Copy
Stuur door naar een vriend Stuur door naar een vriend

DTS lanceert de iTrainPC productlijn!!

 
Ondanks onze eerdere melding dat we de lancering van de iTrainPC zouden uitstellen, hebben nieuwe ontwikkelingen ons doen besluiten dat de lancering toch doorgang kan vinden. 

De focus is verlegd van de Raspberry Pi4 als server naar de Intel NUC. Het probleem met de Raspberry Pi4 was niet de prestaties van de minicomputer, welke gewoon goed genoeg bleek te zijn, maar de grafische weergave van Java. Het platform waar iTrain op werkt bleek niet in staat te zijn om de bediening van de software tijdens het rijden vloeiend te laten verlopen. De ontwikkeling van Java ligt buiten onze handen en omdat de verwachting eerder over maanden dan weken gaat hebben we onze focus verlegt naar de Intel NUC.

De Intel NUC is niet zo goedkoop als de Raspberry Pi4b, vergelijkbaar met een nieuwe laptop, maar nog steeds klein en sterk. Met een Intel Core i3 processor, 8 Gigabyte werkgeheugen en Windows 10 bleek de NUC beter geschikt als iTrain server PC als de Raspberry Pi. Ons idee om afscheid te kunnen nemen van een losse laptop PC of laptop, met alle daarbij horende nadelen, blijft gewaarborgd waardoor we hebben besloten de iTrainPC Server uit te voeren met de Intel NUC. Doordat de NUC voorzien is van Windows 10 kunt u ook de software blijven gebruiken van de fabrikanten van uw centrales en accessoires.

Voor de kleine modelbanen (tot 5 treinen) blijft de Raspberry Pi4b gewoon geschikt, daarom brengen we die uit als iTrainPC Lite Server.

Vanaf heden kunt u de iTrainPC bestellen in onze webshop!

De iTrainPC Productlijn

 

Domburg Train Support biedt u de perfecte controle van uw modelspoorbaan met iTrain Software. Geen gedoe meer met desktoppen die in de weg staan, laptops die vrij kostbaar zijn en traag worden. U herkent waarschijnlijk wel dat deze oplossingen niet ideaal zijn, uw snoeren gaan stuk, accu’s van laptops houden ermee op en bovenal u heeft vaak een klein scherm.

De iTrainPC is gebaseerd op kleine computers welke u een vaste plek op uw modelspoorbaan kunt geven. Waardoor u geen last meer heeft van snoeren en defecten. Door de toepassing van deze minicomputers kunt u ook grote schermen gebruiken, maar ook meerdere schermen en zelfs uw rangeerterreinen bedienen met touchscreens.

Wij leveren alle systemen kant-en-klaar aan, met iTrain al geïnstalleerd en indien gewenst kunnen wij direct uw licentie invoeren. Als u geen iTrain licentie heeft dan kunnen wij deze ook voor u leveren.
Zie hier voor de iTrain licenties

U kunt de systemen uitbreiden met diverse opties zoals toetsenborden, geheugenuitbreidingen, beeldschermen en diverse andere toepassingen.

Wist u dat als uw computer kapot gaat u ook uw iTrain bestanden kwijt bent?
Wij adviseren u altijd om uw layout en afbeeldingen vanuit een cloud of externe opslag in iTrain te gebruiken. U geeft in iTrain uw basispad op naar deze opslag oplossingen. Hiervoor bieden wij een Cloud oplossing aan zodat uw iTrain bestand altijd veilig is opgeslagen in een Cloud-opslag. Onze cloudoplossing maakt gebruik van het programma OwnCloud, dit is een abonnementsservice die u jaarlijks aan ons betaald. Als u dit liever niet heeft, wat we ons ook goed kunnen voorstellen, dan bieden wij u ook externe opslag aan om uw iTrain bestanden veilig op te slaan.

DTS iTrainPC Server-lite
DTS iTrainPC Server-lite
€ 149
De RaspberryPi 4B is een zeer kleine computer die zeer compleet is. Met een quadcore processor en een werkgeheugen van 4 Gigabytes is hij sterk genoeg om een programma als iTrain te besturen. De interne grafische processor kan kleine lay-outs besturen met iTrain tot 5 treinen. Dit systeem draait op een Linux Distributie.
Bestel hier uw DTS iTrainPC Server-Lite
DTS iTrainPC Server
DTS iTrainPC Server
€ 499
Op een Intel NUC met Intel core i3 processor heeft u dankzij de 8GB werkgeheugen voldoende kracht in huis om iTrain in alle omvang te besturen. Of u nu een kleine layout heeft of een hele grote, de NUC is een krachtige vervanger van uw laptop of desktop. Dit systeem draait op Windows 10.
Bestel hier uw iTrainPC Server
DTS iTrainPC Client
DTS iTrainPC Client
€ 149
De server PC ondersteund 2 beeldschermen, maar vaak is dit niet voldoende! Door een computer te gebruiken in client modus kunt u uw opzet met twee beeldschermen uitbreiden. Door gebruik te maken van de Raspberry Pi4 computer heeft u een relatief goedkope oplossing om twee extra beeldschermen te plaatsen voor het weergeven van uw layout. Dit systeem draait op een Linux Distributie.
Bestel hier uw iTrainPC Client
DTS iTrainPC Controll
DTS iTrainPC Controll
€ 249
Een ideale combinatie met de iTrain Remote, met een 7” touchscreen kunt u een deel van uw rangeerterrein weergeven en met de hand uw wissels en accessoires bedienen. Terwijl u met de andere hand uw treinen bediend met een handregelaar. Het touchscreen wordt aangestuurd door een Raspberry Pi3b+ computer die in de behuizing van het scherm is weggewerkt. Dit systeem draait op een Linux Distributie.
Bestel hier uw iTrainPC Controll
Geef u hier op voor de iTrain FanDay 2020
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
YouTube
Email
Website
Copyright © 2019 Domburg Train Support, All rights reserved.