Copy
Hämeenlinnan seudun uutiskirje 12 / 2020
Järjestöyhteistyön toiminta jatkossa

Hämeen Setlementti ry haki STEA:lta korotusta pysyvämpään järjestöyhteistyön rahoitukseen, jotta Meidän Häme -hankkeen toimintoja pystyttäisiin jatkamaan, mutta valitettavasti korotusta ei saatu. Vuonna 2021 järjestöyhteistyö jatkuu siis hanketta edeltäneillä resursseilla. Toiminnan painopiste jatkossa on Hämeenlinnan seudulla rahoittajan linjauksen mukaisesti.  

Osana järjestöyhteistyötä jatkavat meidanhame.fi -palvelu, Hämeenlinnan Kumppanuustalo, Hämeenlinnan seudun tuki- ja ohjauspistetoiminta, Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunta ja yhteistyöverkostot. Julkinen-järjestöyhteistyössä kärkinä ovat hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyö sekä yhteistyö Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hankkeiden kanssa. Kaiken toiminnan osalta mukautetaan toimintaa vastaamaan käytössä olevia resursseja. 

Järjestöyhteistyön työntekijäresurssit ovat jatkossa n. 2,2 henkilötyövuotta, jotka jakautuvat kolmen työntekijän - verkostopäällikkö Heli Laurikaisen, järjestösuunnittelija Suvi Silvolan ja järjestöassistentti Anu-Pauliina Viitalan kesken. Sara Löyttyjärvi jatkaa Hämeen Setlementti ry:ssä talouspäällikkönä, mutta vielä alkuvuoden hän huolehtii Meidän Häme -hankkeen toimintojen mukauttamisesta osaksi pysyvämpää järjestöyhteistyötämme.

 
Lue tarkemmin tiedotteesta
Ajankohtaista
Seudullinen uutiskirje päättyy - tilaa Kanta-Hämeen kirje
Vuoden 2021 alusta lähtien julkaisemme vain yhtä Kanta-Hämeen järjestöyhteistyön uutiskirjettä. Jos olet jo maakunnallisen Kanta-Hämeen uutiskirjeen tilaaja, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tilaat tällä hetkellä vain tätä seudullisia uutiskirjeitä, niin tilaa Kanta-Hämeen uutiskirje linkistä ja saat jatkossakin ajankohtaiset uutiset ja tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi!
Tilaa uutiskirje
Kanta-Hämeen Järjestöneuvottelukunta tiedottaa
1. Kanta-Hämeen järjestöstrategia 2025 on hyväksytty. Lue lisää.
2. Jäsenhaku auki Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunnan 2. toimikaudelle. Lue lisää.
3. Aloite kunnille ja kuntayhtymille meidanhame.fi -palvelun lisäämisestä kuntien nettivisuille. Lue lisää.
Lisätietoja Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunnasta www.meidanhame.fi

Kanta-Hämeen keskussairaalaan suunnitellaan OLKA-toimintaa
OLKA-toiminta on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Käynnissä on kaksi kyselyä, jolla kartoitetaan tilannetta Kanta-Hämeessä. Järjestöille ja yhdistyksille sekä asiakkaille on oma kysely, johon toivotaan vastauksia 18.12.2020 mennessä. Lisätietoja OLKA-toiminnasta kyselyissä ja nettisivulla: www.olkatoiminta.fi
Kysely yhdistyksille
Kysely asiakkaille

Sote-muutostuki -hanke hakee aluekoordinaattoria
STEAn rahoittamaan SOSTEn ja maakuntien yhteiseen Järjestöjen sote-muutostuki -hankekokonaisuuteen vuosille 2021–2023 haetaan nyt seitsemää aluekoordinaattoria. Kanta-Häme kuuluu samaan alueeseen Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan kanssa ja sen aluekoordinaattorin työnantajana toimii Artteli kumppanuusyhdistys ry Tampereelta.
Lue hakuilmoitus kokonaisuudessaan

Kanta-Hämeen Kokemustoiminta tiedottaa
Kanta-Hämeen alueella toimii yksi Kokemustoimintaverkoston alueellisista ohjausryhmistä. Joulukuun uutiskirjeestä löytyy tietoa mm. ohjausryhmän toiminnasta, viestintäkanavista sekä kyselystä, johon toivotaan vastauksia niin kokemustoimijoilta/asiantuntijoilta, järjestötoimijoilta kuin kokemustoimintaa hyödyntäviltä. Kysely on avoinna 8.1.2021 saakka.
Lataa Kokemustoiminnan uutiskirje

KHSHP:n asiakasraatiin mukaan?
Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin asiakasraatiin haetaan lisää jäseniä toimintakaudelle 2021-2022. Mukaan haetaan kantahämäläisiä, jotka ovat kiinnostuneita sairaalapalveluiden kehittämisestä, innostuvat uuden testaamisesta ja haluavat välittää asiakasnäkökulmasta tekemiään havaintoja ja kysymyksiä palveluiden kehittämisen tueksi. Asiakasraatilaisten haku alkaa 9.12.2020 ja se päättyy 30.12.2020.
Lue lisää asiakasraadeista

Kysely perheliikuntatoimijoille  
Kyselyllä selvitetään perheliikuntatoimijoiden tarpeita ja mahdollisia tukitoimenpiteitä perheliikunnan toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyen. Kysely on osa Liikkuva perhe -ohjelmaa, jonka kohderyhmänä ovat perheliikunnan toimijat: kunnat eri sektoreineen, liitot, urheiluseurat sekä muut yhdistykset ja toimijat. Ohjelman tavoitteena on, että eri perheliikunnan toimijat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ohjattuun ja omaehtoiseen perheliikuntaan sekä viestivät perheliikunnasta. Kyselyyn voivat vastata kaikki perheliikuntatoimintaa toteuttavat ja tuntevat tahot 8.1.2021 asti.
Lue tarkemmin kyselystä
Silta-yhteistyöverkosto
Tiedoksi, että Silta-yhteistyöryhmä on kuvannut Hämeenlinnan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen raporttiin järjestöjen toimintaa yleisellä tasolla. Raportoinnissa on kuvattu, miten järjestöjen ja järjestöyhteistyön toiminta on edistänyt valtuustokaudelle asetettuja tavoitteita. Raportoinnin yhteydessä on nostettu esille myös kehittämisehdotus, miten jatkossa hyte-yhteistyötä järjestöjen kanssa voitaisiin kehittää.  
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 Hämeen Setlementti ry, All rights reserved.
Saat tämän uutiskirjeen, koska olet rekisteröinyt osoitteesi sen vastaanottajaksi nettisivuillamme tai olet valinnut uutiskirjeen tilaamisen kyselyssämme.


Osoitteemme on:
Hämeen Setlementti ry
Kirjastokatu 1
13100 Hämeenlinna


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hämeen Setlementti ry · Kirjastokatu 1 · Hämeenlinna 13100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp