Copy
Uudenmaan Marttojen yhdistyskirje 1/2022

KEVÄTTÄ KOHTI

Päivät pitenevät kovaa vauhtia ja kevät on aivan nurkan takana. Keväällä Martat tapaavat toisiaan ja toukokuussa kokoonnutaan vuosikokouksen merkeissä. Aluetapaamisessa kerrotaan järjestön ja piirin ajankohtaisista asioista sekä kysellään yhdistysten kuulumisia, erityisesti tulevan kevään osalta. Vuosikokous järjestetään tänäkin vuonna hybridimallisena. Paikalle saapuvien määrä on rajoitettu 60 henkilöön, mutta kokoukseen voi osallistua myös Teamsin kautta. 

AJANKOHTAISTA

MARTTAYHDISTYKSET TAPAAVAT MAALISKUUSSA

Maaliskuussa järjestetään kaksi samansisältöistä tapaamista Uudenmaan marttayhdistysten toimijoille: tiistaina 22.3. klo 17–19 ja keskiviikkona 30.3. klo 17–19. Ajoista voi valita itselleen parhaiten sopivan. Olisi tärkeää, että kaikista yhdistyksistä pääsisi mukaan etäkokoukseen edustaja, joka voi viedä viestiä eteenpäin omaan yhdistykseensä.

Tilaisuudet järjestetään verkossa Teams-kokouksena, johon ilmoittautuneille lähetetään kutsulinkki antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen tapahtuu piirin nettisivuilla olevan tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittautua 18.3. mennessä: 
 https://www.martat.fi/uusimaa/tapahtuma/marttayhdistysten-aluetapaaminen/?post-id=164850


 

UUDENMAAN PIIRIN VUOSIKOKOUS TOUKOKUUSSA 

Uudenmaan piirin vuosikokous järjestetään lauantaina 7.5. klo 10–15 Lapinlahden Lähteen auditoriossa osoitteessa Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki. Vuosikokous järjestetään kahden edellisvuoden tapaan hybridimallisena.

Paikanpäälle tulevat kokousedustajat voivat käyttää äänioikeutta valtakirjalla muiden marttayhdistysten puolesta. Kokoukseen voi osallistua myös Teamsin kautta, mutta etänä osallistuvat eivät voi äänestää.

Ennakkoilmoittautuminen kokoukseen perjantaihin 29.4.2022 mennessä tapahtumakalenterin kautta tai sähköpostilla tilaukset.uusimaa@martat.fi. Lounas- ja kahvimaksu on 10 euroa.
 

Yhdistyssivut >

UUDENMAAN MARTAT

Lisätietoa moninaisesta toiminnastamme löydät verkkosivuiltamme. Lue lisää >
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Website
Uudenmaan Martat  I  Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs.  I  00180 Helsinki I  tilaukset.uusimaa@martat.fi

Muuta omia tietojasi >   I  Peruuta uutiskirje >
Lähetä uutiskirje myös marttaystävällesi! Lähetä uutiskirje myös marttaystävällesi!