Copy

Recorda que ja estan obertes les inscripcions per assistir a la primera Jornada Professional per a Formacions de Cambra que tindrà lloc el 6 d'octubre a L’Atlàntida de Vic.

Organitzada per l'Institut Català de les Empreses Culturals - Catalan Arts, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, el Quartet Casals i L'Atlàntida, la jornada té l'objectiu de contribuir a l'impuls de les formacions de cambra de Catalunya posant-les en contacte amb programadors i professionals del sector de la música clàssica.

 

Acreditació professional

L'activitat va dirigida principalment a persones tècniques de cultura dels Ajuntaments de Catalunya. També s'adreça a persones programadores de festivals de Catalunya, d’esdeveniments privats i d’equipaments privats del sector de la música clàssica.

Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions fins al 30 de setembre.

Formulari d'inscripció

Programa de la Jornada 

11:00-11:45 Acreditacions i benvinguda
11:45 Presentació de la Jornada
12:00-12:30 Showcase 1: Kebyart Ensemble
13:00-13:30 Showcase 2: Quartet Atenea
13:30-15:30 Dinar
15:30-16:00 Showcase 3: Duet Sosnowska-Garcías
16:30-17:00 Showcase 4: Trio Pedrell

Formacions

Els assistents podran veure actuacions de 30 minuts de 4 formacions seleccionades pel Quartet Casals a través d'una convocatòria oberta.

Kebyart Ensemble

Pere Méndez Marsal, saxo soprano
Víctor Serra Noguera, saxo alt
Robert Seara Mora, saxo tenor
Daniel Miguel Guerrero, saxo baríton

Kebyart s'ha convertit en un dels grups amb més projecció de la seva generació, fet que ha estat reconegut en forma de guardons en prestigiosos concursos com l’Orpheus Chamber Music Competition, El Primer Palau i el Premi BBVA de Música, entre d’altres.

Les principals sales de concerts europees, encapçalades pel Palau de la Música Catalana i L’Auditori, han nominat la formació per a ser ECHO Rising Stars durant la temporada 2021-22. Aquest fet suposarà el seu debut a prestigioses auditoris i festivals com Elbphilharmonie Hamburg, Philharmonie de Paris, Musikverein de Viena o el Festspielhaus Baden Baden, entre d’altres.

Són membres de l’European Chamber Music Academy i, actualment, resideixen a Basilea on continuen la seva formació.

La seva línea artística és una clara aposta en tres direccions: la reivindicació del repertori original, el compromís amb la nova creació i la revisió d’obres d’altres formacions mitjançant les transcripcions. www.kebyart.com 

Contacte: kebyartensemble@gmail.com nllorach@culturae.cat

  

Duet Sosnowska - Garcías

Zuzanna Sosnowska, violoncel
Magí Garcías Frau, piano

El duet internacional format per la violoncel·lista Zuzanna Sosnowska (Polònia) i el pianista Magí Garcías (Mallorca) neix l’any 2017 en el si de la prestigiosa Hochschule für Musik Franz Liszt de Weimar, on finalitzen els estudis de màster amb la màxima distinció en Música de Cambra.

Com a formació estable han actuat a nombroses ciutats europees i a sales com l’Auditorio Sony de Madrid, l’Schloss-Schletau d’Annaberg, el Feestsal del FürstenHaus a Weimar o l’Aula Konzertowa de la ZSM a Polònia.

Al 2019 van ser guardonats amb el 1er premi de la reconeguda Salieri-Zinetti International Chamber Music Competition (2019) i el premi especial “Cicerone&Art” de la Fondazione Cattolica Assicurazioni.

Contacte: magigarfrau@gmail.com 

Quartet Atenea

Gil Sisquella Oncins, violí
Andrea Santiago Carrillo, violí
Bernat Santacana Hervada, viola
Alex Olmedo Duynslaeger, violoncel

Format l'any 2017, el Quartet Atenea neix sota el mestratge del Quartet Casals amb l'objectiu d'explorar, descobrir i fer viure la riquesa del repertori escrit per aquesta formació. Un repertori atemporal i llegat de referència de la música. Els joveníssims components del Quartet Atenea pretenen mantenir viu aquest llegat universal.

El Quartet ha actuat tant arreu del país, com a l'Auditori de Barcelona, l'Atlàntida de Vic, el Teatre Grec, el Pòdium de Matadepera, com en diverses ciutats europees, com l'auditori de la Ràdio de Ginebra, el Festival Internacional de Música de Wissembourg. El Quartet ha guanyat el 1r Premi al DeltaChamber music competition 2019 el que els permetrà actuar dins el festival 2021.

Aquesta temporada el Quartet Atenea col·laborarà amb artistes com l'Eliot Quartet, Oscar Alabau, Noelia Rodiles, Jorge Nava, Sara Etelävuori entre d'altres. Actualment formen part del Catàleg de Juventuts Musicals de Catalunya i d'Espanya que els permet fer gires pel territori espanyol.
ateneaquartet.com 

Contacte: info@ateneaquartet.com

  

Trio Pedrell

Christian Torres, violí
Òscar Alabau, violoncel
Jordi Humet, piano

Els integrants del Trio Pedrell es van conèixer a l'ESMUC i al 2012 van iniciar aquesta formació amb la qual duen a terme un treball d’aprofundiment en el repertori per a trio amb piano, d'autors des del Classicisme fins a l'actualitat, amb una especial preferència pel patrimoni musical de Catalunya i Espanya.

El seu primer disc està dedicat a Felip Pedrell i Robert Gerhard; un treball de recuperació i edició d’obres que va ser guardonat amb el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de clàssica 2018.

Trio Pedrell s'ha mogut des dels seus inicis en tres eixos: la formació acadèmica, la participació en concursos nacionals i internacionals i l'activitat concertística que els ha portat a actuar a nombrosos escenaris locals i internacionals.

Contacte: triopedrell@gmail.com

  

Més informació a catalanarts.cat
Si tens qualsevol dubte o consulta, contacta'ns a internacional.icec@gencat.cat
Catalan Arts és la marca de l'ICEC per a la promoció internacional de les empreses creatives i culturals catalanes. Mitjançant l'Àrea de Mercats i la xarxa d'oficines a Europa treballem diverses línies d'acció per connectar, guiar i donar suport a les empreses en la seva trajectòria internacional i l'accés als mercats.

ICEC · Passatge de la Banca 1-3 · E-08002 Barcelona

Has rebut aquest correu perquè t'has inscrit a Catalan Arts.

Donar-se de baixa  ·  Actualitzar les preferències  ·  Reenvia aquest mail ·  Subscriure's


En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) et proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a icec.gencat.cat

Finalitat: informar sobre les alertes d'activitats i serveis d'internacionalització de l'ICEC.

Legitimació: consentiment de la persona interessada.

Destinataris: les dades no es cediran a tercers.

Drets de les persones interessades: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: internacional.icec@gencat.cat. Has d’indicar clarament a la sol·licitud quin o quins drets exerceixes.