Copy
Doe je mee?
Beste <<Voornaam>>,

Code for NL is de officiële Nederlandse partner van het internationale Code for All netwerk, dat zich inzet voor betere digitale overheden. Sinds kort is Code for NL ook officieel een stichting. Ons doel blijft het de succesvolle digitale transformatie van Nederlandse gemeenten, andere overheden en de samenleving als geheel. Als netwerk van open source developers en designers die samenwerken aan de digitale overheid willen we hiervoor vaker bijeenkomen, om kennis, ervaring en code uit te wisselen en concrete, bottom-up samenwerkingen aan te gaan.

Jouw e-mail adres staat in onze administratie. Dat kan daarin zijn gekomen vanuit Github, uit voorgaande "Code For"-trajecten, uit de contactpersonen van Johan, Ivonne of Milo, of op een andere manier. Uiteraard willen we niemand lastig vallen met ons verhaal die daar niets mee heeft; als je onze naam dus niet kent, niks hebt met open source, als je geen developer of designer bent, of niet bij of voor de overheid werkt, of als het onderwerp digitale overheid je niet interesseert, dan kun je je afmelden. Natuurlijk mag je ons ook blijven volgen, dan zien we je graag bij één van onze bijeenkomsten!
 
Geen interesse, verwijder mij uit jullie bestand
Ben je nog hier? Super!

Op 9 november aanstaande organiseren wij onze tweede gezamenlijke meetup met ICTU.

Deze keer zullen we het hebben over
 
"technische infrastructuren voor innovatie"

Verschillende overheden ontwikkelen en onderhouden op dit moment actief infrastructuren voor bijvoorbeeld data services en applicatieontwikkeling. Bij uitstek een domein waarin van elkaar geleerd kan worden, oplossingen kunnen worden gedeeld, waarin kan worden samengewerkt, en er zelfs digitale diensten van elkaar kunnen worden afgenomen.

We willen met jullie op zoek naar de verschillen en overlap, en antwoorden zoeken op de vraag: "Hoe kunnen we beter gebruik maken van elkaars kennis, ervaring en bestaande oplossingen?"

We hebben een programma (zie hieronder), maar willen daarnaast vooral ook ruimte bieden om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden kan via Meetup.com (knop hieronder) of via info@codefor.nl. Legitimatie is bij binnenkomst verplicht, dus vergeet je ID niet. Kom je met de auto? Laat het weten via info@codefor.nl, dan regelen we een parkeerplek.
Aanmelden (via Meetup.com)

Programma

  • 16.00 Opening
  • 16.05 Datapunt Amsterdam infrastructuur voor data en apps (Boris van Hoytema)
  • 16:20 Stemapp - Bende van 5
  • 16:30 Governance (Steven Gort - ICTU)
  • 16.35 Dynamische infrastructuren met docker (Johan van der Geest - TNO)
  • 17.05 Discussie en drankje
  • 18.00 Sluiting

Locatie

Bedrijfsrestaurant ICTU - Wilhelmina van Pruisenweg 104, Den Haag

ICTU werkt aan een betere digitale overheid: in projecten, vanuit vakmanschap, met hart voor de publieke zaak en zonder winstoogmerk. Voor alle overheden: Rijk, provincies, gemeenten, uitvoeringsorganisaties en waterschappen. Met oog voor de balans tussen techniek en gebruik, tussen innovatie en werkbare oplossingen. Zodat burgers en bedrijven zaken die ze doen met de overheid veilig en makkelijk digitaal kunnen afhandelen. Bezoek voor meer informatie: www.ictu.nl


Stichting Code for NL is het Nederlandse netwerk van open source developers en designers die samenwerken aan de digitale overheid.

Ons doel is de succesvolle digitale transformatie van gemeenten, andere overheden en de samenleving als geheel.

Code for NL is governing partner van het internationale Code for All netwerk.

Meer informatie: www.codefor.nl

Meepraten?

Wil je ook graag online meepraten en heb jij ideëen voor meetups? Dat kan op Slack!
 
Praat mee op Slack
GitHub
Twitter
Website
Email
De inhoud van deze nieuwsbrief wordt beschikbaar gesteld als creative commons.

Wil je iets veranderen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of afmelden.


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Code for NL · Burgemeester de Josselin de Jonglaan 8 · Rotterdam, ZH 3042 NH · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp