Bekijk online
icon-facebook icon-instagram icon-linkedIn
shadow2
Scoolkidz
Scoolkidz
space
 
image2_50x50
 
Bewust
Scoolkidz is een jong bedrijf dat bewust wil meewerken aan een duurzaam onderwijs. 
 

 

 
image3_50x50
 
Betaalbaar
Producten worden doelbewust aangeboden tegen betaalbare prijzen.
 

 

 
image4_50x50
 
Kwaliteit
 Wij houden ons voor om continue kwaliteit te leveren. Dit staat dan ook hoog in het vaandel.
 
shadow1
 
Motoriekspel

 

Trap natuur
Motoriekspel
 
€ 76,10
110916
Robuuste uitvoering maar vooral ook veelzijdig motoriekspel in een mooi uitgevoerde houten kist. Dit creatieve motoriek- en sorteerspel leert je het toewijzen van de gekleurde vormen en figuren van hout aan de bijpassende vormen en kleuren. Door het draaien van de witte kunststof plaat op het uit meerdere kleuren bestaande houten bord veranderen de opdrachten automatisch, omdat de vormen nu andere kleuren krijgen. Afmeting (lxbxh): 29,2x29,2x5 cm.
 
Naar webshop

 

 
Trap natuur
 
€ 135,25
106733
Trap Natuur is een klassieke serie van zintuigmateriaal bestaande uit tien blank houten prisma's met een lengte van 20 cm. De zijvlakken onderscheiden zich in breedte en hoogte, dus tweedimensionaal, en zijn oplopend van 1 tot 10 cm, oftewel van 1 cm2 tot 100 cm2. Bij het werken met dit materiaal leren kinderen groottes onderscheiden en ordestructuren herkennen in het bereik van dimensies. Ze ervaren het verband tussen grootte en gewicht, bereiden zich voor op wiskunde en trainen hun spiergeheugen.
 
Naar webshop
 
space
 
Potloden Groove
 

 

Nieuw in ons assortiment!
Het merk Lyra van o.a. de (kleur)potloden staat voor echte (Duitse) kwaliteit! Vandaar dat we dit merk, naast potloodmerken als Giotto, graag opnemen in ons assortiment. De kwaliteit-prijs verhouding is meer dan prima, want de uitstekende kwaliteit met felle kleuren zorgt ervoor dat de diverse soorten (kleur)potloden lang meegaan. Ervaar het zelf! 
Naar webshop
 
shadow2
KORTING
Gekleurde breuktorens

 

 
In de spotlight!
Gekleurde Breukentorens is een uitstekend oefenmateriaal in de categorie rekenen dat het verdiend om in de spotlight te worden gezet! Het vereenvoudigt de complexe samenhang van het breukensysteem. Zie voor meer informatie ‘IN DE SPOTLIGHT’ linksonder op onze website. 
 
Naar webshop
shadow2
 
Heeft u vragen? Laat het ons weten!
Heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifiek artikel? Wellicht kunnen we u helpen! Bel ons op telefoonnummer 053 - 234 01 02 of stuur een e-mail naar info@scoolkidz.com.
space
 
Bestellen en levering
Bestellen en levering
Bestellen kan het makkelijkst via onze website: scoolkidz.com. De meeste artikelen zijn op voorraad en worden over het algemeen binnen 6-9 werkdagen (of eerder) geleverd. Onze Algemene Voorwaarden of informatie over het Herroepingsrecht vindt u op onze website. 
 

 

 
Social Media
Social Media
Volg ons voor het laatste branchenieuws, agendatips, bijzondere artikelen én aanbiedingen uit onze webshop via:

 
 
shadow1
 
Scoolkidz
Brammelobrink 17

7544 XV  ENSCHEDE
Tel. 053 - 234 01 02
info@scoolkidz.com

www.scoolkidz.com

 

U ontvangt deze mail omdat u wellicht geïnteresseerd bent in onze diensten en producten. Indien u onze mails niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
SCOOLKIDZ © 2017 - Nieuwsbrief oktober