protegeix el recinte del carrer i de les presències hostils, amb un gros cadenat al pany, em semblava que tenia l’aparença d’un “jardí desolat de ma joventut”, segons el vers de Joan Alcover. De fora estant, podia entreveure’s un paisatge on l’herbam, altiu, s’enfilava cel amunt, desendreçadament, i on els margallons, les palmeres, els xiprers, les esparregueres i les branques frondoses dels pins dels solars adjacents compartien, pacíficament, veïnatge, silenci i el pas inevitable de les hores.

Llegir l'article EL CEMENTIRI DELS JANS

 
Volem conèixer l'obra social evangèlica a Catalunya
Ajuda'ns omplint el formulari
Volem donar suport, eines i recursos a les nostres entitats perquè puguin desenvolupar la seva labor social amb més efectivitat i eficiència.
És per això que us agrairíem emplenar el formulari següent per poder tenir la informació concreta i de primera mà sobre la tasca social que desenvolupen les esglésies evangèliques a Catalunya:
 
Formulari a omplir pel responsable del ministeri d'obra social
 
Copyright © 2020 Consell Evangèlic de Catalunya, All rights reserve
Consell Evangèlic de Catalunya

La nostra adreça postal és
Consell Evangèlic de Catalunya
C/ de Bailèn 19, 2n 1a
08010 Barcelona


Afegiu-nos a la vostra llibreta d'adreces

Voleu canviar la manera de rebre aquests correus electrònics
Podeu
actualitzar preferències o cancel·lar la subscripció


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Consell Evangelic de Catalunya · Consell de Cent, 140 · Barcelona, B 08015 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp