Copy
View this email in your browser
Hi allemaal, 

Wat is Utrecht toch een geweldige stad, hè? Ik flaneer minimaal wekelijks over de grachten en voel me nog altijd een vrouw van de wereld. Gelukkig niet onterecht, want de stad heeft ontzettend veel te bieden. Vooral de komende weken! We hebben daarom weer een flinke lijst met fijne festijnen voor je onder elkaar gezet. 

Wil je meer informatie over Utrecht? Check dan snel het blog Explore Utrecht, waar de Weekend Guide al voor je klaarstaat. Hebben wij een evenement over het hoofd gezien? Laat het ons dan weten. Veel leesplezier!
 
Liefs, Dainahara & team. 
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Klik hier voor de Utrecht Uitagenda op Explore Utrecht!

Wat mag je komend weekend niet missen?

13 t/m 15 september
BEER CRAFT 

Niets beters dan een biertje van de tap! Op Mother's Finest Festival selecteren meer dan 25 verschillende brouwerijen van over de hele wereld hun 'finest' speciaalbier en presenteren deze op tap. Dit festijn vindt vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september plaats op het Janskerkhof.  Bij binnenkomst betaal je bij je eerste bestelling aan de bar €7,50 voor een entreebandje en de borg voor het festivalglas.

We hebben leuk nieuws voor degenen die wel van een biertje houden... binnenkort komt er een winactie online! Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten! 

UTRECHTSE BOEKENMARKT
Lieve boekenwurmen, deze zondag géén tijd om uit te slapen, want International Literature Festival Utrecht en Utrecht City of Literature organiseren - als onderdeel van het Utrechts Uitfeest - De Utrechtse Boekenmarkt. Er verrijzen deze zondag zo'n 175 kramen met dank aan de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers en de Bond voor Oude Boeken.

De Utrechtse Boekenmarkt
Vredenburg, Utrecht
Zondag 15 september 12u – 18u
Toegang: Gratis
WEEKEND LANG UIT FEEST
Dit weekend vindt het Uitfeest plaats; hét moment waarop de cultuursector zichzelf in de etalage zet. De Mariaplaats transformeert in een dansplein, er wordt (mee)gezongen op het Stadhuiplein, er zijn muziekoptredens op de Stadhuisbrug en op het Domplein verrijst een zeecontainerdorp. Daarnaast verspreid over de stad talloze voorstellingen, markten en muziek. 

UIT FEEST
Verspreid over de stad
Zaterdag 14 september en zondag 15 september
Toegang: Gratis 
Zet dit evenement alvast in je agenda!
Urban Race door Utrecht
Pop In the City is een race voor vrouwen. Op 21 september komen 550 vrouwen samen voor een eendaags urban race door onze stad. Teams zullen door de stad rennen met een plattegrond om zoveel mogelijk uitdagingen aan te gaan en de finish te behalen. 30 uitdagingen verdeeld in 5 categorieën: Cultuur, Kunst, Sport, Solidariteit en Extreem. Wil jij ook op deze originele manier Utrecht beter leren kennen? Tickets kun je kopen via de website van 'Pop in the city'.
Dinertime! Waar ga jij dit weekend uit eten? Explore Utrecht heeft de beste en gezelligste restaurants voor je op 'n rijtje gezet. 
Klik hier voor de beste restaurants in Utrecht
Heb je onze nieuwsbrief met plezier gelezen? Deel 'm dan! Zo maak je zowel ons als je eigen vrienden blij. Klik op de knop hieronder! 
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Voorkeuren aanpassen? Geen nieuwsbrief meer ontvangen? 
Pas hier je voorkeuren aan of schrijf je uit voor de nieuwsbrief.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Explore Utrecht · Hooghiemstra 51 · 3514AX · Utrecht, Ut 3514AX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp