Copy
veure aquest correu al vostre navegador
Aportació Protestant 341                                                 Novembre 2019
OBJECTIU: Afavorir la reflexió, el diàleg, la comprensió mútua i la tolerància entre joves amb diferents perfils culturals i religiosos. El punt de partida d'el seminari serà la comprensió de la diversitat cultural i religiosa com una riquesa social que permet lluitar per una societat inclusiva amb capacitat per a acomodar les singularitats de la seva ciutadania.

FORMAT DELS TALLERS: Es crearan un total de 4 grups, formats per 10-12 estudiants de diferents perfils culturals, nacionals i religiosos. Els tallers es duran a terme de forma simultània. A cada grup se li assignessin temes de debat, extrets dels temes principals de la sessió plenària. Cada grup serà dirigit per un / a tutor / a. A través de dinàmiques de grup i seguint una sèrie de preguntes, els integrants dels grups desenvoluparan debats sobre els temes assignats. A la fin, els joves presentaran les conclusions obtingudes en cada un dels grups.

 

l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Oficina d’Afers Religiosos, col·labora en la XVI Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

 

El divendres 22 de novembre, a les 19.00 h, a la Sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona (carrer de Regomir, 3), tindrà lloc la projecció de la pel·lícula Mimosas  del director Oliver Laxe que va guanyà el Gran Premi de la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes l’any 2016. Hi haurà un col·loqui posterior a càrrec de Marc Oliveras, arabista i islamòleg.

 

L’entrada és lliure i gratuïta.Podeu trobar tota la informació en el següent enllaç:

https://ajuntament.barcelona.cat/oficina-afers-religiosos/ca/noticia/projeccio-de-mimosas-d-oliver-laxe-dins-de-la-xvi-mostra-de-cinema-espiritual

Copyright © 2019 Consell Evangèlic de Catalunya, All rights reserve
Consell Evangèlic de Catalunya

La nostra adreça postal és
Carrer de Bailen 19, 2n 1a
08010 Barcelona
Catalunya (Spain
)
Afegiu-nos a la vostra llibreta d'adreces

Want to change how you receive these emails
You can 
update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Consell Evangelic de Catalunya · Consell de Cent, 140 · Barcelona, B 08015 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp