Copy
Mantelzorgsteunpunt Buren Nieuwsbrief 2020-1
Mantelzorgsalon 3 maart
Aandacht voor
Niet Aangeboren Hersenletsel
Tijdens de mantelzorgsalon vertelt een medewerker van Pluryn en een ervaringsdeskundige over de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Als iemand getroffen wordt door een hersenletsel heeft dit veel gevolgen en kan een leven enorm veranderen. NAH kan ontstaan na bijvoorbeeld een ongeval, hersenbloeding, hersentumor of zuurstofgebrek. De gevolgen verschillen van persoon tot persoon. Ook de zichtbaarheid van de gevolgen kan sterk verschillen.

Lees verder
Training ‘Voluit Leven’
 
Nationaal Mantelzorgpanel
De training ‘Voluit Leven’ gaat in op de balans in je leven en het accepteren van dingen die u niet kan veranderen. Doen we de dingen die echt belangrijk zijn, en welke invloed kunnen we zelf uitoefenen om ‘de dingen’ te veranderen. Deze training geeft inzicht in de eigen patronen, de bewuste of onbewuste keuzes en welke gevolgen dit heeft.
Ben je mantelzorger en wil je je mening delen over onderwerpen die jou aangaan? Doe dan mee met het Nationaal Mantelzorgpanel. Zo kunnen wij je belangen nog beter behartigen.
Met het Nationaal Mantelzorgpanel peilt MantelzorgNL de meningen van mantelzorgers over actuele onderwerpen die met mantelzorg te maken hebben.
Uitgelicht
Kennismaken met de (stads)contactpersoon Buren en Asch
 
 
Zorgt u voor een (ziek) familielid, buurman / -vrouw in Buren-stad of Asch? Heeft u daarbij tijdelijk hulp nodig? Via onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Neem gerust contact op als u behoefte heeft aan informatie of een persoonlijk gesprek. Wij helpen u graag! Stadscontact heeft stadsgenoten bereid gevonden bij te springen en u tijdelijk ondersteuning te bieden.
Aan- afmelden/wijziging doorgeven

Wilt u zich aanmelden als mantelzorger, dat kan via deze link:
aan- afmelden/ een wijziging doorgeven
 
Ook als uw mantelzorgsituatie gewijzigd is waarderen wij het zeer als u dit doorgeeft zodat onze administratie op orde blijft en u onze informatie tijdig ontvangt.
 
Welzijn Rivierstroom Mantelzorgconsulent
Ankie Bongers
AGENDA
3 maart 2020
 
Mantelzorgsalon
Aandacht voor NAH
Locatie:
Huis van Maurik (de Valentijn),
Saffatinstraat 84,
Maurik.
Tijd:
Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.

 
16 april 2020
1e bijeenkomst
Training ‘Voluit Leven’
 
Locatie:
De Biezenwei
Adres:
Fazantstraat 30,
4043 NM Opheusden
Tijd:
14:00-16:00 uur

Cursus bestaat in totaal uit 8 bijeenkomsten
Welzijn Rivierstroom

Voorstraat 8
4033 AD Lienden


(0344) 602337
bereikbaar op werkdagen
van 9:00 tot 14:00 uur

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar mantelzorgburen@welzijnrivierstroom.nl