Copy
Bekijk deze email in uw browser

 

Beste <<Your name>>,


Goed nieuws! Deze nieuwsbrief staat vol nieuws!
 

Om te beginnen productnieuws. Hoewel Gritco de productlijnen voortdurend op details aanpast en verbetert, hebben we het afgelopen jaar het fabricageproces van de drukvaten van al onze straalketels compleet aangepast en vernieuwd. 


Dit heeft onder anderen geresulteerd in een grotere stabiliteit, compactere bouwvorm en ongekende integratiemogelijkheden in frames, offshore skids en trailers. Dankzij innovatieve productie- en lasmethodes hebben deze productverbeteringen – ondanks voortdurend stijgende grondstof- en arbeidskosten – nu eens niet geleid tot prijsverhogingen. 


Tot ons genoegen kunnen we het prijspeil van de nieuwe, verbeterde generatie Gritco straalketels handhaven op het oude niveau! Dat leek me goed nieuws om mee te starten!


Met vriendelijke groeten,Sander van der Made
Managing Director

 

NIEUWS IN DE SCHIJNWERPERS

Die vernieuwde straalketels mogen worden gezien! De eerste modellen zijn dan ook uitgebreid voor de camera geweest tijdens een professionele fotosessie. De set-opname laat een voorproefje zien van de Excellent serie (en mijzelf in volledig straalpak). Binnenkort kunt u het fotomateriaal van de nieuwe Gritco 'familieleden' op de site en nieuwe leaflets verwachten.

NIIEUWBOUW BEDRIJFSPAND BIJNA VAN DE GROND

Er is nog niet veel te zien van ons nieuwe bedrijfsgebouw, maar het voorbereidende grondwerk is geklaard. Over een paar weken begint het meer zichtbare bouwwerk. Eind juni verwachten ons nieuwe kantoor, magazijn, werkplaats en Experience Center te kunnen gaan inrichten. Wij hopen u na de zomer van 2019 voor de officiële opening uit te nodigen…wordt vervolgd in komende nieuwsbrieven.

OPEN DAGEN IN SPANJE

Daadwerkelijke dealerondersteuning is een belangrijk onderdeel van Gritco’s marketingaanbod. In het kader daarvan hebben we vorige maand uitgebreid deelgenomen aan de Open Dagen van onze Spaanse dealer MPA in Barcelona. Naast het tentoonstellen en demonstreren van ons machinepark hebben we verschillende workshops gegeven over straaltechnische aspecten, al dan niet in combinatie met Gritco-apparatuur. Zo werden bezoekers/eindgebruikers overtuigend op de hoogte gebracht van het laatste nieuws op het gebied van straalkennis en -apparatuur.

PRODUCTONTWIKKELINGS-SAMENWERKING
Om de beste oplossing voor (specifieke) straalproblemen te vinden, werken we graag samen met verschillende kwaliteitspartijen. Dit om beter werkende straalhallen, -middelen of –robots te kunnen realiseren. Binnen die laatste categorie hebben we recent de krachten gebundeld met ‘Magnetic Robot Crawler’ ontwikkelaar VertiDrive. Het resultaat is een adapter waarmee de straalrobot op eenvoudige wijze 'samenwerkt' met alle Gritco straalketels (zie zeker ook de video).
 

BEKIJK DE VIDEO
Gritco Equipment BV
Contacteer ons op:
+31(0)180 412 855
info@gritco.com
Bezoekadres
Gritco Equipment BV
Florijnstraat 93
Ridderkerk, 2988 CL
Netherlands

Add us to your address book
Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of uzelf uitschrijven van deze nieuwsbrief.