Copy
Bekijk deze email in uw browser

 

Beste <<Your name>>,


Voor de laatste stralend witte, Nederlandse kerst moeten we acht jaar terug. De kans op een sfeervolle winterkerstdeken lijkt ook dit jaar weer vrij klein. Maar wie weet…?!

In ieder geval willen wij hierbij onze dealers hartelijk bedanken voor de goede samenwerking gedurende het afgelopen jaar. En onze klanten voor het in onze producten gestelde vertrouwen of de getoonde interesse.

Uiteraard wensen wij iedereen fijne feestdagen en een stralende start van 2019! Zelf maken wij van de gelegenheid gebruik om de bedrijfsdeuren vanaf 24 december voor een goede week te sluiten. Zodat we ze op 2 januari 2019 weer helemaal uitgerust kunnen openen.

Met vriendelijke groeten,
Sander van der Made
Managing Director

 

Ook 2019 wordt een veilig (straal)nieuwjaar

Gritco’s straalketels (en andere apparatuur) voldoen al sinds het prille bedrijfsbegin aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen. De Europese Richtlijn Drukapparatuur (Pressure Equipment Directive) 2014/68/EU is één van de belangrijkste. Hiervoor moet niet alleen het drukvat, maar de complete machinesamenstelling zijn (goed)gekeurd.

Recent is deze ‘goedkeur’ verlengd door DNV-GL zodat u ook de komende 10 jaar weer kunt rekenen op de gecertificeerde veiligheid van Gritco’s recent compleet herontwikkelde straalketels en verdere straalapparatuur.

Meer belangrijke info over regelgeving voor straalketels:
https://www.gritco.com/aan-welke-wetgeving-moeten-straalketels-voldoen

De eerste paal staat!

Afgelopen woensdag (de 12e van de 12e) is de 1e paal van ons nieuwe bedrijfspand op traditionele, dus feestelijke wijze geslagen. Vanaf nu is de bouw in volle gang en kijken we uit naar de geplande oplevering in de laatste week van juni 2019.
 

Straalketelrecycling
Wellicht overweegt u de aanschaf van een - of meerdere – nieuwe straalketels. Dan adviseert onze lokale dealer (of wijzelf) u graag omtrent de unieke Gritco straaloplossingen voor uw specifieke straalbehoefte. Wat gaat u echter verder doen met de oude, inmiddels onveilige straalketels? Bijgaande toepassing laat zien dat ze nog uitstekende diensten kunnen verlenen. Wij zijn benieuwd naar mogelijk andere suggesties.
 

Gritco Equipment BV
Contacteer ons op:
+31(0)180 412 855
info@gritco.com
Bezoekadres
Gritco Equipment BV
Klompenmakerstraat 16d
Ridderkerk, 2984 BB
Netherlands

Add us to your address book
Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of uzelf uitschrijven van deze nieuwsbrief.