Copy
Uudenmaan Marttojen yhdistyskirje 1/2022

VIELÄ EHDIT ILMOITTAUTUA  VUOSIKOKOUKSEEN

Uudenmaan Marttojen vuosikokous järjestetään lauantaina 7.5.2022 Lapinlahden Lähteen Auditoriossa. Ennakkoilmoittautuminen kokoukseen 29.4.2022 mennessä piirin tapahtumakalenterin kautta. Vuosikokouksessa tehdään päätös uuden yhtiön perustamisesta Uudenmaan Martat ry:n alle. Yhtiön vastuulla on ruokakurssitoiminnan pyörittäminen uudessa toimitilassa Espoon Tapiolassa. 

AJANKOHTAISTA

VUOSIKOKOUS 7.5.

Uudenmaan Marttojen vuosikokous järjestetään lauantaina 7.5.2022 Lapinlahden Lähteen Auditoriossa. Osoitteessa Lapinlahdenpolku 8, Helsinki. Ilmoittautuminen kokouspaikalla ja kahvitarjoilu alkaa klo 10.00. Ilmoittautuessa tarkistetaan mukana tuotu valtakirja, josta todetaan edustajan oikeus edustaa omaa yhdistystään, sekä mahdolliset toisten marttayhdistysten antamat valtuutukset edustaa heitä piirin vuosikokouksessa.

Kokousta voi seurata myös Teams Meetingin kautta, johon voi erikseen ilmoittautua piirin tapahtumakalenterin kautta. Esityksiä ja puheita voi seurata netin kautta, mutta mahdolliset äänestykset tapahtuvat kokouspaikalla olevien edustajien toimesta.

Osallistumismäärää on koronatilanteen vuoksi rajattu ja mukaan mahtuu 60 henkilöä. Toivomme, että mahdollisimman monen yhdistyksen edustajalla on mahdollisuus tulla paikalle.

Löydät vuosikokouksen materiaalit ja ohjeet kokonaisuudessaan piirin nettisivuilta

INFO- JA KESKUSTELUTILAISUUS MARTOILLE 27.4. TOIMINNAN YHTIÖITTÄMISESTÄ


Järjestämme keskustelu- ja infotilaisuuden Teamsissa martoille keskiviikkona 27.4. klo 17.30-19.30, jossa kerromme tulevan toimitilan mahdollisuuksista ja uuden yhtiön perustamisesta Uudenmaan Martat ry:n alle. 

Piirin tulevien vuosien toiminnan selkeyttämiseksi ja resurssien käytön tehostamiseksi piirin liiketoiminta on suunniteltu yhtiöittää vuoden 2023 alusta lukien. 
 
Kokoamme tietoa uudesta toimitilasta ja yhtiöittämissuunnitelmasta sivuillemme ennen infotilaisuutta. Infotilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä ja ideoita. Päätös yhtiön perustamisesta tehdään piirin vuosikokouksessa 7.5.2022. Toivomme erityisesti yhdistysten vuosikokousedustajien osallistumista infotilaisuuteen vuosikokouksen aikataulun sujuvoittamiseksi.
 
Ilmoittaudu mukaan tästä! 
 

TULE VAPAAEHTOISEKSI NUKU RAUHASSA -TAPAHTUMAAN


Nuku rauhassa 2022 -turvallisuuspäivät järjestetään Helsingin Rautatientorilla 20.-21.5.2022.
Uudenmaan Martat osallistuvat tapahtumaan, joka keskittyy avauspäivänä perjantaina 20.5.2022 nuoriin ja lauantaina 21.5.2022 lapsiperheisiin. Molempina päivinä on kohderyhmänä myös kaikki turvallisuudesta kiinnostuneet pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan asukkaat.

Ihmisiä kiinnostaa yksilönä ja perheenä, yhteisönä ja kansakuntana olemmeko turvassa. Näemme, että turvallisuuspäiviin osallistujia kiinnostaa lisäksi se, mitä itse kukin, siis juuri minä ja sinä, voisimme tehdä turvallisuuden eteen.

Esittelemme tapahtumassa kahden päivän ajan vapaaehtoismarttojen voimin kotivaraa ja jaamme siihen liittyvää materiaalia sekä vastaamme omatoimiseen varautumiseen liittyviin kysymyksiin.

Tapahtumaan voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi tapahtumakalenterin kautta.


 

72H KODIN VARAUTUMINEN LUENTO

Uudenmaan Marttojen kaikille avoin ja maksuton 72h varautumiswebinaari Teams- alustalla ma 25.4 klo 17-18.30. Mikäli aihe kiinnostaa ja haluat viedä tietoa eteenpäin, omaan yhdistykseen tai lähipiiriin, tule mukaan luennolle. Ilmoittautuminen täältä 

Tervetuloa mukaan! 

Ps. Martta-akatemiassa on myös paljon kaikille avoimia ja maksuttomia luentotallenteita. 

Kirjaudu akatemiaan ja kurkkaa tarjonta Martta-akatemia.  

MARTTOJEN VAPAAEHTOISEKSI UKRAINALAISTEN PAKOLAISTEN HYVÄKSI

Tule mukaan marttojen vapaaehtoiseksi, avustamaan lounaan teossa ja tarjoilussa ukrainalaisten pakolaisten hyväksi. Huhtikuun alusta lähtien marttojen vapaaehtoiset ovat olleet mukana auttamassa Alppilassa lounaan tarjoilussa ukrainalaisten pakolaisten hyväksi.

Päivittäin Kirkolla on tarjottu lämmin lounas lisukkeineen. Marttojen vapaaehtoiset ovat tehneet avustavia keittiötöitä sekä hoitaneet tiskihuoltoa ja tarjoilleet ruokaa yhdessä keittiön emännän ja kirkon vapaaehtoisten kanssa. Kirkolla tunnelma on ollut lämmin ja yhteisöllinen. Toiminta jatkuu toukokuulle ja etsimme tällä hetkellä uusia vapaaehtoisia mukaan auttamaan.  Mikäli olet kiinnostunut lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan. 

Sydämellinen kiitos kaikille mukana olleille! 

Yhdistyssivut >

UUDENMAAN MARTAT

Lisätietoa moninaisesta toiminnastamme löydät verkkosivuiltamme. Lue lisää >
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Website
Uudenmaan Martat  I  Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs.  I  00180 Helsinki I  tilaukset.uusimaa@martat.fi

Muuta omia tietojasi >   I  Peruuta uutiskirje >
Lähetä uutiskirje myös marttaystävällesi! Lähetä uutiskirje myös marttaystävällesi!