Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Nyhetssvepet
Dagens PS (bild Börskollen)
SBAB/Booli: Största boprisfallet sedan 2013
 
Börskollen (annons)
5 bra anledningar: Därför är fonder bästa sparformen enligt svenska folket
 
Finanstid
Fler företag går i konkurs – ökning med 19 procent och e-handeln värst drabbat
 
Finwire / Börskollen
Di: Investeringar i svenska startups på årslägsta nivå i september
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Aktierna som trotsade månadens börsnedgång
 
Börskollen (annons)
En investeringsmöjlighet som bidrar till ett grönare Sverige – Teckna i South Solar Power
 
Aktietips & Analys
Dagens PS (bild Börskollen)
Därför väntar Roger Akelius att köpa fastighetsaktier

Roger Akelius avvaktar, förklarar han i Di, att köpa fastighetsaktier till dess att värderingarna kommer ner ännu mer. Den kände skatteexperten, tillika expert på premieobligationer, har blivit miljardär på fastighetsaffärer. Han lyckades tajma in rätt tidpunkt när han förra året sålde sitt europeiska fastighetsbestånd till Heimstaden...
 

Finwire / Börskollen
Handelsbanken sänker rekommendationer för fastighetsbolag
 
Finwire / Börskollen
Risk för kollaps i fastighetssektorn enligt finansanalytiker
 
Aktiespararna
Efter uppgången - så ska du agera nu
 
Finwire / Börskollen
Strateg spår nytt björnmarknadsrally i USA
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Fem aktietips från Wall Street tyngsta proffs
 
BioStock
Årets 5 hittills bästa life science-aktier
 
Affärsvärlden
Avanza: Sparare med över 10 miljoner har i snitt 29 innehav

En genomgång av portföljerna hos Avanzas private banking-kunder visar på betydligt fler innehav än genomsnittet. Favoritaktierna bland Avanzakunder med minst 10 miljoner kronor i portföljen är...
 

Realtid
Oro för Credit Suisse pressar bankaktier
 
Finwire / Börskollen
Securitas och Cloetta tar plats i Placeras lista över köpvärda aktier inför oktober
 
Privata Affärer
Hernhag: Dyra och billiga teknikaktier
 
Realtid
Förvaltare: Här är sex köpvärda aktier
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka där vi handplockar de mest intressanta uppslagen från tusentals olika nyheter. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst.

Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vi har över 150 000 unika besökare per månad och vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start – med ett högt användarbetyg på 4,6/5!

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.