Copy
View this email in your browser
Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Donderdag 23 mei was het zover: ons seminar ‘Building with real brains’. We kijken terug op een zeer geslaagde middag midden in het Nederlands Transport Museum. Gastsprekers: Inge van Baardwijk, Fred van den Brink en Emile Berckmoes spraken over Cloud Energy Optimizer in de praktijk, financieringsmogelijkheden en actualiteiten. De aanwezigen gaven aan dat ze de presentaties praktisch en direct toepasbaar vonden. Wilt u één van de hand-outs ontvangen of bijvoorbeeld een Cloud Energy Optimizer portal demonstratie krijgen? Laat het ons weten en stuur een mail naar Mignon Bosch
Building G100 Event - 3 oktober 2019
Donderdag 3 oktober 2019 is Cloud Energy Optimizer te vinden op dé vakbeurs voor gebouwautomatisering & managementsystemen over Smart Buildings, Adaptive buildings, Duurzaamheid en GBS as a service in De Woonindustrie te Nieuwegein. Voor u een uitgelezen kans om een presentatie over de nieuwste facts & figures van onze zelflerende software bij te wonen en kennis te maken met het team achter deze slimme technologie voor klimaatbeheersing in gebouwen.
Komt u ook? Noteer 3 oktober vast in uw agenda.
Wat is Cloud Energy Optimizer? 
Cloud Energy Optimizer is een IT-dienst die kennis en ervaring van klimaatinstallaties combineert met zelflerende voorspellende algoritmes. Ondertussen is er 683.280 uren ervaring opgebouwd en zijn de resultaten verrassend, zo niet verbluffend te noemen. De gerealiseerde energiebesparing ligt tussen de 17 en 38%. Het systeem denkt 24 uur vooruit en stuurt de klimaatinstallatie aan op basis van de “Human Comfort Experience”.

Zo bereiken we een comfort niveau dat mensen gemiddeld genomen als het meest aangenaam ervaren. Doordat het systeem automatisch anticipeert op veranderingen heeft de gebouwbeheerder minder “machinistenwerk” te doen. Cloud Energy Optimizer sluit daarmee helemaal aan op het actieve beleid dat steeds meer bedrijven en organisaties hebben om de werkomstandigheden te verbeteren en de CO2 footprint en kosten te verlagen.

 
Is uw gebouw ook gesloten tijdens de vakantie? Zet de Cloud Energy Optimizer binnen 1 minuut in de vakantiemodus en voorkom onnodig energieverbruik!
Sinds gisteren is dit één van de nieuwste mogelijkheden van onze portal. Met deze unieke kalenderfunctie is het eenvoudig om snel in te spelen op ‘afwijkingen’ in de standaard temperatuurinstellingen, zoals op feestdagen of tijdens vakanties. Ook erg handig is de nieuwe ‘multi-gebouwen-monitoring’ tool die in één oogopslag de status van alle gebouwen toont. Staan alle triggers op ‘groen’ dan werkt alles binnen de ingestelde comfortlevels. Zo niet dan komt er automatisch een alarmmelding in beeld.

Ideaal voor installateurs die meer panden met Cloud Energy Optimizer monitoren. Elke gebruiker heeft toegang tot de portal en live inzicht in de zelflerende software. Zo zijn de besparingen overzichtelijk terug te zien in de portal en is het mogelijk om zelf de meetgegevens toe te voegen, instellingen aan te passen en eventuele problemen te verhelpen. Uiteraard biedt Cloud Energy Optimizer hulp en uitleg zodat gebruikers de portal zo goed mogelijk kunnen benutten. 
Fijne vakantie!
Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juni vindt de Nijmeegse vierdaagse plaats. Twee teamleden van Cloud Energy Optimizer zijn dapper genoeg om (weer) mee te lopen! Wij wensen Roel en Esther veel succes. En voor u een hele prettige zomer zonder 'blarenpijn en chagrijn' gewenst. 
Benieuwd geworden naar Cloud Energy Optimizer?
Wij werken altijd samen met uw huidige installateur. Laat u vrijblijvend informeren d.m.v een offerte en neem hier contact met ons op. Ook kunt u via deze link zelf een prijsindicatie bepalen!
Copyright © *Cloud Energy Optimizer 2019*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cloudenergyoptimizer.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.