Copy
Juni 2019  Introductie vernieuwde website en nieuwsbrief
Bekijk in uw browser

Vernieuwde website en nieuwsbrief

 

Beste wijkbewoner,

De afgelopen week heeft u een schriftelijke uitnodiging voor onze jaarvergadering op 13 juni aanstaande ontvangen (aanvang 19.30 uur, ‘Dennenoord’ aan de Voorhoeveweg).
Op de agenda staat o.a. de vernieuwing van de website en met deze nieuwsbrief willen wij u als ‘abonnee’ op het besloten deel van de website c.q. op de nieuwsbrief nader informeren.
Na ruim 2 jaar stellen wij vast dat het virtuele café ‘Rond de Kazerne’ niet voldoet aan onze oorspronkelijke verwachtingen: er hebben zich een beperkt aantal wijkbewoners laten registreren voor een ’barkruk’ waarmee zij toegang hebben tot het besloten deel van de website en zij de mogelijkheid hebben hier met andere buurtbewoners te ‘chatten’. Van dat laatste is helaas niets terechtgekomen. Ook kregen we regelmatig opmerkingen over de vormgeving, leesbaarheid en navigatie van de website.
Dit alles is voor ons aanleiding geweest om e.e.a. grondig te herzien. Een werkgroep bestaande uit John Gielis, Hans Cuypers en  Oscar Sybesma heeft de opzet van de website aangepakt waarbij het accent nog meer op informatieverstrekking is komen te liggen. Dit in een nieuwe indeling en nieuwe vormgeving.
De ‘barkrukken’ als onderdeel van het besloten deel komen te vervallen, het besloten deel wordt voorlopig opgeheven. De registratie voor de nieuwsbrief blijft gehandhaafd en aannemende dat u deze nog steeds wenst te ontvangen, zal het bestand overeenkomstig de AVG-wetgeving van alle overbodige informatie worden ontdaan. (Als u geen nieuwsbrief meer wil ontvangen kunt u dat op het eind van deze nieuwsbrief met úitschrijven'(of ‘unsubscribe’) aangeven en worden alle gegevens van u verwijderd).
Het ligt in onze bedoeling om de digitale nieuwsbrief elke 3 maanden te laten verschijnen en 2 maal per jaar een gedrukte versie te verspreiden, aangezien hier ook herhaaldelijk naar gevraagd is. Zo hopen wij onze wijkbewoners nog meer bij de gebeurtenissen in onze wijk te betrekken.

Met vriendelijke groet,
 
Oscar Sybesma en Frans van Tuel,
Namens het bestuur van de Stichting Wijkraad Rond de Kazerne


 

Wijkraad Rond de Kazerne
Postadres: Ambachtenhof 19, 6006 LX  Weert
info@wijkraadronddekazerne.nl

uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp