Copy
View this email in your browser
Zaterdag 7 maart begint de Boekenweek. Het boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl en heet Leon & Juliette. U krijgt het geschenk van ons bij besteding van €15,- Uiteraard kunt u met het geschenk weer vrij reizen met de trein, op zondag 15 maart. Het boekenweekessay, geschreven door Özcan Akyol, heeft al veel stof doen opwaaien. Het heet Generaal zonder leger en is verkrijgbaar voor €3,75.
In Leon & Juliette reconstrueert Annejet van der Zijl een waargebeurde negentiende-eeuwse liefdesgeschiedenis die alles trotseerde, tot de vergetelheid aan toe. 'Het verhaal van Leon Herckenrath en zijn vrouw Juliet McCormick is een vondst' (NRC).
Annejet van der Zijl debuteerde In 1998 met Jagtlust, over de gelijknamige, roemruchte kunstenaarskolonie in het Gooi. Vier jaar later volgde Anna, haar biografie van Annie M.G. Schmidt, die werd bewerkt tot een succesvolle tv-serie en musical. Verder schreef zij o.a. Sonny Boy (wat werd verfilmd en in acht talen vertaald), haar spraakmakende biografie Bernhard. Een verborgen geschiedenis. en De Amerikaanse prinses. 
Het boekenweekessay is dit jaar geschreven door Özcan Akyol en heet Generaal zonder leger. Eus heeft met het thema van de boekenweek ('Rebellen en dwarsdenkers') in zijn achterhoofd, een spraakmakend essay geschreven: de halve boekenwereld staat op zijn kop. Na onder meer zijn optreden in De wereld draait door belijden zowel voor- als tegenstanders hun commentaar op dit essay, veelal zonder het te hebben gelezen. Grote kans dat Generaal zonder leger spoedig op is, dus wees er snel bij!
Hilary Mantel: The mirror and the light
'A masterpiece' (the Guardian), 'Majestic' (Financial Times), 'Stunning' (Independent), 'Hilary Mantel’s Triumphant New Novel Brings Thomas Cromwell Across the Finish Line' (New York Times).
Het langverwachte derde en laatste deel van Hilary Mantel's trilogie over Thomas Cromwell ligt bij ons in de winkel. De Nederlandse vertaling 'De spiegel en het licht' verschijnt eind april. 
https://twitter.com/pantheonboek
https://www.facebook.com/Pantheon-Boekhandel-198392809536/
Instagram
Website
Copyright © 2019 Pantheon Boekhandel, All rights reserved.
 
Ons e-mail adres is:
info@pantheonboekhandel.nl

Wilt u onze e-mails op een ander adres ontvangen of helemaal niet meer?
Hier kan u een ander e-mailadres opgeven  of uitschrijven.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pantheon Boekhandel · St. Antoniesbreestraat 132 · Amsterdam, Select a state or province 1011 HB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp