Copy
Amennyiben az e-mail nem jelenik meg hibátlanul, klikkeljen ide a webes verzióért!
Zsoldos Bence Hírlevele

HÍRLEVELÜNK KÍNÁLATA

Egy magyar kivándorlás margójára

A tanulmányhoz tartozó kép A kivándorlás egy esete egy kicsit rímbe szedve a dolgozatomban olvasható A leírt példán és parainezisen át rámutat arra, hogy mi a hazafiság és ezt a nemes érzést, hogy tarthatod ébren vagy vesztheted el, ha volt egyáltalán. Egy érzéketlen sem jót, sem rosszat nem érezhet. Hogy kötné hát ide őt a hazaszeretet? Ki saját jóllétét tartja a legfőbb célnak, kivándorlása útján talán elérheti, de lelke valahol üresen marad és ezt nem pótolhatja semmi. Ha a kedves Olvasó nem a hazáját szerető honfi és az ilyen téma nem érdekli, untatja vagy dühössé teszi, úgy keressen mást a „nelegybeteg.hu” oldalán, ami figyelmét talán felkeltheti.

Válogatásának lehetőségei, ahol a számok az elkészült tanulmány darab számai:

  • Egészségünk ártalmai 140
  • Étrend kiegészítők 54
  • Lelki szellemi működés 52
  • Növények, gyümölcsök, magok 10
  • Táplálkozás 8
  • Vitaminok 6
  • Életmód 5
  • Nyomelemek 4

Összesen 279 tanulmány, ami átlagosan témánként 12 oldal, vagyis ez összesen 3348 A/4 oldal. Ez 4 év alatt a szerző egy személyben végzett munkája. Ha még itt sem találja meg az érdeklődésének megfelelő témát, akkor keresse fel a „nelegybeteg.hu” Főoldalát, a baloldali sávban a Hírlevél Archívumot, amire kattintva a 108 Hírlevélben közölt és a dolgozataimban nem szereplő témákat csak itt olvashatja. Rajta hát, kérem olvassa át a magyar kivándorlásról bemutatott, példát a részben elmélkedő lírát, „Egy magyar kivándorlás margójára” írott elégiát.

A tanulmányhoz tartozó kép „S ha verejtékednek Nincs is annyi haszna: Ne nyisd ajkad mindjárt Édes hazád ellen Keserű panaszra.” „Légy boldogabb itthon, Soványabb kenyéren. Magyar föld szülötte kövérebb falatért Hazát ne cseréljen!”

 

Bővebben itt olvashat róla

Mi történt a Facebook-on?

Ezt az e-mailt azért kapta mert feliratkozott hírlevelünkre a nelegybeteg.hu weboldalon. Amennyiben rendszeresen szeretné olvasni leveleinket, érdemes az e-mail címünket hozzáadnia a megbízható feladók listájához. Köszönjük a bizalmát!

leiratkozás | adatok módosítása

2018 © NELEGYBETEG.HU

Email Marketing Powered by Mailchimp