Copy
Amennyiben az e-mail nem jelenik meg hibátlanul, klikkeljen ide a webes verzióért!
Zsoldos Bence Hírlevele
A tanulmányhoz tartozó kép Ha a kedves Olvasót a hazánk jelenét és jövőjét meghatározó népvándorlás nem érdekli, untatja vagy netán dühössé teszi, mert elvonja 10 percét a köznapi, megszokott tevékenységétől, úgy keressen mást a „nelegybeteg.hu” oldalán, ami figyelmét talán felkeltheti. A 4 év alatt írt összesen 279 tanulmány, ami átlagosan témánként 12 oldal, vagyis ez összesen

3348 A/4 oldal, ami a szerző egy személyben végzett munkája - biztosan megtalálja a lelki/testi egészség karbantartására vonatkozó és az érdeklődésére számot tartó dolgozatot. Ha még itt sem találja meg, a kíváncsiságára kielégítő választ adó dolgozatot, akkor keresse meg a „nelegybeteg.hu” web szájt Főoldalát, a baloldali sávban a Hírlevél Archívumot, amire kattintva a 108 Hírlevélben közölt de a dolgozataimban nem szereplő témákat itt megtalálja. Rajta hát, kérem figyelmesen olvassa át az Európát és hazánkat is érintő bevándorlásról szóló tudományos és közírói publikációk alapján készített összeállítást.
Jó olvasást!

HÍRLEVELÜNK KÍNÁLATA

Az európai bevándorlás fokozódó mértékű árnyoldalai

A tanulmányhoz tartozó kép A népvándorlásnak ma három fő iránya van, ez is a dolgozatban benne van * Az észak-afrikai és közel-keleti országok lakosainak körülbelül 20%-a szeretne Európába vándorolni * Ez bizony nem kevés, mert csak az arab országokat tekintve 60 millió embert jelent.

Afrika lakossága 2050-re el fogja érni a 2,3 milliárd főt * Európát elöntik a bevándorlók, de vajon mi lehet ennek az oka, és a népvándorlást szervezetten ki indította és ezt tettét ki tudja, mi magyarázza? Ha bele olvas a dolgozatomba, talán a választ erre is részben megtalálja.
Milyen téves azoknak az elgondolása, akik az EU-t sújtó demográfiai és gazdasági problémák megoldását a migrációtól várja. A „menekült” megszállók alig 7%-a dolgozik Németországban, mert inkább segélyből élnek, amit „egyéb úton” szerzett javakkal kiegészítenének. * Az IfW igencsak optimista tanulmánya írja, hogy évente 25-55 milliárd euró a menekültek németországi eltartása. Ennyivel kevesebb jut saját polgáraira. * Közel- és távol-keleti bevándorlók száma „csupán” 2,3 mil¬lióra tehető, ugyanakkor ők gyarapodnak a leggyorsabb ütemben. Jelenleg 5 millió legális bevándorló van Olaszországban, és várhatóan ehhez évente még 200 ezer érkezik * 1,51 millió bejelentett bűneset történt 2017-ben EU-tagállamokban – 28-ból 24-ben – Ma már több szakértő, sőt állami vezető azt mondja, hogy rossz irányba halad sajnos Európa. Olaszország, Németország, Svédország, Görögország és Spanyolország különösen pesszimista.
Mindezeknek hosszú távú célja persze nem nyíltan, inkább a háttérben, burkolva: Egyvilágrend, egyetlen világnép, egyetlen pénzrendszer, egyetlen világvallás , egyetlen világkormány és egyetlen világhadsereg amikre nagy szükség lehet ...” Szóval felejtsük el minden ezeréves nemzetállamot, annak kultúráját, történelmét a fennmaradásukért küzdő hősök emlékét, és tiszteletét.
A filantrop Soros (Schwartz) György tőzsde spekuláns 25,2 milliárd dollár vagyonával a világlistán a 33. helyen áll. Úgy tűnik, hogy ez elég ahhoz, hogy politikai tevékenysége határozza meg a világ sorsát. Nem furcsa ez? – többen mondják. Tőzsdespekulációi országokat tudnak megrendíteni. Ez az üzletember 87 évesen hozzájárul a világ destabilizációjához. Mit szólsz ehhez? Az országok belügyeibe, politikai folyamataiba beavatkozik és csak Magyarországon 2 ezer ember dolgozik az általa pénzelt szervezetekben, akik terjesztik és megvalósítását elősegítik az ENSZ egykori főtitkára Kofi Annantól plagizált 7 pontból álló un. Soros Tervet. Ennek társadalmi következményei – mint mondta – őt egyáltalán nem érdeklik.

A tanulmányhoz tartozó kép A migránsok között Európába bűnözők is jöttek, de néhány nyugat-európai politikus azt állítja, hogy ezek száma elenyészőek. A világ terrortámadásainak 45%-át arab országok állampolgárai követték el * Bizonyíthatóan a migránsok 2016. január 1. óta Németországban, Ausztriában, Svájcban, Belgiumban és

Olaszországban összesen 6504 bűncselekményt követtek el, amelyből lopás, rablás 2480 eset. Svédországi statisztikák szerint az erőszakos nemi közösülés bűncselekményét 92%-ban nem európai bevándorlók követik el.

Az óriási különbségek miatt hosszú távon el sem képzelhető, hogy egyáltalán integrálható a bevándorló lelki, szellemi, viselkedésbeli léte az európai gondolkodásmódhoz, erkölcshöz és kultúrához. A saját nyelvükön írni és olvasni nem tudók tömege alkalmas a képzett munkaerő iránti igény megoldásának elérésére?
Noha a bevándorlók azt kívánnák, hogy a befogadó ország vegye át az Iszlámból kiszakadt dzsihad törvényi kultúrát.
Az Eu-ban 52 millió muzulmán él. Néhány évtized alatt Európa átalakul muzulmán kontinensé. Mivel „a német etnikumú lakosság számának csökkenését nem lehet megállítani. Németország 2050 körül iszlám állammá válik

Könnyű úgy beszélni és szavazni a migrációról azoknak, akik nem érintkeznek a bevándorlókkal. A képviselők többsége nem tapasztalja meg a velük való együttélés hátrányait, mert érdemben velük, nem találkoznak sem ők, sem a gyermekeik, akik magániskolába járnak, így abszolút nincs valós kapcsolatuk
Benjamin Jacobs főrabbi szerint „öngyilkosság” hagyni, hogy Nyugat-Európába nagy számban érkezzenek olyan emberek, akik gyűlölik a zsidókat, a keresztényeket és eszközként tekintik és használják az európai nőket”.

Epilógus
„Ki tudja, innen merre visz a végzet, Országhatáron, óceánon át. Keserves múltunk évezredes balsors, Tatár-török dúlt, a labanc rabigált. Ameddig élünk magyar ajkú népek, Megtörni lelkünk nem lehet soha. Szülessünk bárhol, Földünk bármely pontján, Legyen a sorsunk jó vagy mostoha.”

 

Bővebben itt olvashat róla

Mi történt a Facebook-on?

Ezt az e-mailt azért kapta mert feliratkozott hírlevelünkre a nelegybeteg.hu weboldalon. Amennyiben rendszeresen szeretné olvasni leveleinket, érdemes az e-mail címünket hozzáadnia a megbízható feladók listájához. Köszönjük a bizalmát!

leiratkozás | adatok módosítása

2018 © NELEGYBETEG.HU

Email Marketing Powered by Mailchimp