Copy
Hola <<First Name>>,

Avui és divendres i toca newsletter!

Ens plau informar-te de les darreres notícies del grup.
What It Takes to Give a Great Presentation

 
  
En el blog que us enllacem avui, s'aborda quins són els secrets més importants per tenir èxit en una conferència. Entre ells, destaca l'ús d'imatges a les diapositives, no emprar llistes, canviar l'entonació durant el discurs, crear moments memorables i assajar l'exposició.

Eduard Molins ha dipositat la seva tesi!


L'Eduard Molins ha dipositat la seva tesi doctoral titulada Proposing some innovative study design features to regulatory agencies (EMA and FDA) in bioequivalence trials. Reference scaled average bioequivalence, and two-stage adaptive designs que ha estat dirigida pel Jordi Ocaña i per l'Erik Cobo. Des del GRBIO felicitem a tots tres!!!
 

Nou article acceptat al GRBIO!


Un article de Jordi Cortés i Lupe Gómez en col·laboració amb els investigadors K. Kim (UW) i R. Geskus (OUCRU) ha estat acceptat per publicació a la revista BMC Medical Research Methodology. En aquest treball es proposa un mètode de càlcul de mida mostral en assajos clínics amb esdeveniments composats sense la premissa de proporcionalitat de riscos. Moltes felicitats a tots dos!!!
 

Preprint: aquí

Nova secció a la web del GRBIO:
Newsletter Highlights


Quantes vegades t'ha passat que no has tingut temps de llegir la Newsletter i després has volgut recuperar algun material? No et preocupis! Ara a la web del GRBIO recopilem els materials (articles, vídeos,...) de Newsletters antigues per a que puguis gaudir-los quan et vingui de gust. De moment, ja estan disponibles els Highlights de 2021.
 
Enllaç: aquí

Ofertes de feina


STATISTICIAN. Pragmatic Clinical Trials Unit, Queen Mary University of London, UK. Topic: Support high quality clinical trials. Contract type: Full time. Salary: £34,220 - £44,807. Deadline: 1/5/21. More info: here.
FUNDED PhD. Department of Quantitative Genetics and Genomics, Aarhus University, Denmark. Topic: developing new methods in human statistical genetics. Deadline: 1/5/21. More info: here.

BIOSTATISTICIAN. Grifols, Sant Cugat del Vallès, Spain. Topic: IVD clinical studies. Contract type: Permanent. Salary: depend on experience. Deadline: up to find a candidate. More info: here.

Científiques a Espanya

El Ministerio de Ciència e Innovación ha publicat la 6a edició de l’informe Científi-cas en cifras (1) i l'informe Estudio sobre la situación de las jóvenes investigado-ras en España (2).

- El percentage de dones en el col·lectiu científic és del 41% en global i del 48% entre la població més jove.

- La major problemàtica rau en l'àmbit de la tecnologia/ enginyeria, on només hi ha un 6% de dones.

- La proporció d'investigado-res principals dones ha pujat del 29% al 35% de 2017 a 2019 en els projectes concedits pel Ministeri.

- El 9% de les científiques han patit assetjament sexual i un 14% assetjament per raó de sexe.
Més info informe 1
Més info informe 2

RCT Sequential designs seminar

La revista SORT organitzarà el proper 27 d'abril un seminari dedicat a presentar el darrer article convidat de la revista:
 
Independent increments in group sequential tests: a review

El ponent serà el professor KyungMann Kim, professor de l’School of Medicine and Public Health, de la Universitat de Wisconsin-Madison. 

La conferència tractarà com aprofitar el coneixement de la distribució conjunta dels tests estadístics en un assaig clínic seqüencial per treure el màxim rendiment en la fase de disseny.

Quan: 27/4 a les17h
Plataforma: Zoom
Inscripció: aquí
Més info

Survival analysis with big data

Recentment, s'ha publicat el següent article a la revista Biometric Methodology:
Multivariate survival analysis in big data: A divide‐and‐combine approach

Moltes vegades, al aplicar models de hazards proporcionals o frailty a conjunts de dades molt grans, el cost computacional acostuma a ser elevat. En aquest article explica una metodologia per dividir la mostra de forma aleatòria per ajustar els diferents models a cada una de les submostres i després combinar les estimacions de forma ponderada per obtenir una única estimació final

A sota tens linkat l'abstract del treball. Si vols accés a l'article complert contacta amb grbio@grbio.eu

Article


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Grup de recerca en estadistica i bioinformatica · C/ Jordi Girona 1-3 · Edifici C5 planta 2 · Barcelona, Barcelona 08034 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp