Copy
 
Mantelzorgsteunpunt Neder-Betuwe
nieuwsbrief 2021-2
Nieuw avontuur
Mantelzorg en werk
Na bijna 11 jaar te hebben gewerkt bij Welzijn Rivierstroom ga ik beginnen aan een nieuw avontuur en zal ik stoppen als mantelzorgconsulent. Vanaf 1 juni ga ik aan de slag als praktijkondersteuner GGZ. Een nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb! 

In de afgelopen jaren heb ik veel mantelzorgers ontmoet. Veel verschillende situaties zijn er voorbij gekomen en heb ik hier ondersteuning in mogen bieden.
Het was fijn om met u mee te denken en samen te zorgen dat u de situatie langer vol kon blijven houden.
Iedereen neemt verschillende rollen aan en als we deze labelen, heeft niemand hier problemen mee.
Je bent de dochter/partner/ouder van of de collega van Y en de werknemer bij bedrijf X. Iedereen neemt verschillende rollen aan en als we deze labelen, heeft niemand hier problemen mee. Je bent de dochter/partner/ouder van of de collega van Y en de werknemer bij bedrijf X. Veel mantelzorgers herkennen zich niet in de term ‘mantelzorger’ en vinden het verrichten van de zorg vanzelfsprekend, omdat ze de partner/kind/ouder/ zijn van de zorgvrager.
UITGELICHT

Wilt u makkelijker communiceren met uw zorgverleners? Via OZOverbindzorg kan dat!

 

Heeft u te maken met verschillende hulpverleners, zoals huisarts, thuiszorg en fysiotherapeut? En heeft u behoefte aan meer overzicht? Via OZOverbindzorg heeft u op één centrale plek contact met alle hulpverleners. Wilt u of uw mantelzorger even met een hulpverlener overleggen of zorgen uiten? Dan hoeft u maar één bericht te sturen op een moment dat u uitkomt en de juiste hulpverlener reageert. OZOverbindzorg is er voor zowel de patiënt als de mantelzorger.

Lees verder

 

Aan- afmelden/wijziging doorgeven

Wilt u zich aanmelden als mantelzorger, dat kan via deze link:
aan- afmelden/ een wijziging doorgeven
 
Ook als uw mantelzorgsituatie gewijzigd is waarderen wij het zeer als u dit doorgeeft zodat onze administratie op orde blijft en u onze informatie tijdig ontvangt.
 
Welzijn Rivierstroom Mantelzorgconsulent
Frederike Burgers

a
Welzijn Rivierstroom

Voorstraat 8
4033 AD Lienden


(0344) 602337
bereikbaar op werkdagen
van 9:00 tot 14:00 uur

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar mantelzorgnederbetuwe@welzijnrivierstroom.nl