Copy
AP 471
03 de juny 2022
Ens agradaria que compartissis aquest butlletí amb la teva llista de contactes.
Aquest diumenge «Néixer de Nou»
Seguim entrevistant sota la mateixa pregunta:

Quin és el futur de les religions
?

Aquest cop tindrem com a convidat a Oriol Junqueras.Catalunya preguem per tu !
«Procureu el bé de la ciutat on us he deportat i pregueu per ella al Senyor, perquè del seu benestar en depèn el vostre».
Jeremies 29:7
La Caminada de Pregària s'uneix a «España Oramos por ti»
 
Després de dues edicions de celebració limitada a causa de la pandèmia, «España Oramos Por Ti» torna aquest 2022 a convocar els evangèlics a sortir a les places i carrers a pregar. La convocatòria coincideix amb la «Caminada de Pregària» del Consell Evangèlic, que se celebra cada segon dissabte de mes des de l'any 2014.
En aquesta ocasió és el pròxim diumenge dia 11, en què s'espera que 52 ciutats i capitals de província convoquin els evangèlics de diverses esglésies i denominacions per unir-se en oració per Espanya.
Diumenge 11 de juny a les 10.30 a la torre dreta de la Plaça d'Espanya de Barcelona.
T'esperem!
No cal confirmar assistència!
El Grup assistencial evangèlic busca personal qualificat pel seu Hospital
El Nou hospital evangèlic busca professionals amb entusiasme, iniciativa, dedicació i compromís, per formar part d’un equip amb valors i un projecte de futur.La Fundació hospital evangèlic és present a Barcelona des de finals del s. XIX, sent un dels hospitals més antics de la ciutat. La seva missió és atendre i cuidar a la persona des d’una perspectiva integral i cristiana. Els seus serveis inclouen la recuperació i la cura de pacients convalescents, subaguts, pal·liatius i de llarga estada. També disposa d’un Hospital de Dia i un servei d’avaluació geriàtrica i de trastorns cognitius (EAIA).
 
L’any passat es van iniciar les obres del nou edifici de l’Hospital al 22@, que avancen a bon ritme. Ja hi ha les 5 plantes construïdes i es preveu inaugurar a mitjans de l’any vinent. Un nou hospital funcional, acollidor i innovador, amb 10.000m2 i quasi 200 llits.
 
Les vacants que hi ha ara són d’incorporació immediata i amb una perspectiva de continuïtat. Si coneixes a algú que pugui estar interessat en aquestes ofertes, reenvia-li:
 
Busquem Graduat/da en Relacions Laborals
Busquem Farmacèutica CIR
Busquem Infermers/es
 
Per què soc cristià cinquanta anys després
Amb aquest article no pretenc fer un al·legat intel·lectual de la meva conversió a Crist, ni de bon tros, només pretenc explicar-me breument i compartir-los a cor obert la meva humil experiència personal.

Llegir més
PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS
El Moviment Ecumènic de Sabadell us invita a assistir a la PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS (i per la Pau i la Justícia), que tindrà lloc el dia 4 de juny, dissabte, 18 hores, a l'Església Baptista El Redemptor, de Sabadell, carrer Moratín 105.
 També es podrà seguir pel canal YouTube de l'EEB El Redemptor. Enllaçhttps://youtu.be/lH7cZxFNMVY
 
Us volem recordar...
Concert benèfic de  Redimi2, al Tarraco Arena
Dissabte 16 juliol  2022 a les  20:00h

No et quedis sense entrades!
Compra la teva entrada!
Formació en competències digitals per a entitats religioses
L'objectiu de la formació és donar a conèixer eines per digitalitzar les entitats religioses, i així millorar les seves capacitats en la realització de tràmits i/o procediments amb l’Administració pública.
 
Més informació
Quins són els tràmits per obrir un centre de culte?
Sessió formativa per a entitats religioses
 
 
 
Inscripció. Sessió tràmit obertura centres de culta

 

Amb aquesta sessió, la Direcció General d’Afers Religiosos vol facilitar la informació i els recursos existents a les entitats religioses per tal de conèixer els principis generals de la normativa reguladora dels centres de culte i resoldre els dubtes i les consultes sobre la seva aplicació, especialment pel que fa a les condicions tècniques i materials dels centres de culte i el procediment per tramitar la seva obertura.

Sessió sobre la tramitació de l’obertura de centres de culte

15 de juny, de 17 a 19 h, en format híbrid:

  • Presencial: a la seu del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), carrer de Pau Claris, 158, 08009 Barcelona.
  • Virtual: mitjançant la plataforma Zoom.

Inscripcions a través del formulari indicant la modalitat d’assistència presencial o virtual. El termini d’inscripció finalitza el 10 de juny i es tindrà en compte l’ordre de sol·licitud d’inscripció. Es farà arribar un correu electrònic per confirmar la inscripció.

Més informació
"ORIGEN, EL MUSICAL DE NÀRNIA"
Des del projecte MusicArt de la Unió Bíblica, ens anuncien que reprenen "Origen, el musical de Nàrnia". Un musical vist per més de 2400 persones en què col·laboren diverses esglésies i més de 100 voluntaris de tota Tarragona i rodalia. Després de 2 anys aturats per la pandèmia és el moment de reprendre Origen, el musical de Nàrnia.


És per aquest motiu que obren novament els càstings, per donar l'oportunitat a totes les persones que vulguin col·laborar i ser part d'aquest preciós projecte. Evangelitzant mitjançant obres musicals compostes per cant, teatre i dansa!
MusicArt va néixer l'any 2015 i ja ha realitzat 3 diferents musicals que han estat escenificats a grans teatres de Catalunya. Per a més informació escriviu-nos a proyectomusicart@gmail.com o al 633347307.
"Ensenyant com el Mestre"
La Unió Bíblica, des del departament de l'Obra entre nens, ofereix aquest curs de formació per a professors d'Escola Dominical, mestres de Ministeris Infantils, etc. Es diu "Ensenyant Com el Mestre" i es pot realitzar presencialment o en format en línia.
 
Més informació
 
Copyright © 2020 Consell Evangèlic de Catalunya, Tots els drets reservats
Consell Evangèlic de Catalunya

La nostra adreça postal és
Consell Evangèlic de Catalunya
C/ de Bailèn 19, 2n 1a
08010 Barcelona


Afegiu-nos a la vostra llibreta d'adreces

Voleu canviar la manera de rebre aquests correus electrònics
Podeu
actualitzar preferències o cancel·lar la subscripció


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Consell Evangelic de Catalunya · Consell de Cent, 140 · Barcelona, B 08015 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp