Copy
View this email in your browser

Dag allemaal! Dat was het dan al weer; het studiejaar zit erop! Hierbij onze laatste nieuwsbrief van juni en juli. Wat was het een bevlogen jaar met vele mijlpijlen voor ons als organisatie. Tijd om kort terug te blikken en vooruit te kijken. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en berichten? Lees hem hieronder. Alvast een fijne zomervakantie toegewenst en tot volgend studiejaar!

Bestuursoverdracht

Met veel dank aan het Dagelijks Bestuur van 2018-2019, is het stokje overgedragen aan de nieuwe bestuursleden voor het komend studiejaar. Met nog meer kansen en mogelijkheden in het vooruitzicht, hebben we weer een sterk team om Stip Studentenplatform te vertegenwoordigen, zichtbaar te maken en verder te professionaliseren. We hebben met oude en nieuwe dagelijks bestuursleden samen vergaderingen gehad over doelstellingen voor komend studiejaar en op welke thema’s wij ons het komend jaar verder op in willen zetten. De avond hebben we afgesloten met een lekker diner!

Samenwerkingen

De afgelopen periode hebben wij weer niet stil gezeten. Zo hebben we deelgenomen aan de jaarconferentie van Students-4-Students campagne van ECHO, in opdracht van het Ministerie van OC&W. Daarnaast hebben we een aantal kennismakingsgesprekken gevoerd met o.a. bestuurslid Oumaima van de LSVb, CVB-voorzitter van Hogeschool Inholland Jet de Ranitz, verdere bespreking gehad bij zelfmoordpreventie 113 i.s.m. LSVb en het ISO, hebben wij deelgenomen aan de 2e bijeenkomst van het landelijk netwerk studentenwelzijn georganiseerd door Handicap + Studie en het laatste convenantoverleg gehad bij het ISO.

Tot slot zijn we ook op bezoek geweest bij het ministerie van OC&W, waar we een update deden n.a.v. een eerder gesprek en nu in gesprek gingen over de ontwikkelingen en groei vanuit Stip Studentenplatform en praktijkvoorbeelden hebben gegeven over de huidige problemen onder onze studenten. Welke uitdagingen zien wij en wat zouden wij tegen de Minister willen zeggen? Lijkt het jou leuk om ook mee te gaan naar zulke bijeenkomsten en gesprekken? Geef je dan op via het contactformulier!

Eindejaarsvoetbaltoernooi

Het was heel spannend - en erg warm - maar op 29 juni won Utrecht de 2e Nationale Stip Studentenplatform Eindejaarstoernooi! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben samen de dag mogen afsluiten met een welverdiende BBQ. Tot volgend jaar voor de derde editie!

Overige ontwikkelingen

Wellicht heb je het al gezien, maar we hebben onze website een beetje geupdate met meer informatie! In de afgelopen periode hebben we namelijk gewerkt aan de (her)definiëring van ons als organisatie. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Daarnaast hebben we nieuwe begeleiders en vrijwilligers voor komend studiejaar! De werk- en administratiemappen voor het komend studiejaar zijn uitgedeeld aan onze regio coördinatoren. We gaan er weer tegen aan. Nu maken de scholieren en studenten zich klaar voor de excursies en studiereizen, nationaal en internationaal. Veel plezier!

Fijne zomervakantie iedereen en tot komend studiejaar!

Volg ons via Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn om sneller op de hoogte te blijven. Tot de volgende nieuwsbrief!

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Graag tot onze volgende nieuwsbrief!
Deze e-mail is verstuurd aan <<Email Address>>.

Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

  Email Marketing Powered by Mailchimp