Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Nyhetssvepet
Realtid
SBAB: Bostadspriserna kan falla 20 procent
 
Finwire / Börskollen
Nordea: Riksbanken höjer med 75 punkter i nästa vecka - utesluter inte större höjning
 
Börskollen (annons)
Investera i Credora – Energisnåla koncept för en mer hållbar livsstil
 
Avanzapodden
Podcast: Episod 263 - Bli vältränad i bolånekunskap med Stabelo
 
Aktietips & Analys
Realtid
Världsbanken varnar för förödande global recession

Världsbanken varnar för att en tuffare penningpolitik globalt kan skapa en förödande global recession nästa år genom att räntorna höjs för mycket. Istället vill Världsbanken att världens största centralbanker samarbetar kring sina åtgärder och på så vis får ned de totala åtgärderna.
 

Realtid
Fedex varnar för global recession efter svag rapport
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Analytiker: Tio bästa aktierna i en lågkonjunktur
 
EFN Marknad
Video: Därför väljer förvaltaren sol framför vind
 
Avanzabloggen (bild Börskollen)
Är vattenindustrin vår nästa gröna favoritsektor?
 
Unga Aktiesparare
Fyra utdelningsfavoriter: “Lockande värdering
 
EFN Marknad
Video: Två småbolag att köpa och två att blanka
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Goldman Sachs: 25 aktier som proffsen missat

Investmentbanken Goldman Sachs bjuder på 25 aktier som andra experter missat och som spås gå starkt oavsett börsklimat. Det är 25 så kallade värdeorienterade aktier som lyfts fram av Goldman Sachs och som andra fondförvaltare med fokus på värdeaktier uppges ha förbisett...
 

Finwire / Börskollen
Dagens industri varnar för ytterligare fallhöjd på börsen
 
Realtid (bild Börskollen)
Dalio: Ränta på 4,5 procent kommer sänka aktier med 20 procent
 
Finanstid
Förvaltaren: ”se upp för småbolag”
 
Börskollen / Investtech
Teknisk analys: 10 trendstarka köpkandidater i veckans “Norden topp 10”
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka där vi handplockar de mest intressanta uppslagen från tusentals olika nyheter. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst.

Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vi har över 150 000 unika besökare per månad och vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start – med ett högt användarbetyg på 4,6/5!

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.