Copy
PARTNERNYHETSBREV NOVEMBER 2022
LÄS NYHETSBREVET I DIN WEBBLÄSARE HÄR

SNART LANSERAS VÅR NYA DIGITALA KURS


För företag som vill lära sig mer om eller utveckla sitt researrangörsarbete finns det spännande saker att se fram emot i början på nästa år! Just nu arbetar vi med att ta fram en digital kurs som enkelt och snabbt lär dig och dina kollegor grunderna, samt ger er en massa tips. 

Kursen släpps i januari och möjliggörs via projektet Stärkt värdskap mot internationellt reseled som finansieras av Tillväxtverket och Region Kronoberg. 

Frågor eller funderingar? Kontakta projektledare Thereze Lindén
Sjön Bolmen i Kronobergs län

GOD ÅTERHÄMTNING FÖR TURISMEN I KRONOBERG


Sommarturismen i Kronoberg har redan återhämtat sig efter pandemin. Under juni, juli och augusti låg det totala antalet gästnätter något över rekordåret 2019 och nu är normalläget tillbaka, det vill säga 60% utländska och 40% svenska gästnätter.

 LÄS MER

I VÅR KOMMER VI ARBETA ÄNNU NÄRMRE ER FÖRETAG


Just nu laddar vi för fullt för att under våren kunna ge skräddarsydd guidning för att ni som företag ska kunna utveckla ert företag ytterligare.

Det kan till exempel handla om ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet, som är något som är något som aktivt kan öka ditt företags attraktivitet, både som arbetsgivare och mot kunder. Med dagens utmaningar i form av stigande inflation, höga elpriser och en osäker omvärld blir det oerhört viktigt att ha en genomtänkt strategi för företagets hållbarhet.

Här kommer även digitalisering in som en viktig pusselbit, för att effektivisera verksamheten och synas där kunderna finns och söker information.

Låter det intressant? Tveka inte att redan nu anmäla ditt intresse genom att kontakta Cecilia Wickström.

Insatserna finansieras av ERUF och Region Kronoberg inom ramen för projektet Hållbar inhemsk besöksnäring i spåren av pandemin.

WEBBINARIE: MINSKAD ENERGIANVÄNDNING I BESÖKSNÄRINGEN


I samverkan med Energikontor Sydost kommer vi inom kort kunna erbjuda ett kostnadsfritt webbinarie kring hur besöksnäringsföretag kan minska sin energianvändning och hålla kostnaderna nere. Datum och tid för detta kommer upp i kalendern på vår hemsida och i våra sociala kanaler så snart vi har ett bokat datum.

 TILL KALENDERN

FLER TIPS FÖR DIG I BESÖKSNÄRINGEN

  24 NOV | VISIT SWEDEN – WEBBINARIE OM NATURTURISM

 29 NOV | VISIT SWEDEN – WEBBINARIE OM SVEMESTER

 LÄSTIPS | TVV – NYTT REKORD FÖR SOMMARTURISMEN

 LÄSTIPS | VISIT SWEDEN – TRENDER 2022 OCH FRAMÅT

Facebook
Link
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2022 Destination Småland, All rights reserved.


Klicka här för att avregistrera dig från detta nyhetsbrev.

Email Marketing Powered by Mailchimp