Copy
View this email in your browser
Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Over een week is het zover. Donderdag 23 mei organiseert Cloud Energy Optimizer het seminar 'Building with real brains'. Een gebouw met 'echt' verstand kijkt naar het aanbod van energie én past daarop de regelstrategie aan. Het wordt een middag vol ervaringsverhalen, praktijkcases, actualiteiten en financieringsmogelijkheden. Mis het niet en meld u nu gratis aan!
Programma
14:00 uur - Inloop met koffie en thee.

14:20 uur - Welkomstwoord door Roel Derks (Cloud Energy Optimizer)


14:30 uur - Inge van Baardwijk (Innovation & Sustainability, Schiphol Real Estate) Ervaringen met Cloud Energy Optimizer in het Columbus gebouw
 

Sinds juni 2018 is de Cloud Energy Optimizer operationeel in het multi-tenant Columbus kantoorgebouw midden in het logistieke gebied ‘Schiphol Cargo World’. Inge vertelt over haar ervaringen met Cloud Energy Optimizer. En over wat er sinds de implementatie allemaal is veranderd en verbeterd op het gebied van duurzaamheid in het Columbus gebouw.
 
15:00 uur - Fred van den Brink (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) Ondersteuning vanuit RVO & Financiering van verduurzaming


Fred gaat in op de uitgebreide mogelijkheden die het RVO biedt voor ondernemers. Van Onderzoek & Ontwikkeling tot en met marktimplementatie. Hij neemt u mee in een belangrijke pijler uit het brede werkveld van RVO: Financiering voor ondernemers, waarbij de financieringsmogelijkheden van het verduurzamen van een gebouw in de breedste zin centraal staat. 
 
15:30 uur - Korte pauze met een verfrissing

15:50 uur - Emile Berckmoes (Binocular Services) Het gebouw als hoeksteen voor energiesysteem in transitie

Tijdens deze presentatie wordt de verbinding gemaakt tussen het gebouw en de energietransitie. Hierbij zal de aandacht vooral liggen op de rol van en de kansen voor het gebouw in de elektriciteitsmarkt. Denk hierbij aan de netwerkcapaciteitsuitdagingen, flexibilisering van elektriciteitsmarkt, nieuwe verdien-assen en energiecontracten, elektriciteitsopslag en impact om van het gas los te komen. 
                                            
16:20 uur - Michel Tap & Niels de Jong (Cloud Energy Optimizer) Cloud Energy Optimizer, Informatieplicht Energiewetgeving & Business case hoofdkantoor Wehkamp


In een duopresentatie geven Michel en Niels antwoord op vragen als: wat is Cloud Energy Optimizer?, hoe werkt het? En wat kan het u bieden? Ook behandelen zij de Informatieplicht energiewetgeving en de actuele business case van hoofdkantoor Wehkamp die 28% energie bespaart met deze slimme IT-oplossing.

17:00 uur - Netwerkborrel met soep, broodjes en de mogelijkheid om het museum te bezoeken

18:00 uur - Einde

 
Datum
Donderdag 23 mei 2019
14:00 – 18:00 uur
 
Locatie
Nederlands TransportmuseumLucas Bolsstraat 7, 2152 CZ Nieuw Vennep
Vlakbij Schiphol, goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerplekken.
 
Deelnemers
Dit seminar is interessant voor gebouwbeheerders, vastgoed- en facility managers en iedereen die beroepsmatig betrokken is bij energiebesparing en comfortverbetering in de 10.000 grootste gebouwen in Nederland zoals onderwijsinstellingen, gemeentehuizen, kantoren, werkplaatsen en magazijnen.
 
Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan hier. Wij hopen u graag te zien op 23 mei! 
Wat is Cloud Energy Optimizer? 
 
Energie besparen in bestaande gebouwen is vaak ingrijpend en duur. De Cloud Energy Optimizer biedt u de mogelijkheid om veel minder energie te gebruiken zonder grote aanpassingen van uw gebouw of klimaatinstallatie. Cloud Energy Optimizer is een online dienst die uw gebouwbeheersysteem van aanvullende informatie voorziet waardoor dit systeem de klimaatinstallaties nog beter kan aansturen. 
 
Per 1 juli 2019 moeten zo’n 125.000 bedrijven en instellingen in Nederland die informatieplichtig zijn aan de overheid rapporteren welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen. Voor de 10.000 grootste gebouwen in Nederland zoals onderwijsinstellingen, gemeentehuizen, kantoren, werkplaatsen en magazijnen is Cloud Energy Optimizer hiervoor een geschikte oplossing.

 
Benieuwd geworden naar Cloud Energy Optimizer?
Wij werken altijd samen met uw huidige installateur. Laat u vrijblijvend informeren d.m.v een offerte en neem hier contact met ons op. Ook kunt u via deze link zelf een prijsindicatie bepalen!
Copyright © *Cloud Energy Optimizer 2019*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cloudenergyoptimizer.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.