Copy
AP 417
14  de maig 2021
Ajuda'ns compartint aquest butlletí amb el llistat de contactes de la teva església. Moltes gràcies!
Entrevista a Daniel Banyuls

Amb motiu de la 4a. Conferència Evangèlica Missionera de Catalunya hem volgut entrevistar al President de la Comissió Organitzadora de la mateixa.
Daniel Banyuls havia estat Missioner baptista a Guinea Equatorial, Coordinador de Diaconia Catalana, Pastor a Església Baptista de Cerdanyola i director de l'Obra Social UEBE.
Ara és Secretari General de la UEBE, president de la Comissió organitzadora de la Conferència Evangèlica Missionera de Catalunya.

Pel que fa a la 4a Conferència Missionera:
— Aquesta 4a Conferència s'havia d'haver dut a terme l'any passat, no és així?
Sí, la pandèmia ens va obligar a ajornar-la. En aquesta ocasió, però, l'hem pogut organitzar en format mixt: públic presencial i públic en línia.
Com valoraries aquest nou format?
Estem molt contents perquè el programa tenia qualitat en el programa i els convidats i l'assistència ha estat al voltant de 240 persones, però estem segurs que podem arribar més lluny donat
que és l'única Conferència Missionera que coneixem amb una participació tan transversal. Gairebé totes les famílies denominacionals i agències missioneres hi són presents.

— Quines diferencies i/o canvis heu hagut d'implementar?
Molt d'esforç tecnològic i treball en equip perquè els dos formats poguessin 'conviure' (cal un aplaudiment ben agraït pels tècnics) i una síntesi en el temps. En lloc d'una jornada ho hem concentrat tot en una tarda però els continguts han estat gairebé els mateixos: plenàries, lloança, testimonis missioners, tallers pràctics, entrevistes, stands, etc. Hem emès el senyal des de L'Hospitalet, però cap al món, ja que ens seguien des de diversos països. Potser l'any 2023 si Déu vol podrem tornar a la 'normalitat presencial' però l'expansió digital ha vingut a quedar-se així que... benvinguda!

— Quin ha estat el tema central de la jornada?
El lema era "Enviats" i aquest era l'objectiu: Déu crida als missioners i l'església està al darrere donat que els envia. També a la conferència hem pogut escoltar la Paraula i assenyalar-la com a element clau per la crida personal i el desenvolupament de la missió.

— Podries resumir en una frase, els motius pels quals seria bo que més creients coneguessin les conferències missioneres?
Bé, perquè la Gran Comissió és un manament bíblic, i ben vigent. Encara queden molts racons de món per abastar amb l'Evangeli, però també aquí a casa nostra hi ha comarques amb molt poc testimoni evangèlic i fins i tot algunes no en tenen. Lluny i a prop hi ha molta feina a fer i les esglésies i els seus Pastors han d'il·lusionar-se, informar i desafiar envers l'empenta missionera en aquesta generació. Aquí i ara.

— Els Pastors tenen un paper important?
Definitivament. Són la clau, i han de tenir la iniciativa sent la locomotora del despertar missioner de les esglésies.
Demà dissabte 15 de maig a les 10.30
 
                                                               
 
 «Hacedores de Discípulos»
Ja et pots connectar al grup de whatsapp per rebre tota la informació: https://chat.whatsapp.com/BvdnMZqYleTK043NnjGPGO

I recorda... Per les esglésies del CEC:
1) Entrenament gratuït
2) Accés i ús gratuït de la plataforma digital.
3) BONO del 100% DE DESCOMPTE de tots els materials digitals que necessitin per entrenar al seu membres.
 
Uneix-te al grup de WhatsApp
Campaments per a tots i totes
El desig de tot l'Equip d'APEEN és que tothom pugui anar als seus campaments, però hi ha moltes famílies amb necessitats econòmiques. Si vols col·laborar fent un donatiu per ajudar a un nen o una nena, indica en el concepte de l'ingrés "ajuda campament".


Compte bancari (Caixa Bank)*: ES33 2100 3216 3525 0002 2944

*També pots fer-ho per PayPal o Bizum
Sabies que... (Nova secció)


La mort a València de Vicent Mateu, referent del protestantisme valencià i fundador d'esglésies baptistes a l'Horta i la Ribera, commociona el món protestant. Més de mil persones van al seu enterrament al cementiri civil. Com Josep Cortès al Rosselló i Gabriel Anglada per l'Empordà i el Maresme, predicava sempre en la llengua del país.
 
Copyright © 2020 Consell Evangèlic de Catalunya, All rights reserve
Consell Evangèlic de Catalunya

La nostra adreça postal és
Consell Evangèlic de Catalunya
C/ de Bailèn 19, 2n 1a
08010 Barcelona


Afegiu-nos a la vostra llibreta d'adreces

Voleu canviar la manera de rebre aquests correus electrònics
Podeu
actualitzar preferències o cancel·lar la subscripció


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Consell Evangelic de Catalunya · Consell de Cent, 140 · Barcelona, B 08015 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp