Copy
Amennyiben az e-mail nem jelenik meg hibátlanul, klikkeljen ide a webes verzióért!
Zsoldos Bence Hírlevele

Ádvent története, ünnepi szokások az európai országokban. 2017. évi ádventi programok


A tanulmányhoz tartozó kép

A tanulmányhoz tartozó kép

Advent a várakozás ideje, a kereszténység második legnagyobb ünnepének elő estélye. Advent első vasárnapja 2017-ben december 3-ára esik, így advent utolsó, negyedik gyertyáját ezúttal szenteste gyújtjuk majd meg. A világ népeinek vallás szerinti megoszlása 1910 és 2010. évek adati szerint.
Ne tévesszük össze: A Hanuka, a fények, illetve a szentély újjáavatásának ünnepe. Az ádventi koszorú története és jelentése a 4 színes gyertyával. Hogyan zajlik az ádventre készülődés Európában: Svédország, Egyesült királyság UK, Németország, Franciaország, Ausztria, Norvégia, Magyarország. Az ádvent új dimenziója a budapesti Szent István Bazilika előtt. Ádvent a Vatikánban, a Szent Péter téren. Ádventi képek, fényképek, versek. Érdemes elolvasni.
Ádventre örömteli készülődést, szeretteik ajándék vásárlásához türelmet és higgadtságot, az ádventi koszorú első lila színű gyertyájának meggyújtásakor (dec.3) elgondolkodtató meghittséget, felülemelkedettséget a sokszor gyötrő hétköznapokon, örömteli, szeretetteljes, mások problémáit megértő családi együttlétet kíván a web oldalak írója Zsoldos Bence

 

Ide kattintva olvashatja a teljes dolgozatot

 

Mi történt a Facebook-on?

Ezt az e-mailt azért kapta mert feliratkozott hírlevelünkre a nelegybeteg.hu weboldalon. Amennyiben rendszeresen szeretné olvasni leveleinket, érdemes az e-mail címünket hozzáadnia a megbízható feladók listájához. Köszönjük a bizalmát!

leiratkozás | adatok módosítása

2017 © NELEGYBETEG.HU

Email Marketing Powered by Mailchimp