Copy
Amennyiben az e-mail nem jelenik meg hibátlanul, klikkeljen ide a webes verzióért!
Zsoldos Bence Hírlevele

HÍRLEVELÜNK KÍNÁLATA

Tumor gátló vegyületek

A tanulmányhoz tartozó kép Culevit Forte rákbetegeknek italpor új szabadalommal védett összetételű, gyógyszergyárban előállított, magyar termék. A Culevit Forte italpor 2015. márciustól kapható Magyarországon. Feltaláló Dr Kulcsár Gyula (foto) Az immunrendszerünk mellett van egy attól függetlenül működő, speciális védelmi rendszer, ami elpusztítja a mindenkiben

keletkező ráksejtek nagy többségét. Bebizonyított a Természetes Tumorellenes Védelem létezése.
30 db Culevit Forte tabletta hatóanyag-tartalma azonos 1 tasak Culevit Forte italpor hatóanyag-tartalmával. A Culevit Forte esetében a napi dózis 30 db tabletta vagy 1 tasak italpor. A liponsav mint a Culevit Forte második új aktív összetevője egy erős antioxidáns. Culevit és Solvevit termékek megrendelése
Telefon: 06-20-3190999 E-mail: info@oncoshop.hu
Rákdaganat ellen ható alternatív terápiás szerek még a következők
Vitanax PX4, Flavogenin PRO, Now termék Beta 1,3/1,6 D-Glucan 100 mg (90 kapszula)
Az Oncomar mint az Avemar liofilizátuma 2013-tól Magyarországon készül majd. világszerte felváltja elődjét az AVEMART. Culevit, Oncomar beszerezhető az Oncomar shop

A tanulmányhoz tartozó kép –okban. Feltaláló Dr Hidvégi Máté (foto).

Részleteket olvashat a Rákkezelés - Válasz olvasóimnak 1.rész 2014. augusztusban írt dolgozatomban, amely az alábbi linken érhető el.

 

Bővebben itt olvashat róla

Tüdőfibrózis

Tisztelt Doktor Úr! A barátnőm jelenleg tüdőfibrózis miatt kórházban fekszik. Kell-e félni a fertőzéstől ? Milyen óv intézkedés szükséges? Tisztelettel sürgős válaszát kérem.

Válasz
Kedves O Éva Asszony,
1./ a tüdőfibrózis súlyos, nem gyógyítható és egyáltalán nem fertőző betegség. Élethossz kilátása kb. 3 év
2./ A tüdő hólyagocskák fokozatosan elvesztik a rugalmasságukat, kötőszövetessé válnak és ezért a légzésben többé nem tudnak résztvenni.
3./ Csak a folyamat lassítása lehetséges és kis valószínűség szerint további romlásának megállítására tesznek kísérletet, de tudomásom szerint nagyon gyenge eredménnyel
4./ Erre a célra az OFEV nevű gyógyszert adhatják Egy hónapi Ofev ára: 708.417 Ft azaz hétszáz nyolcezer Ft. Szerencsére 2018. jan.-tól OEP támogatott és így a betegnek csak a csomagolási díjat (300Ft-ot) kell csak megfizetnie.

A tüdőfibrózissal kapcsolatos részleteket, kezelési lehetőséget az alábbi linken elérhető dolgozatomban olvashatja.

 

Bővebben itt olvashat róla

Triglicerid és csökkentési lehetőségei

Üzenet: Tisztelt Zsoldos Úr! Egy év alatt a triglicerid érték 2.2- ről 7.2-re nőtt. Cukorbeteg vagyok. Meforalt és Micardist szedek. Próbálok egészségesen táplálkozni, diétázni.70 éves vagyok, van 10 kg súly feleslegem. A kutyámmal minden nap sétálok egy órát. Kérném a tanácsát, mivel lehetne változást elérni? Koleszterinre pedig Rosuvastatint szedek./ 40 mg / A többi laborérték alapvetően, ezekkel a gyógyszerekkel jó. Köszönöm szépen.

Válasz
Tisztelt D úr,
B5-vitamin : Kimutatták, hogy napi 600 mg B5-vitamin 6-9 hónapon keresztül szedve 37,7%-kal csökkenti a triglicerideket
B3-vitamin (niacin) hiánya: Emésztõ rendszer zavarai; migrénes fejfájás; hasmenés, magas koleszterin- és trigliceridszint kialakulása; magas vérnyomás
Beszerzése : https://vitaminbolt.eu/termek/niacinamid_500mg__100db.htm

Triglicerid bőségesen található zsíros ételekben, valamint a szervezet cukorból és alkoholból részben trigliceridet termel, így zsírszegény táplálkozással, az alkohol fogyasztásának mellőzésével, valamint finomított szénhidrátokban bővelkedő élelmiszerek és magas cukortartalmú gyümölcsök fogyasztásának csökkentésével mérsékelhető a vér trigliceridszintje.
Kutatási eredmények támasztják alá, hogy az egyszeresen, illetve a többszörösen telítetlen zsírsavak kifejezetten előnyösen alakítják a vér zsírszintjét, ezek közül is elsősorban az omega-3-zsírsavak , amelyeknek kiváló forrásai a sovány hideg vízi halak, a lazac, a makréla vagy akár a hazánkban kedvező áron megvásárolható busa. Az olajos magvak, ezen belül is kifejezetten a dió magas omega-3-zsírsav-tartalma révén szintén csökkenti az LDL- és növeli a HDL-koleszterin mennyiségét a vérben. További csökkenés érhető el magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával, hiszen a víz oldékony rostok (zabliszt, zabpehely, magas pektintartalmú gyümölcsök) megkötik a koleszterin egy részét.
Beszerzése: https://www.omega3wellness.hu/eskimo-3-halolaj

A betegek fele napi 3 g friss fokhagymának megfelelő 600-900 mg fokhagymaport kapott koleszterinszegény diéta mellett, míg a betegek másik fele csak diétán élt. A 16 hét elteltével a fokhagymát evők koleszterinszintje 12%-kal csökkent, vérük trigliceridszintje 17%-kal.
Forrás: http://www.med-courier.com/index.phtml?pid=230000&id=530
Fokhagyma kapszula beszerzése:
https://www.omega3wellness.hu/allimax-fokhagyma-kapszula

Az ön vérében a triglicerid szintje emelkedett, a probléma legtöbbször elég egyszerű: a jelenséget jórészt a súlyfölösleg okozza. A táplálék túl sok kalóriát tartalmaz, különösen cukor és egyéb szénhidrát formájában, vagy magas kalória tartalmú italokat (cukros üdítőitalok, szeszes italok, kivált sör) fogyaszt. A cél testtömegének az ideális szintre való csökkentése .
Cukorbetegség magas vérzsír szinthez vezethetnek. A dohányzás, az elhízás, a testmozgás hiánya, túlzott alkoholfogyasztás szintén magas vérzsír szinttel társulnak.

Figyelem: a vérzsír szint nem a bevitt zsír- illetve koleszterin miatt emelkedik meg, hanem a magas szénhidrát és triglicerid- tartalmú élelmiszerektől, illetve a zsírszövetből felszabaduló zsírsavak miatt.

Kerülendő élelmiszerek:

 • a májból és egyéb belsőségből készült élelmiszerek
 • a zsíros húsok, felvágottak, kolbászok
 • olajban sütött ételek
 • tejszínes mártások, zsíros szaftok,
 • előrecsomagolt sültek

http://triglicerid2014.blogspot.hu/2014/01/mit-tehetunk-magas-triglicerid-ellen.html

A zsíremésztő enzim, a lipáz a Devigest készítmény egy másik fontos komponense. A lipáz felgyorsítja a zsírok zsírsavakra és glicerolra történő lebontását. Az emésztőenzimek képesek jótékony tápanyagokra lebontani az ételeinkben található koleszterint. Következésképpen minél több emésztőenzimet veszünk be annál kevesebb emésztetlen koleszterin kerül a vérkeringésünkbe. Kutatások kimutatták, hogy amikor a természetes lipáz aktivitása csökkent a vér trigliceridszintje megemelkedik, a 'jótékony' HDL (nagy sűrűségű lipoprotein)-koleszterin szintje pedig csökken, ami jelentős mértékben megnöveli a szívkoszorúér betegségek kialakulásának kockázatát. Bebizonyosodott azonban, hogy a lipáz aktivitás fokozásával javítani lehet ennek a veszélyes zsírnak a „profilját“ megvédve ezáltal a szervezetet az ateroszklerózis (érelmeszesedés) kialakulásától.

Fontos megjegyezni , hogy a Devigest ADS és a Syntol AMD természetes forrásokból származnak. Ezért, annak ellenére, hogy hatásuk erőteljes, mindkettőnek igen kevés kockázata és mellékhatása van. A Devigest ADS-el végzett enzimpótlás elősegíti az ételek teljes körű megemésztését, csökkentve a tökéletlen emésztés okozta tüneteket és egyben korlátozva a káros baktériumok szaporodását a vastagbélben, amelyek a félig emésztett ételekkel táplálkoznak. A bél mikroflóra normalizálásával és az immunrendszer stimulálásával a Syntol AMD abban is segíthet a divertikulitiszben szenvedőknek, hogy elkerüljék ennek a fájdalmas betegségnek a kiújulását. Azoknak a divertikulitiszeseknek, akik nem reagálnak jól a hagyományos kezelésre, illetve azok számára, akiknél a divertikulitisz korai stádiumban van és remélik, hogy elkerülhetik a visszaesést, a Devigest és a Syntol ígéretes természetes alternatívát jelenthet.

Az amerikai National Institutes of Health szerint az 50 év feletti népesség felét érinti a divertikulózis nevű állapot, amely a vastagbél falán kitüremkedő képletek jelenlétére utal. 80 év fölött már 70%-os az érintettség Ez az állapot igen gyakran tünetmentes, ám ha mégis problémát okoz, annak forrása a divertikulumokban pangó székletmaradék, amely gyulladáshoz vezethet. Ilyenkor beszélünk divertikulitisz nevű betegségről. Enyhe tünetek lehetnek, mint az alhasi fájdalom, amely jellemzően bal oldalra koncentrálódik és gyakran a szelek távozása után megszűnik. A székelürítési szokások megváltozása is gyanúra adhat okot, gyakran székrekedés, ritkábban hasmenés jelentkezik. Ijesztőbb jelenség lehet, ha a széklet kisebb vérdarabokat tartalmaz
http://www.webbeteg.hu/cikkek/emesztorendszer/16215/a-divertikulozis-es-divertikulitisz

Endogol
Alapos béltisztításra van szükség, amelyre a hashajtásra kapható készítmények általában nem elégségesek.

Az Endogol Macrogol 3350 4x bélmosó folyadék viszont hatásosan, ugyanakkor kíméletesen tisztítja át beleit Az Endogol Macrogol 3350 4x összesen 4 tasak, egyenként 60 g Macrogol 3350 tartalmú port tartalmaz, amelyből ivóvíz hozzáadásával kellemes, gyümölcsízű emulzió készíthető.

A szájon át alkalmazandó szuszpenzió előírás szerinti elkészítéséhez öntse 1 tasak tartalmát egy edénybe, amelybe előzőleg 1 liter vizet töltött, és keverje jól össze, hogy homogén oldatot kapjon. A készítmény 1 liternyi adagját 1–2 órán belül meg kell innia: például 250 ml-t 10–15 percenként, amíg az első litert el nem fogyasztotta. Körülbelül 1 óra elteltével oldja fel a második tasak tartalmát 1 liter vízben, és igya meg a fent leírt módon. Folytassa ezt, amíg 4 liternyi szuszpenziót meg nem ivott, ami 4 tasaknak felel meg. Az első liter elfogyasztása után bélmozgást és ürítési ingert kezd majd érezni. A székletürítések egyre hígabbak lesznek, és egy idő után csak tiszta folyadék fog távozni, székletmaradványok nélkül. Ez azt jelzi, hogy megfelelően végezte a tisztítást Ha a használati útmutatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.
Beszerzés:
https://supremex.hu/termek/endogol-macrogol-3350-4x-belmoso-folyadek/?_ga=2.232
a Benu patikák valamelyikében:
https://benu.hu/shop/endogol-macrogol-3350-belmoso-folyadek-4x

Koleszterin csökkentés
Ajánlható a koleszterin eredményes csökkentésére (saját tapasztalat alapján)

ArmoLIPID
Az ArmoLIPID étrend-kiegészítő készítmény természetes összetevői vizsgálatok során bizonyítottan csökkentette a koleszterin szintet. Sajnos a sztatin tartalmazó gyógyszereknek több kedvezőtlen mellék hatása van. Kérem, hogy feltétlenül olvassa elaz itt leírtakkal és a sztatinokkal kapcsolatos 2016 évben írt dolgozatomat is!!
Összetevők: 1 db tablettában

 • Vörös élesztős rizs kivonat 200 mg
 • Plikozanol 10 mg
 • Asztaxantin 0,5 mg
 • Koenzim Q10 2 mg
 • Folsav 0,2 mg
 • Adagolási útmutató: Napi 1 tabletta (a kedvezőbb felszívódás érdekében vacsora közben vagy közvetlenül az után).

Beszerzés: gyógyszertárakban
A fentebb leírt készítmények szedéséről kezelő orvosát tájékoztassa.

A tanulmányhoz tartozó kép Az ArmoLIPID PLUS étrend-kiegészítő készítmény természetes összetevői (berberin 500 mg, a vörös rizs élesztő 200 mg , ekvivalens monakolin 3 mg , policosanol 10 mg, folsav 200 ug, a koenzim Q10 2mg és az asztaxantin 0,5 mg.) bizonyítottan csökkentik a koleszterin szintet és a triglicerid szintet.

Az Armolipid plusz Berberint is tartalmaz. Erről az alábbi linkre kattintva olvashat:

 

Bővebben itt olvashat róla

Daganatos betegségek kezelése: Alkálisó és Tömjén kúra

Üzenet: TISZTELT ZSOLDOS úr! Segítségét szeretném kérni prosztata daganat ügyben. Sajnos férjemnek a melléből másfél éve kivettek egy csomót-majd ez év augusztusban térdfájással kezdődött, végigjártuk az ortopédiát,reumát .fizikoterápiát-sajnos ettől még rosszabb lett. November közepén erős gerincfájdalom. majd lágyékba kisugárzó fájdalom /egyébként mindig erős fizikai munkát végzett/ sajnos annyira összetört hogy bottal jár. Az MR vizsgálatból kiderült, hogy csontáttét,viszont jelen pillanatban a lágyék része nagyon fáj és kitapintható dudor van a lágyékrészen a herék mellett. A vizsgálatok frissek és 2019.jan.22-én kell kórházba menni sugárkezelésre. Feltételezik. hogy a mellből kivett csomóból lett rossz indulatú elváltozás. Segítségét szeretném kérni jelen pillanatban az alternatív megoldások irányába, mivel nem vagyok az orvosságok híve. Segítségét megköszönve maradok tisztelettel K Józsefné.

Válasz
Tisztelt K Józsefné Asszony,

 • Mellékletben csatoltam az Ön részére írt dolgozatomat szíves áttekintésre. Fontosnak tartom továbbá az ott említett korábban írt dolgozataim elolvasását. Összefoglalásként azt javasolnám, hogy az Alkálisó és a Tömjén kúrát haladéktalanul kezdjék meg egyidejűleg alkalmazva a kettőt. A betegek észrevételei is ezt erősítik meg. A B17 eddigi forgalmazását vélhetően betiltották és egy új forgalmazó hirdeti magát. Ennek hátterében valószínűleg profit orientált piaci átrendeződés az oka.
 • A B17 korábbi forgalmazó csapatát fontosnak tartanám elérni. Az elérhetőséget megírtam. Mivel ez egy szakértői csoport, akár telefonon, vagy emailban röviden adjon helyzet jelentést és kérjen a B17 használatára eligazítást, megemlítve az alkalmazott Tömjén és alkálisó kúrát.
 • Mind a 3 eljárás alkalmazását fontosnak tartom, mert kedves férje a többszöri áttétek miatt elég komoly veszélyben van, noha talán ez átmenetileg és látszólag nem is derül ki. A rövid távú megoldások helyett hosszú távra kell tervezni! Valamennyi említett eljárás bizony sok pénzbe kerül, de talán családi összefogással a szükséges pénz fedezet biztosítható.
 • Az életminőség megtartása/javítása valamint az élethossz kiterjesztése érdekében mindent meg kell tenni. Az életünknél nincs semmi ami értékesebb és csodálatosabb lenne..

Megértő és együtt érző szeretettel kívánom a betegség progressziójának megállítását Hivatkozott dolgozatomat az alábbi linkre kattinva érheti el.

 

Bővebben itt olvashat róla

A krónikus obstruktív légúti betegség COPD és következménye

Kedves Olvasó írja
T.Doktor Ur! COPD beteg vagyok, 3. stádiumban. Mi segítene az állapotomon? - 15 féle gyógyszert szedek, oxigén óránként. Segíthet-e a Tafedim gyógytea? Ha ülök teljesen egészségesnek érzem magam, terhelésre fulladok, ilyenkor a Foster segít. Nem köhögök, néha kevés váladékot. Segíthet-e a Tafedim gyulladás gátló tea? Tisztelettel: Dué

Válasz

 • Mint ismeretes a Foster inhalációs gyógyszer két komponensű. Az egyik szteroid alapú, aminek számos kedvezőtlen hatása van. Más gyógyszerekkel együtt használva a F-t csökkenti a kálium szintet, magas vérnyomást okozhat. A Parkinson-kór kezelésére szolgáló gyógyszerek (L-dopa), a pajzsmirigyműködés pótlására szolgáló gyógyszer (L-tiroxin) szedése Foster együttes használatával kedvezőtlen. Szóval a példaként említett eseteken kívül még számos más problémát okozhat, ezért a Foster használata óvatosságra int.
 • A Tafedim teát gyomor és bél betegségek kezelésére isszák, lehet hogy egyes esetben kedvező eredménnyel, de ez tüdőbetegségekre bizonyosan nem alkalmas.
A tanulmányhoz tartozó kép Kezelésére én számos más megoldást javasolnék, noha nem vagyok orvos. Ha a dolgozatomban említett eljárások közül választ, úgy azt kezelő orvosával célszerű lenne megbeszélni, noha kevés az olyan orvos, aki alternatív megoldásokat támogat. Ezek után kérem, olvassa el, amit felkérésére az Ön számára készítettem. A betegség leírását, kezelését részletesen az alábbi linkre kattintva olvashatja.

 

Bővebben itt olvashat róla

TIF speciális reflux műtét

Üzenet: Tisztelt Zsoldos Úr!T Tibor vagyok. Reflux műtétet hajtottak végre rajtam. Laporoszkóposan. Azóta nem érzem a maró ízt a számban, de a rossz lehelet megmaradt. Az lenne a kérdésem, hogy a Tif módszerű műtétet hol csinálják Magyarországon. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel T Tibor

Válasz
Tisztelt T Tibor úr,
A refluxra vonatkozóan egy felkutatott szakmai előadás révén néhány orvos elérhetőségét sikerült kinyomoznom, mert arra az egyenes kérdésre, hogy Magyarországon kik végeznek TIF beavatkozást semmiféle információ nem, található az interneten.

Azt javasolom, hogy a felsorolt orvosok közül próbáljon néhánnyal kapcsolatot teremteni és választ szerezni arra, hogy ha a megkeresett orvos nem is végez ilyen beavatkozást, akkor mondja meg, hogy hol érdeklődhet tovább.

Laparo-endoszkópos lehetőségek a GERD kezelésében előadói voltak

DR Bálint András TIF szövődményekről
A laparoszkópos antireflux sebészet szövődményei címmel tartott előadást
Elérhetősége:
1115 Budapest, Tétényi út 12-16.
+36 1 464 86 00

Prof. Dr. Vereczkei András, egyetemi tanár
Cím: 7624, Pécs, Ifjúság útja 13.
Levelezési cím: 7624, Pécs, Ifjúság útja 13.
Telefon: 72/536-000
Klinikai Központ Sebészeti Klinika
Telefon: *0419, 32705
Bejelentkezés a szakrendelésekre a 72/536-000 telefonszám hívása után a 32775, 32776, 31800 és 331811 mellékeken.

Prof.Dr. Hajdu Zoltán
hétfő 7:00-15:00
kedd 07:00-15:00
szerda 07:00-11.00
(52) 592 – 599

Prof. Dr. Horváth Örs Péter
Laparoszkópos vagy nyitott műtét? Volt az előadásának a címe
Az előadásokból kitűnt, kedvelt témái közé tartozik egy sokakat érintő, gyakran előforduló betegség, a reflux.
Sebészorvosként miért szakosodott a nyelőcsőre?

A szegedi klinikán dr. Imre József választott munkatársának, ami nagy tisztességet jeljelentett számomra. Kiváló ember, a magyarországi nyelőcső-sebészet úttörője, atyja vo Ezt tanultam meg, ez ragadt rám, ezt végzem szívesen.
Elérhetősége: Telefon: *0452, 33705
horvath.ors.peter@pte.hu

dr. Karosi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályának jelenlegi osztályvezető főorvosa -
3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76
+36 46 515 200

Kérem tekintse át a 2016 augusztusban írt dolgozatomat is. Elérhetősége az alábbi linken.

 

Bővebben itt olvashat róla

Tömjén a daganatos betegségekre

Üzenet: Kedves Bence! Egy hormon érzékeny emlődaganatos megbetegedésen vagyok túl, egy évvel ezelőtt történt. Szeretném megelőzni a kiújulását és hallottam a tömjén jó hatásáról. Kérem írja meg, hogy melyik tömjént készítményt javasolja nekem és hol tudom megvenni. Köszönöm! M Kata

Válasz
Orvosilag elfogadott tény, hogy a tömjén a hormonális indíttatású daganatfajtákra kifejezetten jó hatással bír. (Méhnyakrák, melldaganat, petefészekrák, prosztata és here daganat.) Gyógyszerként, daganatellenes készítményként csak nagy töménységű kivonatot (tiszta) használjunk.
Sajnos a közönséges tömjénfa őrölt anyaga ( ami általában a kapszulákban találhatók) nem működés képesek mivel a működőképességet garantáló hatóanyag ( acetyl-BA) csak kis százalékban találhatók benne.
Az acetil-boswellinsavak (acetil-BA) a gyantából származó pentaciklusos triterpének.
Az acetil-BA gátolja az I és II alfa topoizomerázokat az enzimhez való kötődés útján a DNS-en keresztül. Így az acetil-BA az I. és IIa. Humán topoizomerázok kettős katalitikus inhibitorainak egyedülálló csoportja. amely gátolja a topoizomerázokat a rákos sejtekben
Az acetil-boswellinsavak újak a katalitikusan gátló anyagok az I. és II alfa humán topoizomerázok.
Syrovets T 1 , Büchele B , Gedig E , Slupsky JR , Simmet T .
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10860928

Topoizomeráz: Olyan enzimek, amelyek a DNS harmadlagos szerkezetét változtatják meg anélkül, hogy ez az elsődleges-, illetve a másodlagos szerkezetet érintené. A DNS harmadlagos szerkezetének az a felcsavarodott forma tekinthető, amely a lineáris formájú DNS-ekbõl jön létre annak érdekében, hogy a DNS elférjen a sejtben.
http://www.fajltube.com/biologia/kemia/A-nukleinsavak-szerkezete-es-f61315.php

Boswellia serrata kémiai összetevőket tartalmaz, főként β-boswellinsavat, acetil-β-boswellinsavat, 11-keto-β-boswellinsavat és acetil-11-keto-β-boswellinsavat. A boswellsavak közül az acetil-11-keto-β-boswellinsav (AKBA) az 5-lipoxigenáz legerősebb inhibitora . A különböző pentaciklusos triterpének antiproliferatív hatását több alkalommal vizsgálták, és kimutatták, hogy különböző sejthálózatokban indukálják a sejthalált.

1./ Kapcsolat a tömjénolaj vásárlásához: hungary@doterra.com
Rendelés: https://www.mydoterra.com/ShoppingCart/index.cfm?retail=1&OwnerID=5339065

2./ A kúra 180 darab terápiás tömjén kivonatos kapszulát tartalmaz egyenként 350 mg hatóanyaggal (acetyl-BA). A 350 mg hatóanyag, 1050 mg kapszulázott tömjén kivonatnak és kb. 3500 mg tömjén őrleménynek felel meg.

A tanulmányhoz tartozó kép

3./ Tömjén kapszula daganatos betegségek megelőzésére
A kúra 100/200 darab terápiás tömjénkivonatos kapszulát tartalmaz egyenként 200 mg hatóanyaggal (acetyl-BA). A 200 mg hatóanyag, 600 mg kapszulázott tömjén kivonatnak és kb. 2000 mg tömjén őrleménynek felel meg.

A kúra időtartama : 100 - 200 nap
A kúracsomag készítményei magas koncentrátumú kivonatok, ezáltal a többi tömjén kapszulához képest a hatóanyagtartalmuk jóval nagyobb.
Adagolása : naponta 1-2 szem hosszútávon

4./ Fenntartó, állapotmegőrző kapszula. A kúra 100 darab terápiás tömjén kivonatos kapszulát tartalmaz egyenként 350 mg hatóanyaggal (acetyl-BA). A 350 mg hatóanyag, 1050 mg kapszulázott tömjén kivonatnak és kb. 3500 mg tömjén őrleménynek felel meg.
A kúra időtartama: 30 nap
Ára: 29.900 Ft /100db

A fenntartás ebben az esetben azt jelenti, hogy a daganatos betegek meglévő állapotát tartjuk meg ezzel a dózissal. Használhatjuk kemoterápiás és sugárkezelés közben is hangulat és állapotjavításra, a mellékhatások csökkentésére. Ez a dózis lehetőség szerint a meglévő állapot szinten tartását és a további romlás megakadályozását szolgálja.
Beszerezhető az alábbi linkre kattintva.

 

Termék beszerzése

Koleszterin vizsgálat eredményeinek értékelése és az ezt követő javaslat

Kedves Zsoldos Bence!
Köszönöm, hogy az elmúlt években olyan sok hasznos dolgot tanulhattam Öntől, és mindég válaszra méltatott.
Bár sok információ birtokában vagyok, mégis elbizonytalanodtam a koleszterin eredményeimen.
Nagyon sok olajos magvat eszem, sőt az omega 3 halolajat reggelente kanalazom. Eleinte a koleszterin szintem alaposan lement (7,4 -ről 5,8 -ra). Az étkezésemen nem változtattam, de talán az olajos magoknak és a Karácsonykor felszedett 2 kilónak köszönhetően nem csak a hajam és a körmöm javult, hanem a koleszterinem is felkúszott 7,5-re. Ez alatt az összes koleszterint értem, amiben Triglicerid 0,94. a HDL 1,93, az LDL 4,99. Így az arány egész jó. Kérdésem, hogy ilyen jó arány mellett szükségszerű az összes koleszterint csökkenteni, vagy legyek elégedett az eredménnyel.

Válasz
Kedves Krisztina Asszony,
A teljes koleszterin értékekre vonatkozó referenciaértékek az alábbiak:

Átlagos
kockázat
Enyhén fokozott
kockázat
Fokozott
kockázat
Ajánlott
érték
5,2 mmol/l 5,2 és 6,4 mmol/l között 6,4 mmol/l felett 5,2 mmol/l alatt

Megállapítások
1./ Véleményem szerint az összes koleszterin szintet 6 mmol/l ill. ez alatt kellene tartani. A normálisnak tartott koleszterin szint a Hazai protokoll szerint 5,2 ill. ez alatti. Úgy gondolom, ezt azért nem kell szigorúan venni de a 6 mmol/l szintet szükséges lenne elérni. Ennek elérésére javasolom az Armolipid Plus kipróbálását (gyógyszertárakban kapható). Napi 1 tabletta (a kedvezőbb felszívódás érdekében vacsora közben vagy közvetlenül az után). Ugyanis, ha túl magas a koleszterinszint (különösen az LDL szintje) akkor az lerakódik az erek falában, és érszűkületet okozó ún. plakkok alakulnak ki. A magas koleszterinszint az érelmeszesedés és az ezzel összefüggő szív- és érrendszeri betegségek (koszorúér-betegség, szívinfarktus, stroke) egyik fő rizikótényezője
2./ A triglicerid értéke jó, ami azt jelenti, hogy Nincs lipid-anyagcsere zavar
3./ Az LDL optimális értéke: 2,6 mmol/L illetve ennél kisebb A 4,99 mmol/l mért érték nagyon magas Megjegyzem, hogy a ma élő természeti embereknél az átlagos LDL-érték 1,3-1,9 mmol/l.
4./ A HDL 1,93 mmol/l mért érték kedvező, mivel elért védelem a szívbetegséggel szemben a minimum 1,5 mmol/L illetve az ennél nagyobb érték. ami kedvező.
5./ Az Ön esetében az LDL / HDL arány 4,5/1.93 = 2,33 Az irányértékek 65 év alatti személyeknél LDL-HDL: ARÁNY: , ami azt jelenti, hogy az Ön számára kedvező.

Összefoglalva: A koleszterin szintet 6 ill. ennél kisebb értékre célszerű leszorítani. Az Armolipid Plusz 6 hetes szedését követően érdemes lenne az összes koleszterin szintet ellenőriztetni! Örömmel venném, ha a vizsgálat eredményéről értesíteni azért is, hogy más betegeimnek is ajánlhatnám az Armolipidet.

 

Az Adatvédelmi törvény értelmében levelezési kapcsolatban továbbra csak akkor lehetek bárkivel, ha feliratkozik a Hírlevélre. Ennek lehetősége a www.nelegybeteg.hu Főoldalának baloldali sávjában, ill. az alábbi linken van. Szeretném kérni, hogy minden kötelezettség nélkül családtagjai/barátai/ismerősei iratkozzanak fel Hírlevelemre, mert ezzel mások számára is talán segítséget, tanácsot, javaslatot tudok adni. Megértését megköszönve szívélyesen üdvözlöm.

 

Feliratkozás a hírlevélre

Mi történt a Facebook-on?

Ezt az e-mailt azért kapta mert feliratkozott hírlevelünkre a nelegybeteg.hu weboldalon. Amennyiben rendszeresen szeretné olvasni leveleinket, érdemes az e-mail címünket hozzáadnia a megbízható feladók listájához. Köszönjük a bizalmát!

leiratkozás | adatok módosítása

2019 © NELEGYBETEG.HU

Email Marketing Powered by Mailchimp