Copy
Uudenmaan Marttojen yhdistyskirje 3/2022

KESÄÄ KOHTI

Lämmin kiitos asiakkaillemme, martoille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta keväästä! Toivotamme rentouttavaa kaunista ja rentouttavaa kesää. Kurssitoimintamme jatkuu taas syyskuussa! Toimistomme on kiinni 20.6-31.8.

Lisätietoja aukioloajoista löydät täältä
 

AJANKOHTAISTA

VAPAAEHTOISIA LUONTOKOTI HANKKEESEEN

Hei sinä vapaaehtoinen martta! Sykkiikö sydämesi luonnolle? Tunnetko sienet, marjat tai kotiviljelyn salat? Haluaisitko jakaa osaamistasi myös maahanmuuttajille?Lähde mukaan Luontokoti-hankkeeseen!1
 
Luontokoti on Marttaliiton ja Monihelin kolmevuotinen (2022–2024) STEA-rahoitteinen hanke, joka kotouttaa maahan muuttaneita suomalaiseen lähiluontoon ja kotipuutarhaan. Hankkeen tavoitteena on maahanmuuttajien osallisuuden ja kohtaamisten vahvistaminen tutustuttamalla kotoutujia suomalaiseen lähiluontoon, luonnontuotteisiin ja kotipuutarhaviljelyyn, yhdessä Marttaliiton asiantuntijoiden ja vapaaehtoisten kanssa. Uudellamaalla järjestämme kursseja, retkiä ja tapahtumia, joihin toivomme vapaaehtoisia marttoja mukaan. Ensimmäinen kurssi järjestetään pääkaupunkiseudulla jo loppukesästä. Toiminnassa ollaan pääsääntöisesti ulkona.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä hankkeen asiantuntijaan Annaan: anna.anttonen@martat.fi

 

YHDISTYSTEN VILJELYLAATIKOT

Yhdistykset ovat perustaneet ahkerasti viljelylaatikoita kesän aikana. Lisätietoja laatikkoviljelystä löydät Marttojen sivuilta täältä. Jaa kuvasi viljelylaatikoista myös somessa tägäämällä @uudenmaanmartat! 

NEUVOA JA TUKEA VERTAISMARTOILTA

Uudenmaan vertaismartoilta voi kysyä neuvoa yhdistysasioissa myös kesän aikana osoitteesta vertaismartat.uusimaa@martat.fi. Vertaismarttoja voi myös pyytää mukaan yhdistysten tulevan vuoden toiminnan suunnitteluiltoihin. 

Lue lisää täältä
 

UUDENMAAN MARTAT TOIVOTTAVAT KAUNISTA KESÄÄ! 

Yhdistyssivut >

UUDENMAAN MARTAT

Lisätietoa moninaisesta toiminnastamme löydät verkkosivuiltamme. Lue lisää >
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Website
Uudenmaan Martat  I  Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs.  I  00180 Helsinki I  tilaukset.uusimaa@martat.fi

Muuta omia tietojasi >   I  Peruuta uutiskirje >
Lähetä uutiskirje myös marttaystävällesi! Lähetä uutiskirje myös marttaystävällesi!