Copy

November 28th, 2022

Dear ISHCMC-AA Parents,


Our very first PTA event of the year was a huge success last week due to your generous contributions. The Teacher and Staff Appreciation Day received many of positive feedback from our teachers, staff and school and the event left a huge impact on them in a very good and memorable way. And of course, our children are also the ones who benefit the most from the community building between home and school life.
 
We would like to take this opportunity to express our heartfelt thank-you for your help and support, without your generosity and kindness, this event would have not been possible. We also hope to continue to receive your support at future events throughout the school year.
 
Enclosed here is the Bank of Statement for your reference and convenience. Please let us know if you have any questions or suggestions, all ideas are welcome!
 
Once again, thank you and have a wonderful week ahead!


Kind regards,
ISHCMC-AA PTA


Ngày 28 tháng Mười Một năm 2022,

Thân gửi Quý phụ huynh, 

 
Vậy là hoạt động ra mắt đầu tiên của Hội phụ huynh trường chúng ta kỷ niệm ngày Nhà giáo 20/11 đã diễn ra vô cùng thành công và tốt đẹp. Ban đại diện đã nhận được rất nhiều phản hồi tích cực từ phía các thầy cô và nhà trường, qua đó cũng thể hiện họ sẽ gắn bó với nhà trường hơn, với công việc giảng dạy của mình hơn, và tất nhiên con cái của chúng ta sẽ là những người được hưởng lợi trước nhất.
 
Cũng như bao sự kiện khác, hoạt động kỷ niệm ngày Nhà giáo 20/11 sẽ không thể thành công nếu như không có sự đồng lòng và hỗ trợ của cả một tập thể, và đây là điều chúng ta đang có tại ISHCMC AA với PTA của chúng ta. Bằng thư này Ban đại diện xin được gửi đến các Anh chị lời cảm ơn trân trọng nhất và rất mong sẽ tiếp tục nhận được sự đồng hành của các anh chị trong những hoạt động tiếp theo.
 
Cũng nhân tiện đây Ban đại diện xin gửi đến quý anh chị Bản Sao Kê Tài Khoản Ngân Hàng để tiện tham khảo.
 
Chúc anh chị một tuần mới vui vẻ!

 
Trân trọng,
Ban Đại Diện Hội Phụ Huynh ISHCMC-AAThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
International School of Ho Chi Minh City - American Academy · 16 Vo Truong Toan · An Phu Ward, District 2 · Thanh Pho Ho Chi Minh, Sg 700000 · Vietnam