Copy
Amennyiben az e-mail nem jelenik meg hibátlanul, klikkeljen ide a webes verzióért!
Zsoldos Bence Hírlevele

HÍRLEVELÜNK KÍNÁLATA

A sztrók kialakulása gátlásának gyógyszeres és alternatív lehetőségei

A tanulmányhoz tartozó kép Az agy infarktusai (sztrókok) gyakrabban fordulnak elő, mint a szívé. Sajnos a kutatások ellenére nagyon keveset tudunk erről a pusztító betegségről. A Serrapeptáz enzim megtisztítja a beszűkült ereket, javítja egyes szervek vérellátását és segít elkerülni az érszűkületi műtéteket. Lebontja a halott szöveteket, a vérrögöket, cisztákat és az érben lévő plakkokat, érfali lerakódásokat is gátolhatja, ezáltal megelőzve az érelmeszesedést és az ennek következtében kialakuló infarktust vagy agyvérzést.

A Neprinol fibrinlebontó enzim képességének tulajdonítható, hogy a memória megjavul, csökkenthető a trombus kialakulásának kockázata a vérben. Az aszpirin a szívinfarktus vagy iszkémiás stroke – kockázatát is csökkenti, azonban mint minden gyógyszer, az aszpirin sem való mindenki számára.

Az aszpirin szedés kockázata
Aki már elkezdte az aszpirin szedését, annak hirtelen abbahagyása - különösen a korábban szívinfarktuson, stroke-on, vagy más kardiovaszkuláris megbetegedésen átesett betegeknél - fokozott kockázatot jelent. A napi aszpirin szedés és a reflux megjelenése együtt jár. Ezen túl kikapcsolja azt az enzimet is, amely egy gyomor nyálkahártyáját védő anyag szintézisében működik közre. Az aszpirin a 75 éven felüli korcsoportban a sztrók egyik fő oka is lehet! Az aszpirinszedés kockázatai számosabbak, mint az előnyei írja egy tudományos cikk a Lancet nemzetközileg elismert szaklapban. Az aszpirint szedőknek az a rossz hír, hogy az emberek 28%-a aszpirin-rezisztens. Az aszpirin refluxot is okozhat, ennek kezelésére a ma már recept nélkül patikákban kapható protonpumpa gátlók tartós idejű gyógyításra nem alkalmasak.

 

Bővebben itt olvashat róla

A grapefruit interakciója a vérnyomás csökkentő gyógyszerekkel - Válasz Olvasómnak 85. rész

Gr fogyasztás hatására megnőhet a vérben a gyógyszer koncentrációja más esetben csökkentheti azt, vagyis szabályozatlanná válik a gyógyszer hatása. Ez jelentős hátrány
A fenti megállapítás különösen a vérnyomás és szívritmuszavar ellen szedett gyógyszerekre vonatkozik Ez óvatosságra int
Kumarin-típusú anyagok a Gr magjában nincsenek. Ez előnyös
A Gr fogyasztása Szildenafil vegyülettel (viagra) való kapcsolatban veszélyes lehet a jelentősen megnövekedet értágulat miatt. Ez veszélyes

Vizsgálatok szerint a Gr összetétele a gyártóktól függően változik!! Ez bizonytalanná teszi a várható hatást Ez rossz. A grépfrút sokszínű gyógyhatásaira nincs tudományosan elfogadott bizonyíték Ez rossz.
Embereken szinte egyáltalán nem végeztek vizsgálatokat. Ez rossz. A Nevibolol béta-blokkoló célzott hatást fejt ki a szív-érrendszerre. A béta-blokkolók a szív lassításával csökkentik a terhelést, vagyis kímélik a szívet, csökkenti az oxigénigényt, növeli az oxigénellátást. Ez jó.
A béta-blokkolók (tehát a Nevibolol is) emelik a szervezet számára rosszul hasznosítható LDL koleszterin arányát a jól hasznosíthatóval HDL–el szemben. Ez kedvezőtlen hatás! Az 5 évig szedők között 70%-ban található emelkedett vércukor szint. Ez rossz
A béta blokkoló súlyfelesleg leadásának a gátja lehet. Ez rossz.
A Nevibolol hasznosulását a grapefruit megváltoztatja. Ha a bélben furanokumaronok vannak (de ezt ki tudja?) több gyógyszer kerül a véráramba és nő a túladagolás veszélye. Ez káros.
Többféle bétablokkolóval végzett vizsgálatok eredménye szerint a két órával korábban fogyasztott grapefruit lé a gyógyszer hatását csökkentette. Ez rossz.

Nem lenne jobb inkább az ezüstkolloid?
A szervezetbe bejutó ezüstkolloid hatására a fehérvérsejtek szaporodása is felgyorsul, ami által az immunrendszer erősebbé válik. Az ezüstkolloid hatására a sebgyógyulás is felgyorsul, mégpedig jobban, mint bármely más helyileg alkalmazott antibiotikum hatására. Mindez valószínűleg annak tudható be, hogy hatására a fehérvérsejtek mozgását szabályozó hormonok, ún. citokinek szabadulnak fel, melyeknek a sebgyógyulás folyamatában is jelentős szerepük van
http://ezustkolloid-info.com/ezustkolloid-tudastar/az-ezustkolloid-hatasa/

„Mindenki jegyezze meg: a klasszikus antibiotikumok között vírussal szemben hatékony antibiotikum nincs. És ezt 15 év tapasztalata alapján állíthatom. Nagyon fontos, hogy az ezüstkolloiddal szemben nem alakul ki rezisztencia”. „Nagyon fontos, hogy az ezüstkolloid legalább 650 kórokozó ellen hatékony, ez be van bizonyítva, és ezek között vírusok is vannak. Mint nőgyógyász kérdezem: ma nőknél melyik a legnagyobb népegészségügyi problémát okozó vírusfertőzés? A HPV. Így van, a humán papilloma vírus. Két betegen kipróbáltam, két nyolchetes kezelés után mind a kettőnél P3-ról P1-re ment vissza a citológiai érték.”

A tanulmányhoz tartozó kép http://ezustkolloid-info.com/ezustkolloid-vizsgalati-eredmenyek/

Az Ag kolloid a szervezet bármely szövetébe eljut, tehát teljesen szerv-specifikusan mindenféle fertőzés ellen jó. „Én, igen is azt mondom, hogy ezzel lehet gyógyítani. Lehet gyógyítani a herpeszt, a HPV-t, éppúgy, mint egy másik súlyos nemi betegséget:
A tanulmányhoz tartozó kép a Condyloma-t, ami szintén nagyon fontos népegészségügyi probléma, elsősorban a szexuálisan terjedő betegségek körében.
A szemölcsök megjelenéséért (ábra) a humán papillomavírus (HPV)a felelős. A HPV vírusoknak több mint 100 típusát ismerjük, ezek közül is a LR (Low Risk) 6 és 11 típusok okozzák a fertőzések mintegy 90%-át – ezen virusok állnak a condyloma hátterében. A szemölcsök megjelenésétől a rosszindulatú daganat kialakulásáig 7–15 év telik el. A tanulmányhoz tartozó kép

 

Bővebben itt olvashat róla

Mi történt a Facebook-on?

Ezt az e-mailt azért kapta mert feliratkozott hírlevelünkre a nelegybeteg.hu weboldalon. Amennyiben rendszeresen szeretné olvasni leveleinket, érdemes az e-mail címünket hozzáadnia a megbízható feladók listájához. Köszönjük a bizalmát!

leiratkozás | adatok módosítása

2017 © NELEGYBETEG.HU

Email Marketing Powered by Mailchimp