Copy
 
Mantelzorgsteunpunt Buren Bijeenkomsten/workshop voor mantelzorger 2022-1
Beste mantelzorger,
Het is fijn dat we weer verschillende bijeenkomsten kunnen organiseren. We hopen dat je deel kunt nemen aan 1 of meerdere  bijeenkomsten.
Mantelzorgers ervaren onze bijeenkomsten als een meerwaarde om gelijkgestemde te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Mocht u belangstelling hebben voor een bijeenkomst over een bepaald onderwerp, laat het ons weten, dan we kunnen we hier vorm aan geven.

Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben, dan ben ik via onderstaande gegevens bereikbaar.
Jaco te Morsche
M:  06 22 15 46 19
E:   jacotemorsche@welzijnrivierstroom.nl
Bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 9.00 - 13.00 uur

 
woensdag 20 april 2022
woensdag 11 mei 2022
Bijeenkomst Aandacht voor de mantelzorger
Workshop Bloemstuk maken
Mantelzorg doe je met liefde, maar het is niet altijd even makkelijk. Naast praktische vragen en problemen kan de zorg zelf als een last worden ervaren.
Tijdens deze avond delen we ervaringen en informatie. Over de mooie, lastige en moeilijke kanten van de zorg voor een ander.
Deze bijeenkomst vindt op woensdag 20 april 2022 plaats in het dorpshuis Ochten. Adres: Dokter M. van Drielplein 2 te Ochten .
We starten om 19:00 uur en sluiten af om 20:30 uur. Het is fijn als u om 18:45 uur aanwezig kunt zijn.
Van verse bloemen en groen, word ik vrolijk! U ook? Op woensdag 11 mei van 14:00-17:00 uur organiseren we de workshop bloemstuk maken.

Deze workshop is voor mantelzorgers uit Neder-Betuwe en Buren.
Aanmelden is verplicht U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@welzijnrivierstroom.nl o.v.v. Bloemstuk MZ
donderdag 12 mei 2022
donderdag 9 juni 2022
Dineren voor heren die mantelzorger zijn
Diner voor ouders met kinderen met een (intensieve) zorgbehoefte.
Welzijn Rivierstroom wil voor heren die mantelzorger zijn een bijeenkomst met diner organiseren om in beeld te krijgen of er behoefte is aan activiteiten, speciaal voor mannen die zorgen voor een ander.

Daarom is het idee om een diner a la carte te organiseren bij het Veerhuis in Opheusden.
Tijdens het eten staat gezelligheid en ontspanning uiteraard voorop, maar hopen we ook een beeld te krijgen of er behoefte is aan activiteiten die specifiek op mannen afgestemd zijn, zowel in de gemeente Neder-Betuwe als de gemeente Buren.

De bedoeling is om de avond te organiseren op donderdag 12 mei 2022, Tijdstip: 17.00 – 19.00 uur

Heeft u interesse of wilt u meer weten?
Voor meer informatie of om op te geven kunt u een mail sturen naar jacotemorsche@welzijnrivierstroom.nl .o.v.v. dineren voor heren
Samen met Froukje Haut van Buurtgezinnen organiseren we een avond voor ouders met kinderen die een (intensieve) zorgbehoefte nodig hebben. Vind je het fijn om aan te sluiten om elkaar te ontmoeten en te delen wat er is.

Heb je een voedselallergie ( lactose, gluten, noten) of ben je vegetarisch of heb je andere (dieet)wensen, geef het bij jouw aanmelding door. We willen een gezamenlijk menu samen stellen.

Restaurant: ’t Ambtshuis in Kesteren
Tijd: 18:00-20:00 uur

Aanmelden is verplicht en kan door een mail te sturen naar esthermorren@welzijnrivierstroom.nl  of via mobiele nummer 06 334 210 37 o.v.v. Diner voor ouders

 
Aan- afmelden/wijziging doorgeven

Wilt u zich aanmelden als mantelzorger, dat kan via deze link:
aan- afmelden/ een wijziging doorgeven
 
Ook als uw mantelzorgsituatie gewijzigd is waarderen wij het zeer als u dit doorgeeft zodat onze administratie op orde blijft en u onze informatie tijdig ontvangt.

Iedereen is welkom zich te abonneren op deze nieuwsbrief, dus u mag deze nieuwsbrief altijd doorsturen naar andere mantelzorgers.
 
Welzijn Rivierstroom Mantelzorgconsulent
Jaco te Morsche

M:  06 22 15 46 19
E:   jacotemorsche@welzijnrivierstroom.nl
Bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 9.00 - 13.00 uur
 
Welzijn Rivierstroom

Voorstraat 8
4033 AD Lienden


(0344) 602337
bereikbaar op werkdagen
van 9:00 tot 14:00 uur

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar mantelzorgburen@welzijnrivierstroom.nl