Copy
Nyt fra KD

2020 går på hæld - et mærkeligt år

Årets sidste nyhedsmail må handle lidt om året, som er gået. Et mærkeligt år, men også et år, som har lyspunkter. Man kan nemt fokusere på alt det svære. De mange mennesker, vi ikke må se. De mange oplevelser, som er aflyst. Ensomheden, ensformigheden i hverdagen, stress på sygehuse og i institutioner, frygt og sorg. 2020 har været et svært år, som vi ikke håber at skulle gentage.

Men der er også sket gode ting. Heldigvis.

KD havde den 13. april jubilæum. Partiet nåede 50 år og er dermed stille og roligt blevet et midaldrende parti. Der er nok mange, som tænker, at det går ned af bakke fra nu. At partiet er nået en alder, hvor man skal op at tisse om natten. Jeg vil hellere tænke på det som partiets Clooney-år. Der er masser af liv og potentiale endnu.

Det viste sig også tydeligt i august, hvor KD igen blev opstillingsberettigede til Folketinget. En stor dag. Det vakte da også stor jubel på landsmødet i oktober, da jeg fra talerstolen lovede vores mange medlemmer spredt i hele landet, at jeg vil gøre mit bedste for, at vi aldrig skal samle vælgererklæringer igen.

Det løfte har jeg tænkt mig at holde.

Det ser heldigvis også lovende ud. Hen over efteråret havde vi en måned på over 2% i Voxmeter. 2,8% da det lå højest og 2,1% i det vægtede gennemsnit. Det er første gang i 15 år, at vi har ligget så godt - så længe!

Det er jeg stolt af. Jeg er stolt af KD og den fremgang, vi har præsteret på meget få år. Nytårsforsættet for 2021 er mandatfremgang ved kommunal- og regionsvalget til november. I modsætning til mine egne gentagende forsætter om at lære at temperere chokolade, så er partiets nytårsforsæt et, som jeg tror på, kommer til at holde.

Det kræver hårdt arbejde. Men vi går mod lysere tider, humøret stiger, vaccinerne kommer og mon ikke, det bliver godt igen til sidst.


- Landsformand, Isabella Arendt

Del på facebook Del på facebook
Del på twitter Del på twitter
Del pr. email Del pr. email
Isabella Arendt
Landsformand for KD
KD på facebook
KD på Twitter
KD's hjemmeside
KristenDemokraternes Landskontor
Vermlandsgade 51, 2. | 2300 København S
Tlf. 33 27 78 10 (kl. 10-15) | Email: kd@kd.dk
Bankkonto: 5470-2037886

Opdatér dine kontaktoplysninger | Forlad KD's mailingliste

Email Marketing Powered by Mailchimp