Copy
Amennyiben az e-mail nem jelenik meg hibátlanul, klikkeljen ide a webes verzióért!
Zsoldos Bence Hírlevele

Üzenet

 • A 8 pontban foglalt Újévi jókívánságaimat az itt közölt dokumentum címre kattintva olvashatja a kedves Olvasó
 • Ezúton köszönöm, hogy egész évben figyelemmel kísérték a www.nelegybeteg.hu oldalakon megjelent tudományos jellegű dolgozataimat
 • Nagy örömmel és némi meghatottsággal olvastam azt a sok levelet, amelyben a munkámmal kapcsolatos dicsérő és további írásra biztató kedves üzeneteiket küldték. Ez ad erőt, lelkesedést és kitartást a további munkámhoz!
 • Köszönöm, hogy feliratkoztak a Hírlevélre, mert ez azt jelzi, hogy érdeklődve várják a lelki/testi egészséggel kapcsolatos legfrissebb hírekről a tájékoztatást A feliratkozottak száma átlagosan 25/hó.
 • Szeretném tájékoztatásul közölni, hogy sok olyan email levelet kapok, amelyben valamilyen lelki/testi egészségügyi problémáikra vonatkozóan tanácsot, eligazítást kérnek. Válaszleveleimben nem csak a legmegbízhatóbb gyártóktól/forgalmazóktól származó és a hazai forgalomban is kapható engedélyezett étrend kiegészítőkre teszek javaslatot, hanem szükség esetén, rendszerint több magán szakorvosi, -klinikai kezelés elérhetőségét is ismertetem, amelyek közül választhatnak.
 • Szeretném kérni, hogy azok a kedves Olvasók, akik a dolgozataim színvonalával, tartalmával, áttekinthetőségével és közérthetőségével megelégedettek, úgy családi/baráti/ismerősi körben tegyenek erről említést kérve őket arra, hogy minden kötelezettség nélkül iratkozzanak fel a Hírlevelemre, amelyre a nelegybeteg.hu; Főoldalának baloldali sávjában van lehetőség. - Azok a kedves Olvasók, akik úgy vélik, hogy nincs szükségük ilyen jellegű tájékoztatásra és/vagy nem értenek egyet a dolgozataim téma választásával, hangvételével úgy ne hezitáljanak és nyomban iratkozzanak le a Hírlevélről, hogy a további „zaklatásnak” elejét vegyék. Bár sajnálom, de döntésüket tiszteletben tartom!
 • Azok a kedves olvasók, akik bár nem iratkoztak fel a Hírlevélre, de számukra ennek ellenére már közel két éve megküldtem azt, ez évtől már csak a feliratkozottaknak juttatom el az egészséggel kapcsolatos és sokakat érdeklő témákról szóló írásaimat. Köszönöm, hogy kérésük nélkül eddig is fogadták a dolgozataimat. Mindez azonban nem zárja ki azt, hogy bármikor a Google-n keresztül a www.nelegybeteg.hu beírásával olvashatják a Főoldali tartalmi képes összefoglaló segítségével a számukra fontos és érdeklődésre tartó témákat. Ha személyre szólóan szeretnének írni, úgy az alábbi linken kereshetnek: zsoldos@nelegybeteg.hu; vagy
  zsoldos.qualiservice@t-online.hu
  ; Megértésüket megköszönve tartós testi/lelki egészséget kívánok

HÍRLEVELÜNK KÍNÁLATA

Szokatlan Újévi jókívánság Olvasóimnak 2018

A tanulmányhoz tartozó kép A ma már sajnos tartalom nélküli sztereotip „Boldog újévet” köszöntés helyett kissé mélyebben szántó gondolatokkal kívánok mindannyiuknak lelki-testi egészséget, egymás megértését és tiszteletét, családban és baráti közösségekben szeretet uralta légkört az eltöltendő 2018-as évben. Miről is van szó?

1./ Ne okozzunk és ne kelljen átélnünk lelki feszültséget (stresszt)
2./ Merjünk hinni, mert „a hit hegyeket mozgathat meg”
3./ Védjük meg a testi egészségünket
4./ Tegyük örömtelivé életünket
5./ Korlátozzuk a birtoklási vágyat
6./ Értsük meg a „Boldog Újévet” kívánság „boldog” részét
7./ Gyakoroljuk a megbocsájtást
8./ Fejlesszük a bennünk rejlő Érzelmi Intelligenciát (EI)

 

Bővebben itt olvashat róla

Mi történt a Facebook-on?

Ezt az e-mailt azért kapta mert feliratkozott hírlevelünkre a nelegybeteg.hu weboldalon. Amennyiben rendszeresen szeretné olvasni leveleinket, érdemes az e-mail címünket hozzáadnia a megbízható feladók listájához. Köszönjük a bizalmát!

leiratkozás | adatok módosítása

2018 © NELEGYBETEG.HU

Email Marketing Powered by Mailchimp