Copy
View this email in your browser
Beste muziekvrienden,
Dear friends,


Twee nieuwe concertopnames van Musica Gloria staan online!
Since this week two new Musica Gloria concerts are online!

1) Een duoconcert in AMUZ met Nele Vertommen en mezelf, 'Duitse kamermuziek met een Frans tintje'. Naast onbekende parels van Weiss en Telemann voor hobo en continuo, speelde ik prachtige klavecimbel- en traversosolomuziek van Händel en Telemann.
A duoconcert in AMUZ.

2) Een Klara Live Concert dat we in het kader van De Twintigers  opgenomen hebben in Studio Toots. Nele Vertommen heeft er als eerste Twintiger de hoofdrol in kamermuziek van JS Bach, Janitsch, Telemann en Molter. Ik speel er de continuopartij op klavecimbel. Dit concert was donderdag te horen op Klara Live en is te bekijken en beluisteren via vrt.nu.
A concert in the series of the Flemish Classical Radio with 20 musicians in their twenties with Nele Vertommen in the main role: link

Uiteraard kunnen jullie nog steeds de opnames op ons YouTube Kanaal (her)beluisteren. We zijn heel dankbaar voor al jullie steun, (her)beluisteren, reacties, likes, abonneren, ... Op vraag van enkele enthousiaste fans geef ik hierbij het rekeningnummer van Musica Gloria zodat, voor wie dat wenst, ook financieel steunen mogelijk is: IBAN BE63 5230 8119 2008.We zullen elke euro goed gebruiken om onze muzikale toekomstplannen - waarmee we jullie verder willen verwennen met heerlijke muziek - te realiseren. 
Obviously all our recordings on our YouTube Channel remain available. By request of some fans, I include our bank account: IBAN BE63 5230 8119 2008 for possible financial support.

Houd jullie vooral niet in om verder te luisteren, delen, liken en abonneren op Musica Gloria’s Facebook en YouTube kanaal! ;)
Don't hesitate to continue listening, follow,ing sharing, liking, commenting, ...

Veel luisterplezier!

Warme muziekgroetjes,
Beniamino
Beniamino Paganini - Musica Gloria
Traversospeler - Klavecinist - Ensemble leider Musica Gloria
Leraar klavecimbel, traverso, groepsmusiceren & klavecimbelbegeleider academies Aalter, Gentbrugge & Overijse