Copy
Olethan jo tilannut
järjestöyhteistyön uutiskirjeen!


Sait tämän viestin, koska olet aiemmin saanut sähköpostiisi Hämeenlinnan seudun järjestöyhteistyön uutiskirjeen, jonka lähettäminen on päättynyt vuoden 2020 lopussa.

Vuosina 2018-2020 Hämeen Setlementti ry:n Järjestöyhteistyö julkaisi sekä maakunnallista että kolmea seudullista uutiskirjettä. Vuoden 2021 alusta kirjeet yhdistyivät yhdeksi järjestöyhteistyön uutiskirjeeksi.

Mikäli haluat jatkossa saada tietoa järjestöyhteistyön ajankohtaisista asioista, kannattaa tilata uutiskirje nyt sähköpostiisi.

Tilaaminen tapahtuu käytännössä täyttämällä tilauslomakkeen ja hyväksymällä tilauksen sähköpostiisi tulleesta vahvistusviestistä. Muistathan myös laittaa rastin kohtaan sähköposti tilauslomakkeella.

Jos olet aiemmin saanut maakunnallisen Kanta-Hämeen uutiskirjeen tai olet jo tilannut uuden kirjeen, kiitos tilauksesta ja pahoittelut turhasta muistuttelusta!

 
Tilaa järjestöyhteistyön uutiskirje
Lue lisää uutiskirjeestä
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 Hämeen Setlementti ry, All rights reserved.
Saat tämän uutiskirjeen, koska olet rekisteröinyt osoitteesi sen vastaanottajaksi nettisivuillamme tai olet valinnut uutiskirjeen tilaamisen kyselyssämme.


Osoitteemme on:
Hämeen Setlementti ry
Kirjastokatu 1
13100 Hämeenlinna


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hämeen Setlementti ry · Kirjastokatu 1 · Hämeenlinna 13100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp