Copy

Metsävisa järjestetään tänään, jo 38. kerran

Metsäpalot ovat kuuma aihe niin yläkoululaisten metsätietokilpailussa kuin maailman medioissakin. Vaikka meillä paukkuisi pakkanen, Australiaa saattaa helle korventaa. Metsävisassa oppilaat pohtivat, miksi meidän paloalamme jäävät yleensä pienialaisemmiksi kuin muualla maailmassa.

Lue lisää

Metsäyhdistys hakee uutta toiminnanjohtajaa

Suomen Metsäyhdistys hakee uutta toiminnanjohtajaa Anders Portinin siirtyessä ruotsinkielisen maataloustuottajain keskusliiton (SLC) metsäasiamieheksi.

Lue lisää

Päättäjien Metsäakatemia tutustuu tänä vuonna Kainuun metsiin ja metsäalaan

Kurssit järjestetään toukokuussa ja syyskuussa. Lisäksi kutsumme metsäakatemian käyneitä jatkotilaisuuksiin, joihin keräsimme tammikuussa ideoita metsäakateemikoilta. Kerromme jatkotilaisuuksista lisää kevään kuluessa.

Lue lisää

Kansainvälinen metsäviestintä:
Suomen metsät positiivisessa valossa Saksan liittopäivillä

”Metsien käytön tuottamat ratkaisut on nostettava esiin voimakkaammin. Myös Suomi tarvitsee yhteistyötä ja kumppanuuksia yli rajojen, jotta viesti vahvistuu”, Kai Lintunen toteaa.

Lue lisää

Metsäyhdistyksen blogi: Tanskalainen tarina

Suomessa kuvitellaan edelleen, että asiat puhuvat puolestaan. Mutta koska ne eivät puhu, me tarvitsemme viestintää – ja hyviä tarinoita, kirjoittaa Anders Portin.

Lue lisää

forest.fi: Puu on yhä useammin ratkaisu muoviongelmiin

forest.fi kysyi Suomen kolmelta suurimmalta metsäteollisuusyhtiöltä, mitä uutta vuosi 2018 toi tullessaan. Viime vuoden lanseerauksia yhdistää ympäristöystävällisyys ja kestävyys.

Lue lisää

Tunnelmia ja oivalluksia EU-päättäjien Metsäakatemiasta

Tutustu videoihin, joista välittyy Metsäakatemian innostunut tunnelma ja EU-päättäjien Brysseliin mukanaan viemät viestit ja ajatukset.

Lue lisää

Metsä opettaa! -osasto kiinnosti Educa-messuilla

Tiedekeskus Pilkkeen, Metsäteollisuus ry:n, Metsäyhdistyksen, Suomen Ladun ja eräkasvattajien yhteinen messuosasto houkutti sankat joukot opettajia ja kasvattajia tutustumaan metsäiseen kouluyhteistyöhön. Tutustu tarjontaamme.

Lue lisää
www.smy.fi

Copyright © 2019 Suomen Metsäyhdistys, All rights reserved.


Muokkaa tietojasi | Peruuta tilaus | Tietosuoja