Copy
AP 406
5 de març 2021
Ajuda'ns compartint aquest butlletí amb el llistat de contactes de la teva església. Moltes gràcies!
Diumenge 7 de març «DIA DEL PRES»

Ja hi ha esglésies que, amb motiu del dia del pres, estan pregant pel Ministeri a Presons
El primer diumenge de març es commemora el dia del pres, una data que volem assenyalar com el naixement del que avui coneixem com el Ministeri Evangèlic a Presons, aquesta data té el seu origen quan un grup de germans i germanes l'any 1975 van començar a entrar a les presons. D'una manera excepcional els funcionaris i directius dels centres penitenciaris els deixaven entrar i aquest grup de germans tots els anys celebraven a les presons aquest dia com el dia que se'ls va permetre entrar-hi de forma miraculosa, de la mateixa manera que va ser obert al mar vermell perquè el poble d'Israel sortís de l'esclavitud d'Egipte.

És per aquest motiu que volem donar a conèixer aquesta data en gratitud en primer lloc al Senyor i en segon lloc als germans que van iniciar aquest ministeri a les presons que ha anat creixent fins a dia d'avui, sent una institució reconeguda pels centres penitenciaris del país per la gran tasca que s'està realitzant, i on milers de persones, a través d'aquest ministeri, han conegut l'evangeli que ha transformat totalment les seves vides.
Delicada situació de Lluis Palau
El reconegut predicador i conferenciant internacional Lluis Palau, actualment resident en els Estats Units, i molt conegut entre nosaltres per les seves arrels catalanes i per les moltes visites que ha fet a Catalunya, es troba en una situació de salut molt critica —tal i com ens ho ha fet saber el seu fill en el següent comunicat.
Puede que hayas oído que papá no está tan bien. Ha estado luchando contra el cáncer de pulmón durante más de tres años. Durante la mayor parte de ese tiempo, se ha sentido genial. Ha sido una bendición.
Lamentablemente, a principios de año cambió y papá empeoró. Pasó dos semanas en el hospital en enero, lidiando con problemas de corazón y pulmón. Aunque los médicos pensaron que habían estabilizado su condición y estaban contentos de enviarlo a casa, regresó al hospital el viernes 19 de febrero.

Después de reunirse con los médicos, se tomó la decisión de detener todo tratamiento y comenzar con la atención de hospicio. Todos los medicamentos y tratamientos estaban demostrando ser demasiado para que su cuerpo lo manejara. El martes pasado, papá regresó a casa donde podía descansar, estar más cómodo y pasar tiempo con la familia.

No sabemos exactamente cuánto tiempo nos queda con papá, pero el final parece cerca. Tiene buenos ánimos y no sufre. Sabemos que esto es probablemente difícil de escuchar para ti. Por favor, sepan que toda la familia está muy agradecida por su aliento, oraciones y amistad.

Nos aseguraremos de mantenerte informado en los días y semanas que vienen. Y si quieres enviar una nota de aliento, por favor no dudes. Puedes escribir un comentario abajo o enviarlo a info@palau.org. Estamos tomando tanto tiempo como sea posible con papá cada día para leer los correos electrónicos y las notas que recibimos.

Gracias por vuestro amor y oraciones. Todos estamos en paz. Servimos a un buen Dios que nos ama más allá de la comparación. Papá está empujando duro a la línea de meta sólo para ver a cada uno de los nietos como el deseo de su corazón final. El Señor conoce su tiempo real, y papá sigue recordándonos en estos últimos días: "En cuanto a Dios, su camino es perfecto".
 
Dret a l’atenció espiritual a les forces i cossos de seguretat
Dins d’un estat de dret s’ha de suposar que les confessions reconegudes com de notable arrelament han de tenir garantida la seva presència en els cossos i forces de seguretat. Una alternativa a aquest dret seria que cap confessió el tingués. No és la posició de la Comunitat Protestant. No volem restringir dret sinó ampliar-los proporcionalment a totes les confessions.
Les anomalies democràtiques d’aquest Estat es posen en evidencia, un cop més, quan analitzem la situació amb xifres i en import econòmic del que costa aquest servei de l’Església Catòlica que es negat a les altres confessions.
L'associació de militars Associació de Militars i RED45 denúncia que hi ha 83 sacerdots en l'Exèrcit. Van costar entre 2010 i 2020, 42.390.000 d'Euros, 4,24 el 2020. Hi ha 14 temples i 238 capelles militars que van costar gairebé 2 milions d'Euros en manteniment (2014-20). El Ministeri de Defensa gasta més de quatre milions d'euros a l'any de diners públics en sous de sacerdots Segons consta en una resolució oficial, de el departament que dirigeix ​​Margarita Robles, a la qual LUH ha tingut accés en exclusiva. El SARFAS (Servei d'Assistència Religiosa de les Forces Armades Espanyoles), a càrrec de el Ministeri de Defensa, va ascendir l'any passat 2020 a un total de 4,24 milions d'euros, dels quals 3,3 milions d'euros van correspondre a retribucions brutes i 910.000 euros a quota d'empresa. Tenint en compte que, segons el mateix informe, els sacerdots adscrits a el Ministeri de Defensa o plantilles són un total de 83, la quantitat que el departament que dirigeix ​​Robles destina a sous per cada sacerdot puja a 51.057 euros, una quantitat molt allunyada del que que el mateix departament destina a sous per cada soldat.
Font: Diari digital: La última hora
Pregunta parlamentaria en defensa del protestantisme
El Senador per designació de les Corts Valencianes Carles Mulet, de Compromís pel País valencià, pregunta al Govern per les raons de l’assetjament policial a les Esglésies Evangèliques de Castelló durant l’actual període de pandèmia tal i com es detalla a continuació.
 

 
 
Curs Agents Pastorals Penitenciaris Online
Es manté el 30% d'aforament a les esglésies i la limitació de mobilitat al perímetre comarcal
 
Copyright © 2020 Consell Evangèlic de Catalunya, All rights reserve
Consell Evangèlic de Catalunya

La nostra adreça postal és
Consell Evangèlic de Catalunya
C/ de Bailèn 19, 2n 1a
08010 Barcelona


Afegiu-nos a la vostra llibreta d'adreces

Voleu canviar la manera de rebre aquests correus electrònics
Podeu
actualitzar preferències o cancel·lar la subscripció


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Consell Evangelic de Catalunya · Consell de Cent, 140 · Barcelona, B 08015 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp