Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief oktober 2017.

Vernieuwing nieuwsbrief.

U heeft zich al enige tijd ingeschreven op onze nieuwsbrief, waarvoor dank. Vanaf heden zal u op regelmatige basis een brief ontvangen met de laatste nieuwtjes over onze boomkwekerij. 

Bij boomkwekerij Rahoens wordt er niet enkel op het veld gewerkt maar ook achter de schermen. Zo zijn we volop bezig met het ontwerpen van een nieuwe website die één van de komende weken online zal staan. Naast de nieuwe website hebben we ook een nieuw logo uitgewerkt dat u bovenaan de nieuwsbrief kan zien.
In België kan men prachtige bossen bezoeken die gekenmerkt worden door inheemse bomen.Via speciaal geselecteerd plantgoed beschikt Boomkwekerij Rahoens over bomen met herkomstcertificaat. Via deze weg is men zeker dat men bomen aanplant van erkende afkomst. Zo kan men bv. bij boomkwekerij Rahoens beuken aankopen afkomstig van het Zoniënwoud gelegen in onze hoofdstad.
Wie wil weten welke bomen hij koopt is bij Boomkwekerij Rahoens aan het juiste adres. Wij zorgen niet enkel voor een correcte prijs maar ook voor een goede service. Zo kan men, na het maken van een afspraak, een bezoek brengen aan onze kwekerij. Ons ruim assortiment aan sier - en laanbomen zal u overtuigen van onze kwaliteit. U vindt in onze kwekerij voldoende inspiratie om de juiste keuze te maken.
Droogte heerst in België.
De droogte die er heerste deze zomer was geen ideaal scenario voor de bomen. Watertekort zorgde voor sterfte bij jonge en nieuw aangeplante bomen. Om de sterfte te voorkomen werd er bij Rahoens gebruik gemaakt van een beregeningshaspel. Zo kon men de nieuw aangeplante bomen naar wens water geven. Droge zomers zoals die van 2017 zullen frequenter voorkomen, daardoor blijft boomkwekerij Rahoens zoeken naar de meest optimale manier om water te geven. Uiteraard wordt rekening gehouden om het meest ecologische en waterbesparende systeem te gebruiken.
Tip: Om te voorkomen dat nieuw geplante bomen sterven door droogte raden wij aan om bomen in het najaar aan te planten. De bomen zijn tegen de zomer al doorworteld waardoor ze al een reserve aan water hebben kunnen opbouwen.
Copyright © 2017 boomkwekerij rahoens, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp